Παναθηναϊκός: Ούτε να το σκέφτονται για ΟΑΚΑ Δώνης-Νταμπίζας!

Παναθηναϊκός: Ούτε να το σκέφτονται για ΟΑΚΑ Δώνης-Νταμπίζας!

Δώνης, Νταμπίζας και παίκτες παρότι δεν το λένε δημοσίως… καρδιοχτυπούν για να μην φύγει η ομάδα απ’ την Λεωφόρο!

Οι ανησυχίες στον Παναθηναϊκό, καθημερινά και μεγαλώνουν. Η διάθεση του Ινσούα για να φύγει αν έρθει πρόταση, τα λέει όλα. Όπως και η απόγνωση των Νταμπίζα και Δώνη στην περίπτωση που αντί να προχωρά η ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα με τους περιορισμούς που της επέβαλλε η διοίκηση Αλαφούζου, να χρειαστεί να μείνει το «τριφύλλι» χωρίς έναν ακόμη έμπειρο ποδοσφαιριστή. Και πάλι όμως, η ανησυχία είναι απίστευτα μικρότερη σε σχέση με αυτό που θα συμβεί αν η ομάδα τελικά φύγει απ’ την Λεωφόρο για να πάει στο ΟΑΚΑ!

Μια κίνηση που όπως αναφέρει μερίδα του Τύπου… προχωρά ο Γιάννης Αλαφούζος, προφανώς για να την προσθέσει στο άλμπουμ καταστροφικών κινήσεων που έχει κάνει για το ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού». Στην πρόσφατη παρουσίαση του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή, ο Γιώργος Δώνης δήλωνε πως η ομάδα δουλεύει για να αγωνιστεί σε όποιο γήπεδο κι αν χρειαστεί. Λογική δήλωση, καθώς δημόσια δεν μπορεί να… κλαφτεί για το αυτονόητο. Η… καρδούλα του το ξέρει όμως. Τόσο του ίδιου όσο και του Νταμπίζα, ειδικά απ’ τη στιγμή που αμφότεροι ξέρουν τι θα πει να παίζουν με λίγο κόσμο (έως καθόλου όπως φάνηκε απ’ την ανακοίνωση της «13») στο Στάδιο.

Ειδικά απ’ τη στιγμή που έχουν να διαχειριστούν ένα σύνολο που αποτελείται από νέα παιδιά. Με μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 23 χρόνια! Αυτά τα παιδιά είναι ξεκάθαρο πως θέλουν και πρέπει να πάρουν κάποιες νίκες για να κερδίσουν αυτοπεποίθηση με την δύναμη που έχει η φανέλα (όση της έμεινες ακόμη λόγω Αλαφούζου) και με την πίεση που ασκεί το «Απόστολος Νικολαΐδης». Θα σας φέρουμε ένα απλό παράδειγμα για να καταλάβετε. Φανταστείτε ματς στη Λεωφόρο με 3.000 θεατές, κόντρα στην Λαμία. Και να βρεθεί πίσω στο σκορ 1-0. Που έχεις περισσότερες πιθανότητες να το γυρίσεις; Στο «κλουβί» που φοβίζει τον αντίπαλο γιατί αισθάνεται την πίεση όλων, ή στο ΟΑΚΑ; Μάλλον δεν χρειάζεται απάντηση, την γνωρίζετε καλά.

Κανείς στον Παναθηναϊκό (εντός της ομάδας και του ποδοσφαιρικού τμήματος συνολικά) δε θέλει ούτε να σκέφτεται το να φύγει τώρα το «τριφύλλι» απ’ την Λεωφόρο. Το τελευταίο… όπλο που έμεινε στους «πράσινους». Αλλά και πάλι φαίνεται πως έρχεται ο ιδιοκτήτης και τους το… αφαιρεί απ’ τα χέρια, απλά και μόνο επειδή δε γουστάρει να συμφωνήσει με τους λογικούς όρους του Ερασιτέχνη για το χρέος.

Και κάτι τελευταίο. Όταν ακούτε για το κόστος του ΟΑΚΑ για κάθε χρόνο χρήσης, να θυμάστε κάτι. Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται το 10% των εισιτηρίων που πρέπει (σύμφωνα με τον νόμο) να καταβάλλεται στον Α.Ο. Επίσης, δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος κάθε αγώνα. Το κόστος χρήσης (ρεύμα κτλ). Αγώνας με κάτω από 15.000 κόσμο στο Ολυμπιακό Στάδιο, ουσιαστικά στην καλύτερη είναι μία η άλλη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, λοιπόν, θα… μπαίνεις και μέσα. Οπότε και οικονομικά μιλάμε για καταστροφή! Αλλά αυτό γιατί να ενδιαφέρει; Μήπως πληρώνει κανείς τα χρέη;


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Συνειδητή υπονόμευση του Παναθηναϊκού...»

«Συνειδητή υπονόμευση του Παναθηναϊκού...»

Παναθηναϊκός: Εντολή Αλαφούζου για ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Εντολή Αλαφούζου για ΟΑΚΑ!

Ολυμπιακός: Πήρε τον Κομητούδη
Ολυμπιακός: Πήρε τον Κομητούδη
Formula 1: Πένθος στη Renault για τον Ζαμπουίγ
Formula 1: Πένθος στη Renault για τον Ζαμπουίγ
Κοντά στην επιστροφή στην Κορέα ο Ουί-Τζο
Κοντά στην επιστροφή στην Κορέα ο Ουί-Τζο
Γκέτεμποργκ: Πρώτη θέση για τον Τεντόγλου με άλμα στα 8,12
Γκέτεμποργκ: Πρώτη θέση για τον Τεντόγλου με άλμα στα 8,12