ΑΕΛ κατά Ηρακλή και Μυροφορίδη

ΑΕΛ κατά Ηρακλή και Μυροφορίδη

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Ηρακλή για τη ματαίωση του φιλικού και επιρρίπτει ευθύνες στον Παύλο Μυροφορίδη.

Την αγανάκτησή της για τη ματαίωση του φιλικού με τον Ηρακλή εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της. Οι «βυσσινί» κατηγορούν τον τεχνικό διευθυντή του «Γηραιού», Παύλου Μυροφορίδη, για την στάση του και παράλληλα τονίζουν ότι αναζητούν ομάδα για φιλικό το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ΑΕΛ εκφράζει την αγανάκτηση της για την αιφνιδιαστική ματαίωση εκ μέρους της ΠΑΕ Ηρακλής του προγραμματισμένου για το Σάββατο φιλικού αγώνα στο Καυταντζόγλειο.

Μας κάνει εντύπωση πως, ενώ ο κ. Μυροφορίδης εκλιπαρούσε για ένα φιλικό την συγκεκριμένη ημερομηνία, σήμερα αιφνιδιαστικά έστειλε μήνυμα στον κ. Μάρκου (ούτε καν είχε το θάρρος να τηλεφωνήσει), με το οποίο του ανήγγειλε τη ματαίωση του φιλικού, αναστατώνοντας τον προπονητικό προγραμματισμό μας εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει βεβαίως το φιλικό με τον Ιωνικό την Κυριακή το βράδυ για την ενίσχυση των πυροπαθών στο Μάτι, αλλά στο παιχνίδι αυτό λόγω της μειωμένης δυναμικότητας του Ιωνικού, αφού αγωνίζεται στη Γ΄ Εθνική και τώρα δημιουργείται σαν αξιόπιστη ομάδα, έχει προγραμματιστεί από τον κ. Αντωνίου να ταξιδέψουν αυθημερόν στην Αθήνα ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και κάποια ταλαντούχα παιδιά της U19.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για τη βασική ομάδα για φιλικό αγώνα το Σάββατο».



Ρίβερς για Αντετοκούνμπο: «Δεν δείχνουν καλά τα πράγματα»
Ρίβερς για Αντετοκούνμπο: «Δεν δείχνουν καλά τα πράγματα»
Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Έβανς
Ολυμπιακός: Χειρουργήθηκε ο Έβανς
NBA: Συναγερμός στους Μπακς - Αποχώρησε τραυματίας ο Αντετοκούνμπο - Ήττα από Καβαλίερς
NBA: Συναγερμός στους Μπακς - Αποχώρησε τραυματίας ο Αντετοκούνμπο - Ήττα από Καβαλίερς
Λευκορωσία - Ελλάδα: Τελευταία παράσταση με το βλέμμα στο μέλλον - Η ώρα και το κανάλι
Λευκορωσία - Ελλάδα: Τελευταία παράσταση με το βλέμμα στο μέλλον - Η ώρα και το κανάλι
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved