ΑΕΚ: Όπου φύγει… φύγει!

ΑΕΚ: Όπου φύγει… φύγει!

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα πάρουν μερικές απαραίτητες ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Εσωτερικό διπλό περιλάμβανε η προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης για τους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα. Στο δίτερμα πήραν χρόνο συμμετοχής τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο και ο Ούρος Τσόσιτς, καθώς αμφότεροι επιστρέφουν από πολύμηνους τραυματισμούς. Έβγαλαν όλο το διπλό, διάρκειας 60 λεπτών, δείχνοντας πως δεν αργεί η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Αντίθετα, δεν αγωνίστηκε ο Ογκνιέν Βράνιες, που έκανε και σήμερα θεραπεία, ούτε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και ο Γιώργος Γιαννούτσος, ο οποίος αγωνίστηκε χθες σε φιλικό της Εθνικής Ελπίδων. Επιπλέον, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης υπέστη μία κάκωση αριστερού προσαγωγού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μετά την επιστροφή στις προπονήσεις.

Στο οικογενειακό δίτερμα συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 Νίκος Σπηλιώτης, Αλέξης Ασπρογιάννης και Δημήτρης Ψάνης. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα.

 



Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε sold out για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε sold out για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Ρενάτο
Παναθηναϊκός: Ανεβάζει στροφές ο Ρενάτο
Ένα Σάββατο γεμάτο στιλ, λάμψη και festive glam
Ένα Σάββατο γεμάτο στιλ, λάμψη και festive glam
«Πόλεμος» με Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: «Ο Γιάννης είναι δειλός»
«Πόλεμος» με Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ: «Ο Γιάννης είναι δειλός»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved