Ολυμπιακός: Τι έγραψε ο Φορτούνης για Λεμονή (photo)

Ολυμπιακός: Τι έγραψε ο Φορτούνης για Λεμονή (photo)

Δείτε την ανάρτηση του Φορτούνη για το διαζύγιο του Ολυμπιακού με τον Τάκη Λεμονή

Ένα 24ωρο μετά το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Τάκη Λεμονή, ο Κώστας Φορτούνης με ποστάρισμά του στο instagram τον αποχαιρέτησε.

Δείτε τι έγραψε:

 

 

Σε ευχαριστούμε για όλα!!!

A post shared by Kostas Fortounis (@kfortou7) on

 

 

Από εκεί και πέρα, ο Φορτούνης μίλησε στη Nova για το προσεχές παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ, αλλά για το που θα κριθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το βίντεο που ανέβασε στο instagram στο οποίο παίζει μπάσκετ: «Μ’ αρέσει το μπάσκετ πολύ, παίζω αρκετές φορές και παρακολουθώ τα παιχνίδια. Ο Σπανούλης είναι πολύ φίλος μου και κορυφαίος παίκτης. Δεν θα πάω το βράδυ στο ΣΕΦ με την Αρμάνι, όπως συνήθως, αλλά θα το δω στο σπίτι με την ηρεμία μου».

Για το ματς με την ΑΕΛ: «Δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΛ στην έδρα έχει πάρει πολλούς βαθμούς, είμαστε πρώτοι και πρέπει να μείνουμε εκεί. Στο τελευταίο παιχνίδι με την Ξάνθη στο Κύπελλο, η ΑΕΛ κέρδισε εύκολα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι, έχει δύσκολη έδρα, όπως είπα αλλά εμείς πάμε εκεί για τη νίκη».

Για το ότι ο αγωνιστικός χώρος της AEL FC Arena δεν είναι σε καλή κατάσταση: «Έχω ακούσει κι εγώ πως δεν είναι καλός ο αγωνιστικός χώρος, όμως στα περισσότερα γήπεδα που παίζουμε ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός, έχουμε συνηθίσει».

Για το ότι η ΑΕΛ δεν έχει χάσει στην έδρα της: «Πάντα στην έδρας της είναι δυνατή η ΑΕΛ, ο κόσμος τη βοηθάει πάρα πολύ και της δίνει δύναμη. Όμως εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και πάμε για να κερδίσουμε».

Για το γεγονός πως ο ίδιος όλο και περισσότερο παίρνει τον ρόλο του ηγέτη της ομάδας: «Μ’ αρέσει ο ανταγωνισμός και προσπαθώ να πάρω την ομάδα στις πλάτες μου, κάποιες φορές δεν βγαίνει αλλά γι αυτό υπάρχει η ομάδα για να βοηθάει. Είμαστε ομάδα που έχει λύσεις».

Για την παρουσία του Χατζισαφί στις προπονήσεις του Ρέντη: «Πρέπει να μπει στο κλίμα της ομάδας, εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να είναι αισθάνεται άνετα και να τον βοηθήσουμε, θέλουμε να προσφέρει γρήγορα αυτά που μπορεί».

Για τον τίτλο του Πρωταθλητή χειμώνα και τι σημαίνει για την ομάδα του: «Είναι σημαντικό, όμως δεν θα σημαίνει τίποτα ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα αν δεν κερδίσουμε την Κυριακή».

Για το Πρωτάθλημα και αν θα κριθεί στο τέλος: «Μέχρι τώρα το Πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο, πολλές ομάδες δίνουν και θα δώσουν μάχη για τον τίτλο. Θεωρώ πως ναι θα κριθεί στο τέλος το ποιος θα το πάρει».

Για τη μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ: «Πήγε σε μεγάλη ομάδα μπράβο του, συγχαρητήρια για τη μεταγραφή του, πρέπει να προσαρμοστεί γρήγορα, γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να παίζεις έξω από το να παίζεις στην Ελλάδα και μακάρι να πάει σε ακόμα μεγαλύτερη ομάδα».

Για το ότι έχουμε πλέον παράδοση ως χώρα στους καλούς στόπερ: «Βγάζουμε καλούς στόπερ όντως, είναι ίσως πιο δύσκολο να παίξει ένας επιθετικός έξω, αλλά στόπερ βγάζουμε δυνατά παιδιά και μπορούν να σταθούν και να παίξουν καλά».

Τι εύχεται για το 2018: «Να είμαι γερός και να πάρω το ντάμπλ μα τον Ολυμπιακό».



Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved