ΑΕΚ: Βόμβα! Ζητά αναστολή πρωταθλήματος μέχρι να βγουν οι δικαστικές αποφάσεις
SHARE

ΑΕΚ: Βόμβα! Ζητά αναστολή πρωταθλήματος μέχρι να βγουν οι δικαστικές αποφάσεις

Επιστολή προς τον Γιώργο Βασιλειάδη, την οποία κοινοποιεί και στην Super League απέστειλε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ζητώντας την διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι την ολοκλήρωση όλων των δικαστικών υποθέσεων.

Οι πολλές δικαστικές εκκρεμότητες στην Super League με τις πιθανές τιμωρίες των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό και τη «μάχη» του τίτλου, οδήγησε την Ένωση να ζητήσει παρέμβαση από τον Γιώργο Βασιλειάδη, για την διακοπή του πρωταθλήματος, μέχρι να ξεκαθαρίσουν όλες οι υποθέσεις.

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρεται:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Είναι κοινώς αποδεκτό πως το φετινό πρωτάθλημα της Super League παρουσιάζει ιδιαίτερο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας και την εξασφάλιση των εισιτηρίων για συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, όσο και με την μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού στη Football League.

Είναι επίσης δεδομένο τοις πάσι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί σε ζητήματα εξωαγωνιστικά που έχουν να κάνουν με παραβάσεις του ισχύοντος Πειθαρχικού Κώδικα και με διώξεις που έχουν ασκηθεί ή που πρόκειται να ασκηθούν εξαιτίας των όσων έχουν συμβεί σε σημαντικούς αγώνες του πρωταθλήματος στους οποίους εμπλέκονται διεκδικητές του τίτλου.

Καθημερινά γινόμαστε όλοι μάρτυρες ατέρμονων σεναρίων και επικοινωνιακής ερμηνείας των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικά, γεγονός που πλήττει ακόμα και την εφαρμογή των κανόνων δικαίου και προκαλούν σύγχυση στο φίλαθλο κοινό αλλά ακόμα και στους άμεσους εμπλεκόμενους.

Με γνώμονα, αφενός την αυτονόητη ανάγκη επικράτησης ασφάλειας δικαίου σε όλους τους τομείς διεξαγωγής του πρωταθλήματος και αφετέρου στο ότι υφίστανται πολλές δικαστικές εκκρεμότητες που δεδομένα θα επηρεάσουν ποικιλοτρόπως, τόσο τη διαμόρφωση της βαθμολογίας, όσο και τους όρους διεξαγωγής των αγώνων στην εξαιρετικά κρίσιμη τελική καμπή του πρωταθλήματος, σας κοινοποιούμε την παρούσα ζητώντας την αναστολή των αγώνων του πρωταθλήματος της Super League, εωσότου τελεσιδικήσουν όλες οι εκκρεμούσες ενώπιον των ποδοσφαιρικών δικαιοδοτικών οργάνων υποθέσεις, οι οποίες αφορούν παραβάσεις της διατάξεως της παρ. 4β του άρθρου 15 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Θεωρούμε αδιανόητο -και νομίζουμε ότι αυτό είναι εύλογο για όλο το φίλαθλο κοινό- να διεξαχθούν καθοριστικοί αγώνες στις επόμενες αγωνιστικές χωρίς οι διαγωνιζόμενες ομάδες να γνωρίζουν την πραγματική κατάσταση της βαθμολογίας και πολύ περισσότερο να προκύψει η δικαστική διαμόρφωση του πίνακα κατάταξης, μετά τη διεξαγωγή των αγώνων που θα τον καθορίσουν αγωνιστικά. Θα είναι τεράστιο λάθος το πρωτάθλημα να κριθεί στα χαρτιά, να καθοριστεί από έγγραφα και εκθέσεις και η απονομή του τίτλου να γίνει στο τέλος στις δικαστικές αίθουσες!

Περαιτέρω και προς επίρρωση της ανωτέρω θέσης, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε και τα εξής:

[1] Μετά την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου άπαντες οι εμπλεκόμενοι ανιχνεύσαμε το ιδιαιτέρως σκληρό πλαίσιο ποινών του νέου Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, το οποίο ωστόσο ήταν γνωστό σε όλους μας.

[2] Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι η μόνη ΠΑΕ που υπέστη την ιδιαιτέρως σκληρή κύρωση της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές, λόγω δεύτερης υποτροπής για παράβαση του αρ.15 παρ.2 ΠΚ ΕΠΟ (άναμμα πυρσών – καπνογόνων).

[3] Η ομάδα μας ήταν η πρώτη που βρέθηκε απολογούμενη ενώπιον των ποδοσφαιρικών πειθαρχικών οργάνων, βάσει της διατάξεως της παρ. 4β του άρθρου 15 του ΠΚ ΕΠΟ. Κατά τη διαδικασία, αμφισβητήσαμε -ως είχαμε δικονομικά το δικαίωμα- την εφαρμογή της διάταξης και για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο, ένσταση η οποία τελικώς απορρίφθηκε από το δικαιοδοτικό όργανο της Super League, επικυρώνοντας έτσι την πλήρη εφαρμογή της διάταξης στους αγώνες των πρωταθλημάτων 2017 – 2018.

[4] Ο πρώτος προπονητής μας, ήτοι ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, τιμωρήθηκε σε δεύτερο βαθμό με ποινή 45 ημερολογιακών ημερών, ήτοι με ποινή που αντιστοιχεί σε 7 αγωνιστικές απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για έργω εξύβριση θεατή, κατόπιν εφέσεως του Αναπληρωτή Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, παρά την ηπιότερη καταδίκη του πρωτοδίκως.

[5] Παρά τις αμέτρητες δημόσιες δυσμενείς τοποθετήσεις αξιωματούχων διαφόρων ομάδων, μέχρι και πρόσφατα δεν είχε ασκηθεί καμία δίωξη, ενώ η μόνη δικαστική ενέργεια για την καταστολή του εν λόγω κατακριτέου φαινομένου, ήταν η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ για την ευθεία επίθεση/στοχοποίηση του διαιτητή του μεταξύ μας αγώνα του A’ γύρου του πρωταθλήματος, λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. H ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτός του ότι έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην αποκατάσταση της ισονομίας, αλλά και της ανταγωνιστικότητας στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι ίσως η μόνη που δεν έχει μπει συνειδητά σε αυτό το ατέρμονο επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπώσεων και έχει αποφύγει να απαντήσει ακόμα κι όταν έχει προκληθεί επιλέγοντας πάντα το θεσμικό τρόπο προστασίας και των συμφερόντων της αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

[6] Η ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η μόνη ομάδα που κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο με δική σας πρωτοβουλία την 17.01.2018, παρουσία –πλην ημών- των ΠΑΕ ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Πανιώνιος, καθώς και των ΓΓΑ, ΕΠΟ και Super League, κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση 5 σημείων για τον εξορθολογισμό του πλαισίου της επιτρεπόμενης μετακίνησης των φιλάθλων όλων ομάδων στου εκτός έδρας αγώνες της φετινής περιόδου, με στόχο ο κάθε φίλαθλος να μπορεί με ασφάλεια να μπορεί να παρακολουθεί την ομάδα του και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Λάβαμε τα συγχαρητήρια όλων και την υπόσχεση πως η σωστή πρότασή μας μπορεί να συζητηθεί στο τέλος του πρωταθλήματος με προοπτική μελλοντικής εφαρμογής, αλλά όχι στο παρόν στάδιο!

Υπό το φως των ανωτέρω, ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας –ως νομοθετικώς νομιμοποιείστε- και την προώθηση κάθε απαιτούμενης ενέργειας προκειμένου να ανασταλεί η διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League, εωσότου τελεσιδικήσουν οι εκκρεμούσες υποθέσεις που δύνανται να επηρεάσουν, αφενός τη βαθμολογία του πρωταθλήματος, αφετέρου τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων, ήτοι οι υποθέσεις που αφορούν παραβάσεις του αρ. 15 παρ.4β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Είναι υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε στην ταχύτατη επίλυση των εκκρεμοτήτων, οι οποίες όσο παραμένουν εκκρεμείς εν μέσω κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οξύνουν το ήδη τεταμένο κλίμα στο περιβάλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Θεωρούμε αυτονόητο και με πλήρη εμπιστοσύνη στις πειθαρχικές επιτροπές ότι θα πρέπει σε βάθος να διερευνηθούν όλες οι περιπτώσεις των τελευταίων αγώνων στους οποίους υπήρξε παραβατική συμπεριφορά, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση και έκπτωση, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά στην τελική ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Δεν πρέπει να παραμείνουμε θεατές μιας κατάστασης που ολοένα και οξύνεται, με σαφέστατη ευθύνη όσων πυροδοτούν το κλίμα αμφισβήτησης της δικαιοδοσίας των θεσμικών αλλά και πειθαρχικών οργάνων προς ίδιο συμφέρον, και δύναται να προκαλέσει στο μέλλον πολύ χειρότερες καταστάσεις τις οποίες εκ των υστέρων θα κληθούμε υποκριτικά να καταδικάσουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΚ: Τα… ρέστα της στο Κύπελλο Ελλάδας

ΑΕΚ: Τα… ρέστα της στο Κύπελλο Ελλάδας

Αιχμές από Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ απέναντι σε όλους»

Αιχμές από Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ απέναντι σε όλους»
Champions League: Στο Γουέμπλεϊ το πρώτο εντός έδρας ματς της Τότεναμ στους ομίλους
Champions League: Στο Γουέμπλεϊ το πρώτο εντός έδρας ματς της Τότεναμ στους ομίλους
UEFA: Μόντριτς, Ρονάλντο και Σαλάχ υποψήφιοι κορυφαίοι της χρονιάς
UEFA: Μόντριτς, Ρονάλντο και Σαλάχ υποψήφιοι κορυφαίοι της χρονιάς
Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα καλοκαίρια της με τον Μάκη! (φωτό)
Ελένη Μενεγάκη: Όλα τα καλοκαίρια της με τον Μάκη! (φωτό)
Στην Μπεσίκτας ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς (photo)
Στην Μπεσίκτας ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς (photo)

 • Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
 • RBAR 2018 - Magazine
  21:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  21:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  21:45German Tennis Championships. Στιγμιότυπα.
 • ROC Race of Champions 2018
  22:00Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  22:45Τσίμπα, Ιαπωνία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  22:55CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Σάντχαουζεν - Αμβούργο
  23:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Χάντμπολ: Έρλανγκεν - Ράιν Νέκαρ
  23:50Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Τρίτη, 21 Αυγούστου 2018
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  00:35Τσίμπα, Ιαπωνία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • UEFA Champions League Magazine 2017-18
  00:55Μια σειρά εκπομπών αφιερωμένη στο UEFA Champions League με συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, παρουσίαση προφίλ των ομάδων και αποκλειστικά πλάνα από την κορυφαία διοργάνωση.
 • Ποδόσφαιρο: Μποαβίστα - Μπενφίκα
  01:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  01:25Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  01:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  01:45Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  03:00Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κάρντιφ Σίτι - Νιουκάστλ
  03:20Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  03:30Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπελενένσες - Πόρτο
  03:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:10Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Beach Volley: FIVB 2018
  05:20Βιέννη, Αυστρία. Στιγμιότυπα.
 • GP Confidential 2018 E15
  05:25Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ατλέτικο Μαδρίτης
  05:30UEFA Super Cup 2018.Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Ντι Όιλεν Λούντβισχαφεν
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 33η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Ζιρόνα - Βαγιαδολίδ
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  06:05Μέγαρα. 1ος αγώνας.
 • Τένις: 2018 ATP 500
  06:20Citi Open. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  07:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μπιλμπάο - Λεγανές
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  08:20Τρίπολη. 2ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
  08:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E33
  08:50Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  09:35Σέρρες. 3ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπεσίκτας - Αναντολού Εφές
  09:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ντούισμπουργκ - Μπόχουμ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  10:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Σαουθάμπτον
  10:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  10:50Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Αριάνα Παπαγιάννη.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  11:30Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  12:00Αμβούργο, Γερμανία. Τελική φάση. Προημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Μπάσκετ: Μινεσότα Λινξ - Γ. Μίστικς
  12:05NBA Γυναικών 2018. Κανονική περίοδος. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Ανόβερο
  12:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Ποδόσφαιρο: Ράγιο Βαγιεκάνο - Σεβίλη
  12:45Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Σπηλιόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Συντονιστείτε στο Cosmote Sport 9HD από τις 25 Αυγούστου. Το νέο κανάλι της Cosmote TV φέρνει στις οθόνες σας ακόμη περισσότερες live μεταδόσεις από τις σπουδαιότερες αθλητικές διοργανώσεις.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:10Paragliding World Cup.
 • Βόλεϊ: Ραβένα - Ολυμπιακός
  13:40CEV Challenge Cup Ανδρών 2017-18. Τελικός. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Στέφανος Αβραμίδης.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  13:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Δοκιμαστικά. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Λαύριο MEGABOLT
  14:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 9η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • Ποδόσφαιρο: Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 34η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Στιγμιότυπα
  15:001η αγωνιστική.
 • Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018-19 - Ανασκόπηση της Δευτέρας
  15:152η αγωνιστική. Παρακολουθήστε την αγωνιστική δράση της Δευτέρας στο Αγγλικό Πρωτάθλημα.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  15:35Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ
  16:15Αγγλικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Υδάτινα Σπορ: Sailing to Tokyo 2018 E1
  16:30Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Βιτόρια Σετούμπαλ
  16:45Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 2η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Μπάσκετ: Γκαζιαντέπ - Μπεσίκτας
  16:55Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Watersports: 2018 Speed Catamarans GC32 E2
  17:15Στιγμιότυπα.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  18:00Bristol Bass Pro Shops NRA Night Race. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Nations League 2018-19
  18:15Προεπισκόπηση. Στιγμιότυπα.
 • Sports Classics: XTERRA European Tour 2018 E1
  18:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ - Αϊντχόφεν (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Play-offs. 1ος αγώνας.
 • RBAR 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite 2017
  19:30Ημιτελική φάση ανδρών και γυναικών.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  20:25Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 10η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • WRC 2018
  20:30Γερμανία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies