Ζήτησε αναβολή ο ΠΑΟΚ για να παραστεί ο Κομίνης, άμεση εκδίκαση θέλει η ΑΕΚ!

Ζήτησε αναβολή ο ΠΑΟΚ για να παραστεί ο Κομίνης, άμεση εκδίκαση θέλει η ΑΕΚ!

Εκδίκαση ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή της εκδίκασης προκειμένου να καταθέσει για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Κομίνης

Την αναβολή εκδίκασης που βρίσκεται σε εξέλιξη ζήτησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον πρόεδρο του πειθαρχικού οργάνου της Super League, Σπυρίδων Καποδίστρια προκειμένου να κληθεί ο ρέφερι Κομίνης και να καταθέσει.

«Είναι μια υπόθεση που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα. Πρέπει να έρθει ο Κομίνης να μας διευκρινίσει γιατί το φύλλο αγώνος είναι αναληθές. Εμείς θεωρούμε ότι υπαίτια για την διακοπή του αγώνα είναι η ΑΕΚ», ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Σημαιοφορίδης.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να διευκρινιστεί αν διαπίστωσε οτι υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες του αγώνα και αν κάλεσε τις ομάδες να συνεχίσουν τον αγώνα. Αν δεν εμφανιστεί δεν θα έχουμε δίκαιη δίκη. Είστε δικαστής και απευθυνόμαστε σε εσάς γιατί θέλουμε να υπερασπιστούμε μια ομάδα η οποία καταστρέφεται και μας στερεί ένα πρωτάθλημα. Αν δεν έρθει δεν θα υπάρχει δίκαιη κρίση».

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού οργάνου απάντησε πως: Έχουμε καλέσει ως μάρτυρα τον κ. Κομίνη. απέστειλε έγγραφο που αναφέρει: "Στις 14/3 μου γνωστοποιήθηκε η κλήση για τα γεγονότα του αγώνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΑΕΚ ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε. Προσωπικοί οικογενειακοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να παραστώ. Σας παραπέμπω στο φύλλο αγώνα το οποίο συνέταξα λεπτομερώς"», αναφέροντας ακόμα πως «Δεν υπάρχει το μέτρο της βίαιης προσαγωγής στο συγκεκριμένο δικαστήριο».

Η πλευρά του ΠΑΟΚ επέμεινε στην παρουσία του Κομίνη με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση: «Έτσι και αλλιώς, κ. πρόεδρε, για τις επόμενες δυο εβδομάδες δεν υπάρχει πρωτάθλημα. Άρα δεν υπάρχει καμία πίεση χρόνο. Μια οποιαδήποτε μέρα που θα μπορεί ο κ. Κομίνης οποιαδήποτε ώρα δεν έχουμε πρόβλημα».

Σε εκείνο το σημείο η κ. Ρίζου, νομική εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση λέγοντας: «Εθίγει η μεγάλη σημασία αυτού του αγώνα, θα υπενθυμίσουμε οτι διεκόπη το πρωτάθλημα εξαιτίας αυτού του αγώνα. Ομάδες που δεν έχουν καμία υπαιτιότητα δεν παίζουν εξαιτίας αυτού του αγώνα. Οποιαδήποτε αναβολη θα είναι εις βάρος του πρωταθλήματος. Υπάρχει πρόσφατη υπόθεση του δικαστηρίου σας που ο κ. Αρετόπουλος κλήθηκε να ΄δωσει κάποιες διευκρινήσεις και δεν προσήλθε χωρίς τη διαμαρτυρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει προσβολή επι πλαστότητας του φύλλου αγώνα».

Ο ΠΑΟΚ εξακολούθησε να επιμένει υπενθυμίζοντας ότι πως η πειθαρχική της Λίγκας τον κλήτευσε ως μάρτυρα με τον κ. Καποδίστρια να διακόπτει για περίπου πέντε λεπτά ώστε να εξεταστεί το αίτημα αναβολής, αναφέροντας:«Σε περίπτωση που δεν συμμορφωθεί ο κ. Κομίνης θέλετε ένορκη κατάθεσή του ή συμπληρωματικές εξηγήσεις επι της ενστάσεώς σας;».

Κάπου εκεί ανέβηκαν οι τόνοι με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Μπίρδα να λέει «Είπε στην ΑΕΚ να βγει!» και τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΚ να διαφωνεί ως προς την αναβολή υποστηρίζοντας ότι «Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο που υποχρεώνει τον κ. Κομίνη να είναι εδώ».

Έπειτα από τη μίνι σύσκεψη η διαδικασία συνεχίστηκε και είναι εξέλιξη με τον κ. Καποδίστρια να αναφέρει: «Το πειθαρχικό όργανο επιφυλάσεται για το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά».

 

 



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved