Λουτσέσκου: «Αυτό λείπει από τον ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Λουτσέσκου: «Αυτό λείπει από τον ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποκάλυψε τι χρειάζεται ο «Δικέφαλος» του Βορρά για να χαμογελάσει εκτός Τούμπας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τα συμπεράσματα που προέκυψαν μετά τον αγώνα με τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. εντοπίζει ένα πρόβλημα. Την έλλειψη αυτοπεποίθησης στα εκτός έδρας ματς.

Αναλυτικά, όσα είπε σε συνέντευξη του για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια:

Για τα συμπεράσματα μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Τα έχω πει ήδη στη συνέντευξη Τύπου. Ήταν ένας ματς που κοντρολάραμε, είχαμε ευκαιρίες. Ήταν μία νίκη με ομάδα που τρέχει πολύ και έχει καλή νοοτροπία. Ίσως θα έπρεπε να σκοράρουμε παραπάνω για να έχουμε ένα πιο εύκολο φινάλε στο παιχνίδι. Μερικές φορές περιπλέκουμε πολύ τα πράγματα με πολλές κουβέντες. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ εντός και εκτός έδρας ματς, γιατί στην Τούμπα παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και στα εκτός δεν κυριαρχούμε και δεν προσπαθούμε για το ίδιο.

Ενα συμπέρασμα είναι ότι νιώθουμε καλύτερα και στη φυσική κατάσταση και καταλαβαίνουμε πλέον ο ένας καλύτερα τον άλλο. Αλλά είναι φυσιολογικό, μας το δίνει ο χρόνος. Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερα καλά αποτελέσματα για να έχουμε την αυτοπεποιθηση. Επίσης, είναι σημαντικό ότι επέστρεψαν παίκτες. Μπήκε ο Κάνιας που ήταν καιρό έξω, ο Κάμπος, και ο Μακ και έπαιξαν καλά. Έχουμε περισσότερους παίκτες πλέον διαθέσιμους για την ομάδα κι αυτό θα δώσει μεγαλύτερο κίνητρο».

Για την συμμετοχή του Βιεϊρίνια σε θέση αριστερού μπακ: «Είναι πολύ καλό ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε διάφορες θέσεις, γιατί πρέπει να βρίσκω τρόπο να εκπλήσσω τους αντιπάλους. Αποτελεί μία πολύ καλή λύση για μας. Δεν είναι δουλειά μου να ακούω τις συζητήσεις που γίνονται, για μένα το σημαντικό είναι η εικόνα ενός παίκτη στις προπονήσεις και στα ματς. Κι αυτή είναι η επιβεβαίωση για κάθε τι που κάνουμε. Μέχρι τώρα ο Λέοβατς έκανε πολύ καλά παιχνίδια. Ο Βιεϊρίνια είναι ένας πολύ καλός εξτρέμ με διαφορετικά χαρακτηριστικά, είναι σημαντικό να έχεις πολλούς τέτοιους παίκτες».

Για την ταχύτητα που θέλει να βλέπει στον ΠΑΟΚ: «Στο σημερινό ποδόσφαιρο η ταχύτητα είναι πολύ σημαντική. Όχι μόνο ως ατομική ικανότητα, αλλά ως στοιχείο στην κυκλοφορία μπάλας, στην σκέψη. Μ' αρέσει, δεν έρχεται, όμως, σε μία νύχτα, έρχεται μέσα απο τις προπονήσεις, από την κατανόηση του τι θέλει ο συμπαίκτης σου, από το να βρεθεί η χημεία».

Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια είναι από τις σκληρές ομάδες του πρωταθλήματος. Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι».



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved