Ολυμπιακός: Βγαίνουν τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός: Βγαίνουν τα εισιτήρια για ΠΑΟΚ

Σε δύο… δόσεις θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται το απόγευμα της Κυριακής (30/9) στις 20:30 τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η στροφή του πρωταθλήματος και όπως έγινε γνωστό, τα εισιτήρια θα διατίθενται σε δύο… δόσεις.

Η πρώτη θα αρχίσει το μεσημέρι της Δευτέρας (24/9) στις 14:00 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ενώ στα εκδοτήρια του φαληρικού γηπέδου θα βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης (25/9). Τα εισιτήρια τιμώνται από 15 έως 50 ευρώ, 140 ευρώ για τα VIP και 200 για τα VVIP.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 5ης Αγωνιστικής της Super League Ελλάδος απέναντι στον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. Καραϊσκάκης” την Κυριακή 30/9 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Τρίτη 25/9 έως Παρασκευή 28/9 (10:00 – 18:00), το Σάββατο 29/9 (10.00-15.00) και την Κυριακή 30/9 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από Δευτέρα 24/9 από τις 14:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:
α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”, με την επίδειξη Α.Δ.Τ. και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας
γ) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone .Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια εφόσον προσκομίσει ισάριθμες ταυτότητες και κάρτες φιλάθλου και να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 35€, 45€, 50€, 140€ (VIP) & 200€ (VVIP).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο το τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Ραντεβού με την ιστορία έχουν ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός στην Πόλη!
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Elite League: Νίκες για Μίλωνα, Ηρακλή και Ψυχικό
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved