Με υπογραφή Μπάγεβιτς τα ψώνια της ΑΕΚ! (photos)

Με υπογραφή Μπάγεβιτς τα ψώνια της ΑΕΚ! (photos)

Στην απ’ έξω ο Χιμένεθ στις χειμωνιάτικες μεταγραφές της «Ένωσης». Θα κάνει απλά εισηγήσεις, αλλά δεν θα έχει περαιτέρω λόγο.

Τα χειμωνιάτικα ψώνια της ΑΕΚ θα γίνουν με την υπογραφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς! Αυτό θα πρέπει να το θεωρούμε δεδομένο. Δεν ήταν τυχαίες οι δηλώσεις του την Τρίτη σε εφημερίδα της Σερβίας, όπου ο εκτελεστικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μίλησε για προσθήκες τίτλου. Ο Ντούσκο έχει πάρει το μήνυμα από τον Δημήτρη Μελισσναίδη και ξέρει πως σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, χωρίς τις δικές του εγκρίσεις δεν θα προχωρήσει τίποτε. Όχι βέβαια πως δεν είχε λόγο και τις προηγούμενες φορές. Είχε, αλλά τώρα θα έχει πολύ περισσότερο.

Τι πρέπει να περιμένουμε από την ΑΕΚ; Μια ή δύο μεταγραφές θα προκύψουν από την ελληνική αγορά. Είναι κάτι που θέλει να συμβαίνει ο Μπάγεβιτς καθώς πιστεύει στο ελληνικό ταλέντο. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις και τα προχωράει. Ήδη ακούγεται για τον νεαρό Αλμπάνη του Απόλλωνα Σμύρνης και του Λουίς Ρότσα του Παναιτωλικού.

Από εκεί και πέρα, ο Ντούσκο έχει εντοπίσει δύο πολύ καλές επιλογές παικτών από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Ο Μελισσανίδης αγωνιά να τον δει να τα καταφέρνει, όπως δηλαδή έκανε πρόσφατα με τους Βράνιες και Τσόσιτς. Είναι τόσο ικανοποιημένος ο επιχειρηματίας με τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές που δεν βλέπει την ώρα να ψαρέψει κι άλλο λαβράκι ο Σερβοέλληνας από τα μέρη του.

Ο Χολτσχάουζερ

Επίσης, ανοιχτό είναι πάντα το θέμα του Ραφαέλ Χολτσχάουζερ της Αούστρια. Ο Αυστριακός μέσος δεν σταματάει να κάνει λάικ σε «κιτρινόμαυρα» ποστ. Για όσους δεν θυμούνται, ο Μπάγεβιτς ήταν εκείνος που μετά την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με τον σύλλογο της Βιέννης, είπε στους συνεργάτες του για τον 24χρονο: «Αυτός είναι παικταράς, ψάξτε τον!».

Επιπλέον παίζουν λύσεις από την πορτογαλική και ισπανική αγορά. Ο Λυμπερόπουλος τρέχει κάποια θέματα, με τις ευλογίες του πρώην τεχνικού διευθυντή της «Ένωσης», του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και με την εποπτεία του Ντούσκο.

Holchouszer

 

Μη σας κάνει εντύπωση για τον Μπράνκο. Όντως ασχολείται. Με το αζημίωτο βέβαια αφού έχει κι εκείνος τα οφέλη του από τα καλά ντιλς που επιτυγχάνει για την ΑΕΚ (Λόπες, Λιβάγια, Αραούχο τα τελευταία), έστω και χωρίς να έχει πλέον επίσημη σχέση με την ΠΑΕ.

Ο Χιμένεθ

Όσο για το πού βρίσκεται ο Χιμένεθ σε όλη αυτή τη διαδικασία; Από μακριά και χωρίς να λέει πολλά πολλά. Μετά από τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, έχει καταλάβει πως η θέση του στα Σπάτα είναι επισφαλής.

Jimenez

Ο Μελισσανίδης δεν έχει ηρεμίσει ακόμα με την απρέπεια του Ισπανού και τα δικαιώματα που έδωσε. Αλλά όταν η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της, δεν γίνεται και εύκολα να την ανακατέψεις. Όμως όλο αυτό που συνέβη έχει αντίκτυπο στα μεταγραφικά. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι πως φαίνεται ότι η ΑΕΚ δουλεύει για το μέλλον της χωρίς να είναι βέβαιοι οι διοικούντες την αν σε αυτό θα έχει θέση και ο Χιμένεθ...



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι και τη Μαρία Σάκκαρη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved