Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για ΑΕΚ και Χιμένεθ!

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για ΑΕΚ και Χιμένεθ!

Η αγωνία του Μανόλο Χιμένεθ για τη δύσκολη συνέχεια και ο… Γολγοθάς της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ με 1-0, να φτάσει τους 54 βαθμούς και να ανέβει στην κορυφή της Super League. Πρόκειται όμως απλά για ένα τρίποντο και τίποτα παραπάνω. Άλλωστε είναι πολλές οι υποθέσεις που εκκρεμούν και ανα πάσα στιγμή η πρώτη πεντάδα της Super League μπορεί να αλλάξει.

Τις δικαστικές υποθέσεις τις έχει επαλειφτεί η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ. Ο Μανόλο Χιμένεθ πάντως και οι παίκτες του είναι αφοσιωμένοι καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι και στην… διάρκεια που θα πρέπει να έχουν! Ήδη από σήμερα (5/3) ο Ισπανός τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους παρότι η ΑΕΚ φαντάζει πλέον ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Χιμένεθ κρατά τη μπάλα… χαμηλά και με δηλώσεις του στην AEKTV αναφέρθηκε στις δυσκολίες που είχε το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και τι σημαίνει για την ΑΕΚ το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα.

Αναλυτικά ο Ισπανός είπε:

«Ο ενθουσιασμός και η χαρά που υπάρχει στις κερκίδες, ίσως να υπήρχε και σε εμένα εσωτερικά, όμως ήταν δύσκολο να κρατήσεις τους ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους. Για μένα το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι ήταν από τα πιο δύσκολα στον τρόπο διαχείρισης των ποδοσφαιριστών. Είναι πάρα πολύ νορμάλ να έχει ο κοσμος πάρα πολύ όρεξη να ζει αυτό το όνειρο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας. Να πρέπει να συνεχίσουμε με προσοχή, όλοι μαζί, να είμαστε ενωμένοι και θα πρέπει να δίνουμε τα πάντα. Έτσι όπως κάνει ο κόσμος να δίνει ώθηση στην ομάδα και να μην αρχίσουμε να πετάμε πυροτεχνήματα γιατί ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα».

«Ισως υπάρξει μελλοντικά κάποια κριτική για τα αποτελέσματα. Όμως ξέρει τι δουλειά κάνει η ομάδα καθημερινά. Τι δουλειά ρίχνουν τα παιδιά στους αγώνες και στις προπονήσεις. Πρέπει όμως να τελειώσουμε καλά, για να μπορέσουμε να χαρούμε όλη αυτή την προσπάθεια που έχουμε κάνει».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι. Θα είναι περίπλοκο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ θα έχουμε κάνει ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα. Αν χάσουμε από τον ΠΑΟΚ θα έχουμε κάνει ένα βήμα πίσω. Αν κερδίσουμε δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αν χάσουμε δεν θα χάσουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved