«Φοβάται την αλήθεια η ΑΕΚ»

«Φοβάται την αλήθεια η ΑΕΚ»

«Βολές» κατά του Κομίνη εξαπέλυσε ο εκ των δικηγόρων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάκης Σημαιοφορίδης

Ο εκ των νομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έχει το δίκιο με το μέρος του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι περιμένει ο ΠΑΟΚ από την εκδίκαση της έφεσης: «Αν η υπόθεση κριθεί σε νομικό πεδίο, ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί όχι 99%, αλλά 100%».

Για το αν υπάρχει κάτι που φοβάται ο ΠΑΟΚ: «Το μόνο που φοβάμαι είναι η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και προέρχεται από ενδογενείς και εξωγενείς “μπαμπούλες”. Οι “μπαμπούλες” αυτοί που ξαφνικά θέλησαν να προβούν σε εξυγίανση του ποδοσφαίρου, η οποία πρέπει να περάσει από το “αίμα” του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό είναι που με φοβίζει περισσότερο. Και οι ισχυρισμοί της ΑΕΚ, άλλωστε, δεν ήταν τίποτε άλλο από φωτογραφίες, τα περί Grexit, διακοπής του Πρωταθλήματος και τη διεθνή κατακραυγή. Δεν μίλησαν για την ταμπακιέρα. Οι νομικοί δικάζουν με στοιχεία που έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν ήταν να δικάσουμε με βάση επικρίσεις, εκπομπές, δημοσιεύματα, ας πηγαίναμε στη Ζυρίχη και το Στρασβούργο και όχι στην ΕΠΟ».

Για το αν ο Σκουτέρης πρέπει να λάβει υπ’ όψιν του το βίντεο: «Είναι προφανές. Πάντοτε στο ποδόσφαιρο ισχύει η αρχή ότι η κάθε πειθαρχική επιτροπή πρέπει να αναζητεί την ουσιαστική αλήθεια. Εμείς είπαμε ότι το βίντεο θα τους βοηθήσει για να βρουν την αλήθεια, την οποία ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται. Μόνο η ΑΕΚ τη φοβάται. Διότι αποδεικνύεται πλήρως και με το βίντεο και με όλα όσα έχουμε ισχυριστεί ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δικαιωθεί. Η να κατακυρωθεί το παιχνίδι στον ΠΑΟΚ ή διεξαχθεί το διάστημα που υπολείπεται».

Για το πότε θα βγει η απόφαση: «Αν λάβουμε ως δεδομένο ότι δόθηκε προθεσμία για προσθήκη υπομνημάτων, φυσιολογικά ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Είναι λογικό από μια άποψη να υπάρχει καθυστέρηση. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση με πολλά νομικά ζητήματα. Δεν εξετάζεται μόνο η υπαιτιότητα διακοπής του αγώνα, αλλά και οι πράξεις που καταλογίστηκαν σε Σαββίδη και Μίχελ. Το καταλαβαίνει κανείς αν δει ότι μιλάμε για μια έφεση 55 σελίδων, κι άλλο τόσο το υπόμνημα. Το επιτελείο έκανε πολύ καλή δουλειά, καλύπτοντας κάθε πτυχή της υπόθεσης».

Για το αν ο Κομίνης έπρεπε να είναι παρών στην εκδίκαση: «Στην εκδίκαση χαρακτήρισα το φύλλο αγώνα ως κουρελόχαρτο. Ένας διαιτητής, πόσο μάλλον αν είναι και διεθνής, δεν περιγράφει γεγονότα με τον τρόπο που τα περιγράφει. Όταν ένας διαιτητής αναφέρεται σε γεγονότα πρέπει να αναφέρει τον χρόνο τέλεσης. Διότι εγώ ως κατηγορούμενος βάσει του χρόνου τέλεσης όσων περιγράφονται μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Λέει, φερ’ ειπείν, ο Κομίνης ότι ήρθε ο Λυσάνδρου και είπε ότι δεν βγαίνουμε. Πότε κύριε Κομίνη; Τα ψεύδη του Κομίνη στο φύλλο αγώνα τον καθιστούν υπόλογο σε τεράστιο βαθμό και για μένα πρέπει να διωχθεί και σε άλλα επίπεδα. Είναι το χειρότερο φύλλο αγώνα που έχω δει εγώ ποτέ».



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved