Ιβάν Σαββίδης: «Θα είμαι δίπλα σας και στον τελικό»

Ιβάν Σαββίδης: «Θα είμαι δίπλα σας και στον τελικό»

Κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να γεμίσει την Τούμπα στο ματς με τον Πλατανιά απεύθυνε ο Ιβάν Σαββίδης ενώ αποκάλυψε πως θα είναι στην Αθήνα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με μήνυμα του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο να δώσει βροντερό «παρών» στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Πλατανιά έστειλε ενώ αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι θα βρεθεί στην Αθήνα για τον τελικό της 12ης Μαΐου, παρότι δεν μπορεί να βρίσκεται στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ιβάν Σαββίδης:

«Αγαπητοί φίλαθλοι,

Αύριο είναι ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, που ήταν περίπλοκη και αντιφατική.

Αυτή η περίοδος έχει αποκαλύψει με σαφήνεια τα οδυνηρά αποστήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας παλαιότερα άγνωστα προβλήματα και υπόγειες διαδρομές. Και μια μέρα θα σας μιλήσω γι ‘αυτά.

Αλλά παράλληλα αυτή η σεζόν μας συσπείρωσε γύρω από τον ΠΑΟΚ. Και αυτό σημαίνει ότι όλα είναι μπροστά μας.

Αυτός είναι ο λόγος που σας παροτρύνω να έρθετε στην Τούμπα το Σάββατο. Σχεδόν ένα χρόνο ήταν άδεια και ήταν αδύνατο χωρίς πόνο στην καρδιά να κοιτάζει κανείς αυτό το κενό. Επειδή 10 παιχνίδια χωρίς εσάς, είναι 10 παιχνίδια χωρίς ζωή. Και η Τούμπα δεν μπορεί να μη ζει …

Αυτή τη χρονιά δείξαμε την αγωνιστική μας υπεροχή δείχνοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο και κερδίζοντας το υψηλότερο σκορ. Και σας καλώ να έρθετε στο γήπεδο για να εκφράσετε με τα χειροκροτήματά σας το σεβασμό σας προς τους παίκτες και τους προπονητές μας και για να μπορέσει ο σύλλογος και η ομάδα να ευχαριστήσει εσάς για την άνευ όρων αγάπη, την πίστη και την υποστήριξή σας στις πιο δύσκολες στιγμές.

Όλοι πρέπει να επαναφορτιστούμε με την ενέργεια και τα συναισθήματα της Τούμπας, να επικεντρωθούμε και να κινηθούμε αποφασιστικά προς τον καθοριστικό νικηφόρο αγώνα της σεζόν. Είναι η υποχρέωσή μας να το κάνουμε αυτό και θα το κάνουμε.

Δυστυχώς, δε θα μπορέσω να παρευρεθώ το Σάββατο στην Τούμπα. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά το διπλανό σας, θα δείτε σίγουρα εμένα, επειδή είμαι με την ψυχή μου δίπλα σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ. Και την ημέρα του τελικού Κυπέλλου θα είμαι σίγουρα στην Αθήνα. Έξω από το στάδιο. Αλλά δίπλα σας, και αυτό ισχύει για πάντα.

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved