Γκάλο: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι για τον τελικό»

Γκάλο: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι για τον τελικό»

Στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μίλησαν ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 30η αγωνιστική της Super League (Σάββατο 5/5, 19:00, Ριζούπολη) οι Ροντρίγκο Γκάλο και Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο Βραζιλιάνος μπακ της ΑΕΚ αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Αυτό που θέλουμε είναι να τελειώσουμε με νίκη, ελπίζουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να κερδίσουμε για τον κόσμο μας και για να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να ξεχάσουμε ότι παίζουμε τελικό την επόμενη εβδομάδα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι με τον Απόλλωνα».

Για το πόσο εύκολο είναι να συγκεντρωθούν αυτός και οι συμπαίκτες του μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο 32χρονος τόνισε: «Μετά το ματς με τον Λεβαδειακό, όταν πήραμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, θέλαμε να το γιορτάσουμε. Με τον Απόλλωνα θέλουμε επίσης να γιορτάσουμε με τον κόσμο έπειτα από 24 χρόνια. Όταν τελειώσει η φιέστα απονομής, πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για τον τελικό Κυπέλλου».

Και περνώντας στον τελικό του Κυπέλλου, ο Γκάλο επεσήμανε: «Έχουμε παίξει με τον ΠΑΟΚ δύο παιχνίδια με μία νίκη και μία ισοπαλία. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε. Οι δύο ομάδες έχουν δυνατά όπλα. Δεν έχω άποψη για τα εξωαγωνιστικά, δουλεύω μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο εντός αγωνιστικού χώρου».

Κλείνοντας, ο Ροντρίγκο Γκάλο αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ, που αύριο παίζει τον ημιτελικό του Basketball Champions League κόντρα στη Μούρθια, λέγοντας πως «αν μπορέσω θα παρευρεθώ, όπως και στον τελικό του Challenge Cup στο χάντμπολ, όπου και εκεί παίζει η ΑΕΚ».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Γαλανόπουλος θέλησε, μεταξύ άλλων, να στείλει μήνυμα στον κόσμο ενόψει του τελικού, λέγοντας: «Έχει γίνει πολύς ντόρος γι' αυτό το παιχνίδι, με όλα όσα συμβαίνουν. Είναι δύο μεγάλες ομάδες. Εμείς πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ελπίζω να είναι ένας καλός αγώνας χωρίς επεισόδια όπως έγιναν πέρυσι και να κερδίσει όποιος αξίζει».

Για το πού υπερτερεί η ΑΕΚ έναντι του ΠΑΟΚ, ο 21χρονος μέσος τόνισε: «Είναι καλύτερη στη χημεία, σαν ομάδα μεταξύ μας. Όχι μόνο οι 11 που παίζουν αλλά όλοι οι παίκτες και όλα τα άτομα όπως οι προπονητές, οι φυσιοθεραπευτές, οι φροντιστές, οι γυμναστές. Αυτό βγαίνει προς τα έξω, δεν παρατάμε τίποτα, δεν ξεχωρίζει κάποιος, μπορεί οι επιθετικοί να βάζουν τα γκολ αλλά φαίνεται η συλλογική δουλειά».

Και για το κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ, ο Γαλανόπουλος ανέφερε: «Είναι εορταστικό, αλλά από τις αρχές της εβδομάδας έχουμε σοβαρευτεί και είμαστε ξανά σε ρυθμούς αγώνα πρωταθλήματος. Πολλοί λένε ότι το ματς με τον Απόλλωνα θα είναι φιέστα, αλλά εμείς το βλέπουμε σαν τελευταίο τεστ πριν από τον τελικό».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved