Μάνταλος: «Θέλω να επιστρέψω σύντομα για να σηκώσω το πρωτάθλημα»! (pics)

Μάνταλος: «Θέλω να επιστρέψω σύντομα για να σηκώσω το πρωτάθλημα»! (pics)

Ο Πέτρος Μάνταλος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μετά την επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ έως το 2022 και υποσχέθηκε την άμεση επάνοδο του για να σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή!

Αρχηγός εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου ο Πέτρος Μάνταλος. Ο άσος της Ένωσης λίγες ώρες μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ ως το 2022, παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και τόνισε ότι στόχος είναι να επιστρέψει πριν τη λήξη της σεζόν για να σηκώσει εκείνος την κούπα.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Είμαστε εδώ μαζί με τον Πέτρο, για να σας ανακοινώσω την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2022. Έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα, από τη μια πολύ μεγάλη χαρά για τον αρχηγό μας και από την άλλη λίγη στεναχώρια, γιατί έχει ένα μικρό προβληματάκι, που θα το ξεπεράσει γρήγορα και θα είναι και πάλι δυνατός μαζί μας. Του εύχομαι να είναι το τελευταίο και να κατακτήσει τους τίτλους που του αξίζουν με την ομάδα μας».

Στη συνέχεια ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε:

Για τη σημασία της πρότασης ανανέωσης από την πλευρά της ΑΕΚ: «Με την κίνηση αυτή η ομάδα μου έδειξε ότι είναι δίπλα μου, κάτι που συμβαίνει από την πρώτη μέρα. Σε ό,τι χρειάστηκα ο Νίκος (σ.σ. Λυμπερόπουλος) και όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ με βοήθησαν. Μου δείχνουν ότι όντως πιστεύουν σε εμένα και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί, μου δίνει δύναμη και με κάνει να σκέφτομαι μόνο το πότε θα γυρίσω στα γήπεδα».

Για το ότι θα μπει ως αρχηγός της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά»: «Από την αρχή που ήρθα σε αυτή την ομάδα, σκέφτομαι αυτό που σκέφτονται όσοι παίζουν στην ΑΕΚ: Τον εαυτό τους να μπαίνει, να παίζει και να κατακτά πρωταθλήματα σε αυτό το γήπεδο».

Για το συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ΑΕΚ ως το 2022: «Από την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας στην Ξάνθη, υπέγραφα πολυετή συμβόλαια, όπως και όταν ήρθα στην ΑΕΚ. Εφόσον μου πήγε καλά είπαμε να συνεχίσουμε έτσι. Η πρώτη κουβέντα που είχαμε κάνει ήταν για έναν χρόνο λιγότερο, τελικά μου είπαν μέχρι το 2022. Είπαμε το ΟΚ και έτσι ήρθα εδώ σήμερα και υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο».

Για τα συναισθήματα που τρέφει για την ΑΕΚ: «Δεν είμαι από τους τύπους που μιλάνε πολύ για το πώς νιώθουν με την ομάδα, πώς αισθάνονται, αλλά ο κόσμος και η στήριξη της ομάδας με κάνουν να αισθάνομαι έτσι. Η στήριξη που μου δείχνει η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη.».

Για τον Γιόχανσον: «Τον είδα την επόμενη μέρα. Το έβλεπα το παιχνίδι στην τηλεόραση και πονούσα κι εγώ. Είναι στρατιώτης και παλικάρι και θα είναι έτοιμος πιο γρήγορα από μένα».

Για το πώς θα υποστηρίζει ως αρχηγός την ομάδα: «Θα είμαι κοντά στην ομάδα, όπως ήμουν στα παιχνίδια με τη Μίλαν και τον ΠΑΟΚ. Το έχω βάλει στόχο να είμαι σε κάθε προπόνηση και σε όλα τα ματς, όσο μου το επιτρέπει το πρόγραμμά μου».

Για το πώς θα συνεχίσει η ΑΕΚ μετά την απουσία του: «Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Ένας υπάρχει (σ.σ. Μέσι) και δεν βρίσκεται στην Ελλάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, πήραν τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και την ισοπαλία με τη Μίλαν και πιστεύουν ότι θα συνεχίσουν το ίδιο καλά. Όσο για μένα, στόχος μου είναι να προλάβω να γυρίσω και να παίξω κάποια παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν για να είμαι αυτός που θα σηκώσω το πρωτάθλημα».



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved