Ζιλμπέρτο: Μπράβο Άρσεναλ!
Τα εύσημα στην πρώην ομάδα του, Άρσεναλ, απένειμε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο λόγος; Η νίκη επί της Τσέλσι με 3-1 που παρακολούθησε από κοντά ο Βραζιλιάνος.
Τα εύσημα στην πρώην ομάδα του, Άρσεναλ, απένειμε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ο λόγος; Η νίκη επί της Τσέλσι με 3-1 που παρακολούθησε από κοντά ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού. Ο 35χρονος χαφ ήταν στην Αγγλία και το Λονδίνο για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές του και με μήνυμα στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, «twitter», φρόντισε να… επιβραβεύσει τις προσπάθειες των παικτών του Βενγκέρ απέναντι στην ομάδα του Αντσελότι.
«Μπράβο Άρσεναλ, ήμουν κι εγώ εκεί!», ανέφερε το μήνυμα του Ζιλμπέρτο, ο οποίος βρέθηκε στο «Έμιρεϊτς» και παρακολούθησε από κοντά το λονδρέζικο ντέρμπι με την νίκη να καταλήγει στους «κανονιέρηδες» κάτι που ικανοποίηση προφανώς τον μέσο του Παναθηναϊκού.