Λάρισα: Απολύθηκαν όλοι, εκτός από έναν! (photo)

Λάρισα: Απολύθηκαν όλοι, εκτός από έναν! (photo)

Ποιος είναι ο μοναδικός που παρέμεινε στη θέση του μετά το «τσουνάμι» της ήττας της ΑΕΛ από τον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν αποτέλεσαν τα ξημερώματα της Τρίτης (20/2) από την ΑΕΛ ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης, ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Μόρας όπως και ο μέχρι πρότινος βοηθός του κ. Φυντάνη ο Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

Σημαντικές αποχωρήσεις σε μια ανακοίνωση η οποία θύμισε, σύμφωνα με το «athleticlarissa», αρκετά σε πολλούς εκείνη της 31ης Οκτωβρίου 2016 όταν και είχε αποτελέσει παρελθόν ο Άγγελος Αναστασιάδης μαζί με το επιτελείο του συν κάποια ακόμα άτομα.

Μετά τον Αντρέ Πάους, τον Τζάκι Ματάισεν παρελθόν αποτελεί και ο Έλληνας τεχνικός με τον Ράτκο Ντόστανιτς να είναι ο τέταρτος προπονητής τη φετινή σεζόν. Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος μέσα από την ομάδα που κατάφερε να... επιζήσει και στις τρεις αποπομπές προπονητών.

Ο λόγος για τον γυμναστή της ομάδας Βασίλη Καλαποθαράκο ο οποίος από τις 12 Μαΐου ανήκει στο τιμ των «βυσσινί» και παραμένει μέχρι και σήμερα στην ομάδα, κάτι που αποδεικνύει και την απεριόριστη συμπαράσταση που έχει από την διοίκηση, ότι αφορά πάντα το δικό του κομμάτι.

Ψάχνει ακόμα το γκολ

H ΑΕΛ για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ κάτι σίγουρα αρνητικό για τους «βυσσινί» καθώς τα τελευταία χρόνια κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί και αναφερόμαστε στα χρόνια από προεδρίας Κώστα Πηλαδάκη και έπειτα.

Μετά το τέρμα στην Τρίπολη με τον Ναζλίδη η επίθεση έχει σιγήσει καθώς ακολούθησαν το 0-0 με την ΑΕΚ εντός, η ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο με 1-0, η λευκή ισοπαλία στη Λάρισα με Πανιώνιο καθώς και οι δυο ήττες με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό 3-0 και 0-1 αντίστοιχα.

Τέσσερα σερί παιχνίδια δεν είχε βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα η ΑΕΛ, την σεζόν 2010-2011 όταν και κατά σειρά ηττήθηκε 4-0 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, 0-1 από τον Ολυμπιακό στο AEL FC ARENA για να ακολουθήσουν εκτός έδρας ήττες από Ατρόμητο 3-0 και Καβάλα 1-0.

Το ρόδι τότε είχε σπάσει ο Γιαν Μπλάζεκ στο πρώτο λεπτό της πέμπτης κατά σειρά αναμέτρησης τότε με αντίπαλο τον Ηρακλή στη Λάρισα, ένα παιχνίδι νικηφόρο για τους Λαρισαίους τότε με 2-1.

Αναλυτικά το φετινό σερί αγώνων που η ΑΕΛ δεν έχει σκοράρει:

18η αγωνιστική: ΑΕΛ - ΑΕΚ 0-0
19η αγωνιστική: Ατρόμητος - ΑΕΛ 1-0
20η αγωνιστική: ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0
21η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 3-0
22η αγωνιστική: ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 0-1

και τα τέσσερα σερί παιχνίδια της σεζόν 2010-2011:
14η αγωνιστική: ΑΕΚ - ΑΕΛ 4-0
15η αγωνιστική: ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-1
16η αγωνιστική: Ατρόμητος - ΑΕΛ 3-0
17η αγωνιστική: Καβάλα - ΑΕΛ 1-0



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved