Απορρίφθηκε το αίτημα της ΑΕΚ για Σκουτέρη, ένταση στην έφεση του ΠΑΟΚ

Απορρίφθηκε το αίτημα της ΑΕΚ για Σκουτέρη, ένταση στην έφεση του ΠΑΟΚ

Το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ συνεχίζεται στην Εφέσεων με το αίτημα εξαίρεσης του δικαστή Σκουτέρη να πέφτει στο κενό!

Δεν θα εξαιρεθεί ο κ. Σκουτέρης από την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ομόφωνα η επιτροπή Εφέσεων, έπειτα από σύσκεψη της που κράτησε για παραπάνω από μία ώρα, απέρριψε το αίτημα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ που επέμενε κατά την εκκίνηση της διαδικασίας να εξαιρεθεί ο κ. Σκουτέρης από την υπόθεση.

Πριν φτάσουμε στο αίτημα που κατέθεσε στην επιτροπή Εφέσεων η ΑΕΚ της οποίας πρόεδρος είναι ο κ. Σκουτέρης, υπήρξε ένταση ανάμεσα στους νομικούς εκπροσώπους της Ένωσης και τον αθλητικό δικαστή.

Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση του δικαστή προς τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους και ρώτησε: «Επειδή έχουν ακουστεί σχόλια για συμπεριφορές μου, θέλω να σας ρωτήσω αν εμπιστεύεστε την κρίση μου. Είναι θέμα τάξης για μένα. Θέλω να έχω τη βεβαιότητα ή όχι αν εμπιστεύεστε την κρίση μου».

Η απάντηση που πήρε από τον δικηγόρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λάμπρο Μπίρδα ήταν η εξής: «Είναι αυτονόητο. Η ομάδα μας έδωσε μάχη για να έχουμε τακτικούς δικαστές. Είναι αδύνατον να αμφισβητήσουμε τον θεσμό», με τον κ. Σκουτέρη να ανταπαντά: «Έπρεπε να ρωτήσω, επειδή κυκλοφορεί ότι δήθεν ελέγχομαι πειθαρχικά. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ελέγχομαι»!

Ακολούθησε σχόλιο του δικαστή για το αίτημα της ΑΕΚ: Η αίτηση εξαίρεσης υποβάλλεται με συγκεκριμένο τρόπο και η αίτηση της ΑΕΚ δεν υπεβλήθη με τον σωστό τρόπο που προβλέπουν οι κανονισμοί. Απαιτείται δήλωση κατά την έναρξη της διαδικασίας και καταχωρείται στα πρακτικά. Το έγγραφο της ΑΕΚ είναι μια αίτηση απαράδεκτη. Θα ξεκινήσουμε την συζήτηση της υπόθεσης και θα ρωτήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΚ αν υποβάλλει το αίτημα και κατά την έναρξη της διαδικασίας».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω της δικηγόρου της Ένωσης, Έλλης Ρίζου και να ακολουθήσουν οι παρακάτω οι διάλογοι:
Έλλη Ρίζου: «Δείξατε υπερευαισθησία και ρωτήσατε πριν τον ΠΑΟΚ αν σας εμπιστεύεται για να δικάσετε. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα δικαστικά χρονικά»!

Δημήτρης Σκουτέρης: «Έκρινα ότι έπρεπε να ρωτήσω, γιατί αμφισβητείται η κρίση μου στο πανελλήνιο».

Ρίζου: «Εμείς επαναλαμβάνουμε το αίτημά μας για εξαίρεσή σας από την υπόθεση».

Τον λόγο, τότε, πήρε ο κ. Μηνάς Λυσάνδου, λέγοντας απευθυνόμενος στον δικαστή: «Πώς ανακοινώνετε προδικαστικά ότι η αίτησή μας είναι απαράδεκτη, χωρίς να εισαχθεί στο πινάκιο και να κριθεί; Προφανώς το κάνατε για λόγους εντυπωσιασμού»!

Σκουτέρης: «Καθόλου για λόγους εντυπωσιασμού. Είναι θέμα ουσίας».

Ρίζου: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας σε μια υπόθεση τέτοιας εξέχουσας σημασίας. Λυπούμαστε. Είναι η πρώτη φορά που το κάνουμε, αλλά δεν έχουμε εμπιστοσύνη».

 

 

«Βόμβα» της Νάπολι στο Τορίνο (video)
«Βόμβα» της Νάπολι στο Τορίνο (video)
Δεν στρώνει το μουστάκι με την καμία;
Δεν στρώνει το μουστάκι με την καμία;
Τρόμος στο Τενεσί: Γυμνός... ένοπλος σκόρπισε το θάνατο σε εστιατόριο!
Τρόμος στο Τενεσί: Γυμνός... ένοπλος σκόρπισε το θάνατο σε εστιατόριο!
Όλα όσα δεν είδατε σε ΟΑΚΑ, Ριζούπολη και Τούμπα (video)
Όλα όσα δεν είδατε σε ΟΑΚΑ, Ριζούπολη και Τούμπα (video)

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης