Αγγελόπουλος: «Ονειρεύομαι έναν τίτλο με τον Ατρόμητο»
SHARE

Αγγελόπουλος: «Ονειρεύομαι έναν τίτλο με τον Ατρόμητο»

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος αποκάλυψε την μεγάλη του επιθυμία για το 2018.

Την ευχή του να κατακτήσει έναν τίτλο με τον Ατρόμητο έκανε ο τεχνικός διευθυντή του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος, σε συνέντευξή του στη NOVA. Επίσης ο Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στον προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι αλλά και στην μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αγγελόπουλος στη NOVA:

Η αρχή της χρονιάς είχε προπονητή στον Ατρόμητο τον Σα Πίντο, ο οποίος δέκα μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας έφυγε για τη Σταντάρ Λιέγης. Αγχωθήκατε; Πως φτάσατε στον Κάναντι;

«Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας η ομάδα να χάνει τον προπονητή της. Είχαμε ξεκινήσει έναν μεταγραφικό σχεδιασμό με τον κύριο Σα Πίντο, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο δείξαμε αντανακλαστικά, λειτουργήσαμε πολύ γρήγορα. Η ομάδα μας έχει πάρα πολύ καλό όνομα και στον ελληνικό αλλά και στον ευρωπαϊκό χώρο κι αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μεγάλα γραφεία μάνατζερ να προτείνουν μέσα σε ελάχιστες ώρες πολλούς προπονητές. Εγώ έκανα ένα φιλτράρισμα σε αυτά τα ονόματα και ξεχώρισα τρεις-τέσσερις περιπτώσεις από την ξένη αγορά όπως είχαμε προκαθορίσει με τον κύριο Σπανό.

Το βιογραφικό και η πορεία του κύριου Κάναντι τον έκαναν να είναι το νούμερο ένα στη λίστα μου κι εκείνος που ήθελα να ξεκινήσουμε άμεσα επαφές. Μου άρεσε πολύ ότι είχε ξεκινήσει από χαμηλές κατηγορίες, είχε εξελίξει ποδοσφαιριστές και είχε πετύχει σπουδαία πράγματα τηρουμένων των αναλογιών σε όλες τις ομάδες που είχε δουλέψει. Ξεκινήσαμε έτσι τη διαδικασία και ευτυχήσαμε στο τέλος να τον φέρουμε στην ομάδα μας.»

Φτάσαμε σε ένα σημείο με 14 νέους παίκτες, με ολοκληρωμένη την ανανέωση που ξεκίνησε το 2013, να έχουμε μια ομάδα η οποία καταρρίπτει το μύθο ότι χρειάζεται ένα τετράμηνο εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων για να βρει χημεία και ομοιογένεια. Ποιο είναι το μυστικό;

«Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ούτε μυστικό ούτε μαγικό ραβδί στο ποδόσφαιρο. Όντως κι εμείς δεν περιμέναμε ότι τόσο γρήγορα η ομάδα θα βρει ομοιογένεια γιατί εκτός τους 14 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων σε κάθε παιχνίδι 8-9 είναι στη βασική εντεκάδα, υπάρχει και καινούριος προπονητής που αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.

Ήμασταν τυχεροί, γιατί στις μεταγραφές χρειάζεται και τύχη, διότι όλοι αυτοί οι παίκτες και οι Έλληνες και οι ξένοι είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες. Θεωρώ πολύ μεγάλη τη συμβολή του προπονητή διότι πείστηκαν και οι παίκτες από εκείνον. Είναι σημαντικό ότι είτε είναι μικροί είτε είναι μεγάλη σε ηλικία, έχουν κίνητρο και είναι φιλόδοξοι και μεγάλο ρόλο σε όλο αυτό έχει κι ο Ούμπιντες. Είναι η ψυχή των αποδυτηρίων. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει τον σεβασμό όλων των συμπαικτών του. Τον ακούν και τον κοιτούν στο στόμα όταν λέει κάτι και θεωρώ ότι η συμβολή του είναι πολύ μεγάλη τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.»

Ποια μεταγραφή σας δυσκόλεψε περισσότερο το καλοκαίρι που μας πέρασε; Για ποια μεταγραφή ξενυχτήσατε;

«Αυτό συμβαίνει συχνά. Εγώ και οι άμεσοι συνεργάτες μου έχει τύχη να ξεκινήσουμε διαπραγματεύσεις νωρίς το απόγευμα και να τελειώσουμε την άλλη μέρα το πρωί. Αυτό όμως δεν είναι κάτι καινούριο, είναι μέρος της δουλειάς. Φέτος λίγο μας δυσκόλεψαν οι δανεισμοί του Γιαννούλη και του Χατζηισαΐας από τον ΠΑΟΚ, διότι έπεσαν πάνω στην αλλαγή του προπονητή μας αλλά ταυτόχρονα έγιναν και κάποιες ανακατατάξεις και στο προπονητικό κομμάτι στον ΠΑΟΚ, οπότε κι εκεί έπρεπε ο καινούριος προπονητής να αξιολογήσει κάποια πράγματα, οπότε χρονικά μας δυσκόλεψαν αυτές οι δύο μεταγραφές.»

Πως καλουπώσατε τον Ουάρντα που ήρθε εδώ με τη φήμη του «κακού παιδιού»;

«Ξέρουμε όλοι ότι οι ποδοσφαιριστές κρύβουν μέσα τους ένα μεγάλο παιδί. Για τον Ουάρντα δεν είχα κανέναν ενδοιασμό. Και στο παρελθόν έχουν περάσει κάποιοι παίκτες που είχαν κακή φήμη, αλλά μέσα από την επικοινωνία, τα διάλογο αλλά και τοις πρακτικές του εκάστοτε προπονητή βοήθησαν πολύ την ομάδα, αλλά και τα ίδια τα παιδιά να φτάσουν να κάνουν μεγάλες μεταγραφές στο εξωτερικό.

Κάπως έτσι έγινε και με τον Ουάρντα. Μιλήσαμε, ξεκαθαρίσαμε κάποια πράγματα και βλέπουμε όλοι το αποτέλεσμα. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Είναι αγαπητός από όλους τους συμπαίκτες του κάτι που είναι πολύ σημαντικό και φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια έχει πει και βοηθάει πάρα πολύ και σε τακτικά κομμάτια. Έχει τακτικούς ρόλους μέσα στο παιχνίδι του, έχει αφομοιώσει το σύστημα και τα πράγματα που του ζητάει ο προπονητής και νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι έχει πολύ μεγάλη συμβολή ο κύριος Κάναντι.»

Με την εμπειρία σας που πιστεύετε ότι μπορεί να φτάσει η φετινή ομάδα του Ατρόμητου;

«Όταν ξεκίνησε η σεζόν με τόσες μεταγραφές και με καινούριο προπονητή αυτό που θέλαμε σε πρώτη φάση ήταν να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που αν είναι δυνατόν να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να δίνει το 100% μέσα στο γήπεδο. Με την πάροδο του χρόνου η ομάδα απέκτησε ομοιογένεια, ήρθαν αποτελέσματα και πλέον βασικός μας στόχος είναι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και ει δυνατόν να παίξουμε για τρίτη φορά σε ένα τελικό κυπέλλου.Αν σταθούμε στην κατάσταση που είμαστε τώρα και εξασφαλίσουμε νωρίς ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο κι όσο το δυνατόν καλύτερο νομίζω ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό.»

Ποια είναι η μεγαλύτερη επιτυχία σας και ποια η μεγαλύτερη αποτυχία;

«Και αρκετοί παίκτες έχουν έρθει και έχουν κάνει πολύ καλές σεζόν κάτι που δείχνουν οι επιτυχίες της ομάδες. Πολλές είναι και εκείνες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Ευτυχώς οι επιτυχίες είναι πολύ περισσότερες από της αποτυχίες όλα αυτά τα χρόνια. Εκτός από τη φετινή σεζόν που δικαιολογημένα έχουμε καταρρίψει κάποια ρεκόρ, μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία έξι χρόνια ο Ατρόμητος έπαιξε τέσσερις φορές στην Ευρώπη, έπαιξε σε δύο τελικούς κυπέλλου και τα δύο τελευταία χρόνια που δε μπορέσαμε να αγωνιστούμε στην Ευρώπη και τερματίσαμε στην 6η και την7η θέση θεωρήθηκε από όλο το φίλαθλο κόσμο αλλά και από εμάς τους ίδιους ως αποτυχία. Αυτό και μόνο δείχνει το πόσο έχει ανέβει επίπεδο ο Ατρόμητος και τι περιμένουν όλοι από την ομάδα μας».

Τι θα συμβουλεύατε ένα παιδί που θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα του τεχνικού διευθυντή;

«Πρώτον να του αρέσει υπερβολικά και να το αγαπάει. Είναι ένα επάγγελμα που δεν πλήττεις ποτέ. Συνέχεια αλλάζεις παραστάσεις, έχει τρομερό ενδιαφέρον, έχει να κάνει με ανθρώπινες σχέσεις, είναι πολύπλευρο επάγγελμα, δεν μπορείς να επικεντρωθείς σε κάτι . Πρέπει να είναι έτοιμος να αφιερώσεις πάρα πολλές ώρες και να χάσει προσωπικό χρόνο και χρόνο από την οικογένειά του. Να ξέρει επίσης ότι δε θα είναι πάρα πολύ εύκολο το έργο του αλλά για μένα είναι αυτό που ήθελα να κάνω και που αν ξεκίναγα πάλι είναι το μόνο επάγγελμα που θα ήθελα να ακολουθήσω.»

Ποια είναι η ευχή και το όνειρό σας;

«Ευχή η χώρα μας να βγει από το αδιέξοδο και να έρθουν καλύτερες μέρες. Κι επειδή έχω παιδιά εύχομαι η νέα γενιά να ξαναβρεί το χαμόγελό της και να ξαναδεί με αισιοδοξία το μέλλον. Για να συμβεί αυτό οφείλουμε όλοι εμείς μεγαλύτερη να δουλέψουμε για να φτιάξουμε τις συνθήκες ώστε να συμβεί αυτό. Επειδή δε μας απαγορεύει κανείς να ονειρευόμαστε, ονειρεύομαι να πάρει ο Ατρόμητος έναν τίτλο».

 

Κύπελλο Ελλάδας: Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ-Άρης - Το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων
Κύπελλο Ελλάδας: Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ-Άρης - Το πλήρες πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων
Live Chat: Άγιαξ-ΑΕΚ 0-0
Live Chat: Άγιαξ-ΑΕΚ 0-0
To κίνητρο του ΠΑΟΚ κόντρα στην πανίσχυρη Τσέλσι
To κίνητρο του ΠΑΟΚ κόντρα στην πανίσχυρη Τσέλσι
«Μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα» (video)
«Μεγάλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα» (video)

 • Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018
 • UEFA Champions League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.
 • Ποδόσφαιρο: Σαχτάρ Ντονέτσκ - Χόφενχαϊμ (Ζ)
  16:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  17:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  17:45Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  18:55Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  19:00UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  19:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  19:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  21:30Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  21:35Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  22:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  22:20Las Vegas South Point 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νίκη Βόλου - Δόξα Δράμας
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2018-2019. 3η φάση. Περιγραφή: Μιχάλης Μελισσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  23:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • WRC 2018
  23:35Τουρκία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2018
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  00:05Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Davis Cup 2018 by BNP Paribas
  00:20Ημιτελικοί - Κροατία-ΗΠΑ. Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Ολυμπιακός
  00:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 5ος Τελικός. Περιγραφή: Ρήγας Δάρδαλης.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  00:45Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  00:55Προεπισκόπηση 1ης αγωνιστικής. Στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακότερες φάσεις και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν από την αγωνιστική δράση του UEFA Europa League.
 • Topspin
  01:30Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Ποδόσφαιρο: Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  01:50UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  03:00Las Vegas South Point 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  03:30Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 3ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαλένθια - Γιουβέντους
  03:45UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Τένις: 2018 ATP Masters 1000
  04:15Western & Southern Open. Στιγμιότυπα.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  05:30Αμβούργο, Γερμανία. Τρίτη θέση ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Ποδόσφαιρο: Μάιντς - Άουγκσμπουργκ
  05:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Λιόν
  05:55UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 6ος όμιλος. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Ποδόσφαιρο: Βαγιαδολίδ - Αλαβές
  06:00Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ξαρλής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E662
  06:55Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB 2018 - Τελικοί
  07:05Αμβούργο, Γερμανία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  07:15Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Μπάσκετ: Μακάμπι Τελ Αβίβ - ΑΕΚ
  07:25ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Ανόβερο
  08:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Γιουνγκ Μπόις - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
  08:10UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Βιγιαρεάλ
  08:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τόλης Χριστοφοράκης.
 • Χάντμπολ: Ράιν Νέκαρ - Λειψία
  08:20Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Παύλος Παλαιστής.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Σιγκαπούρης
  09:15Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στη πίστα του Marina Bay Street, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Χίμκι
  10:00ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης. Διεθνές φιλικό τουρνουά που διεξάγεται στο στάδιο 'Τάσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία' στην Κύπρο. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής, Ρήγας Δάρδαλης.
 • Τένις: Γαλλία - Ισπανία
  10:05Davis Cup 2018 by BNP Paribas. Ημιτελικοί. Αγώνας μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Ουνιόν Βερολίνου - Ντούισμπουργκ
  10:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2018 - 2019. 5η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Μπάγερν Μονάχου
  10:25UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Σεβίλη - Χετάφε
  10:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Moto3 2018
  12:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης
  12:15Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. Τελικός. 4ος αγώνας. Περιγραφή: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης.
 • Ποδόσφαιρο: Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Φεϊρένσε
  12:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2018-19. 4η αγωνιστική. Περιγραφή: Μάνος Σπανόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα
  12:35UEFA Champions League 2018-2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 7ος όμιλος. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  12:45Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Moto2 2018
  13:35Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • UEFA Champions League 2018-19 - Στιγμιότυπα
  14:00Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. Τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής του UEFA Champions League. Στιγμές γεμάτες πάθος, δυνατές μάχες και τα καλύτερα γκολ που ξεχώρισαν ανά αγωνιστική ημέρα αφιερωμένα στην κορυφαία διοργάνωση.
 • Topspin
  14:10Η μοναδική εκπομπή για το τένις, φιλοξενεί πλούσια αγωνιστική επικαιρότητα και θεματολογία από το χώρο του τένις, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Τόφας
  14:30Τουρκικό Πρωτάθλημα - Τελικοί 2017-18. 5ος αγώνας. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Βόλφσμπουργκ - Χέρτα Βερολίνου
  14:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2018 - 2019. 3η αγωνιστική. Περιγραφή: Αποστόλης Πάνος.
 • UEFA Europa League Show 2018-19 (Ζ)
  15:00Δείτε όλη τη δράση των αγώνων του UEFA Europa League.
 • MotoGP 2018
  15:05Gran Premio Octo di San Marino e Della Riviera di Rimini. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E6
  15:40Στιγμιότυπα.
 • Μπάσκετ: Λιαόνινγκ Λέοπαρντς - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ζ)
  16:00Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E38
  16:10Στιγμιότυπα.
 • UEFA Europa League 2018-19 - Λεπτό προς Λεπτό (Ζ)
  16:45Η εκπομπή 'UEFA EUROPA LEAGUE Λεπτό προς Λεπτό' θα συνεχίσει να σας ταξιδεύει στα γήπεδα των αγώνων όπου υπάρχει αγωνιστική δράση προσφέροντας όλα τα γκολ και τις σημαντικότερες φάσεις της αγωνιστικής μέρας, μέχρι και την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
 • Ποδόσφαιρο: Μαρσέιγ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ζ)
  16:55UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 8ος όμιλος. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  18:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Ολίμπια Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ζ)
  18:30Zadar Basketball Tournament 2018 - Κροατία. Φάση ομίλων. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • UEFA Europa League Postgame (Ζ)
  18:55Μετά από κάθε αγώνα, μάθετε τα πάντα γύρω από την αναμέτρηση που μόλις ολοκληρώθηκε.
 • Ποδόσφαιρο: Άρσεναλ - Βόρσκλα (Ζ)
  19:00UEFA Europa League 2018 - 2019. Φάση ομίλων. 1η αγωνιστική. 5ος όμιλος. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 9HD
  20:30Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies