ΑΕΚ: Στην άκρη τα προβλήματα για να «τελειώσει» τον Ολυμπιακό!
Παρά τα προβλήματά της η ΑΕΚ θέλει νίκη την Κυριακή κόντρα στον «λαβωμένο» ψυχολογικά Ολυμπιακό, για να αρχίσει να τον βγάζει από το… κόλπο του τίτλου.
Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τη Μπενφίκα προσπαθεί να αφήσει πίσω της το ματς με τους Πορτογάλους και να συγκεντρωθεί στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρκετά προβλήματα να λύσει, αφού οι απουσίες για την ομάδα του είναι αρκετές και ιδιαίτερα σοβαρές. Ο τεχνικός της Ένωσης δεν υπολογίζει στον Έκι Πόνσε, στον Έλντερ Λόπες αλλά και σε αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Αυτό, όμως, θα μείνει… στην άκρη όσο πλησιάζει η τελική ευθεία για το ντέρμπι. Σε αυτό το ματς είναι δεδομένο πως ο τεχνικός της Ένωσης θα επιλέξει τους καλύτερους από όσους διαθέτει και θα ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές για… μάχη. Άλλωστε, γνωρίζει κι ο ίδιος πως η ΑΕΚ έχει μια «χρυσή» ευκαιρία. Να νικήσει τον Ολυμπιακό, να τον αφήσει αρκετά πίσω στη βαθμολογία και παράλληλα να του προκαλέσει κι εσωτερικούς «τριγμούς» αφού ενδεχόμενο τρίτο άσχημο αποτέλεσμα στη σειρά θα φέρει δεδομένα τα… σύννεφα στον Πειραιά.