Τι θα γινόταν αν η Superleague τελείωνε σήμερα;

Τι θα γινόταν αν η Superleague τελείωνε σήμερα;

Το Περιστέρι που «φλέγεται», οι Δικέφαλοι που καραδοκούν, και οι «αιώνιοι» που σχεδιάζουν ήδη την επόμενη μέρα

«Κι όμως είναι γεγονός! Η Superleague της σεζόν 2017-18, το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών ανήκει πλέον στο παρελθόν και ο Ατρόμητος πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του. Η νέα… Λέστερ έφερε τα πάνω κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και η διοίκηση ετοιμάζει τις κινήσεις που θα απογειώσουν την ομάδα προκειμένου να διατηρήσει για μία ακόμα χρονιά τα σκήπτρα της».

Το παραπάνω απόσπασμα είναι αρκετά πιθανό να το ‘παιρνε το μάτι σου εφόσον η αυλαία της Superleague έπεφτε οριστικά την 30ή ημέρα του Οκτώβρη, δηλαδή την περασμένη εβδομάδα. Αν είχε γίνει αυτό θα είχαν έρθει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η κορυφή δεν θα θύμιζε σε τίποτα τη συνήθη και βαρετή κατάσταση των τελευταίων ετών.

Για όσους δεν έχουν πάρει χαμπάρι αλλά και για εκείνους που έχουν μία ιδέα η κατάσταση έχει ως εξής. Ολυμπιακός τέταρτος, ΑΕΚ τρίτη, ΠΑΟΚ δεύτερος σε απόσταση αναπνοής (αμφότεροι οι Δικέφαλοι) από την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Ατρόμητο. Ιδού η κατάσταση της πρώτης δεκάδας σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.

  1. Ατρόμητος        19
  2. ΠΑΟΚ               18
  3. ΑΕΚ                  17
  4. Ολυμπιακός      14
  5. Πανιώνιος         14
  6. Λεβαδειακός     14
  7. Παναθηναϊκός   13
  8. ΠΑΣ Γιάννινα    13
  9. Λαμία                11
  10. Ξάνθη               10

Όπως και να έχει είναι ιδιαίτερα απολαυστικό να βλέπουμε- έστω και για όσο κρατήσει -τον Ατρόμητο  ή τον κάθε Ατρόμητο στην κορυφή ρίχνοντας έτσι μια κλωτσιά στη ρουτίνα η οποία έχει περικυκλώσει αυτή την έρημη τη Superleague και κάθε χρόνο γίνεται όλο και χειρότερη.

Επειδή Ελλάδα είμαστε και στο έρημο το πρωτάθλημά μας –δυστυχώς- θαύματα δεν γίνονται, το Onsports δίνει μια νέα διάσταση στην ελληνική πραγματικότητα και παρουσιάζει μια σούμα από τα ενδεχόμενα ρεπορτάζ των ομάδων αν ήμασταν ένα βήμα πριν την τελευταία αγωνιστική της Superleague.

Από τον επίδοξο πρωταθλητή Ατρόμητο, στους δύο διεκδικητές Δικεφάλους, τον εκτός Champions League Ολυμπιακό και τον «παλεύω για την Ευρώπη αλλά δεν είναι στο χέρι μου»  Παναθηναϊκό. Ιδού.

Ατρόμητος

Νομίζατε πως η Λέστερ είναι η ομάδα των θαυμάτων; Κάντε μια βόλτα από το Περιστέρι και θα αλλάξετε γνώμη. Οπαδοί του Ατρομήτου έχουν κατακλείσει ήδη από την… Παρασκευή (3/11) τα πέριξ του γηπέδου, προκειμένου να είναι όλοι παρόντες στο ραντεβού με την ιστορία. Η αρμάδα του Νταμίρ Κανάντι βρίσκεται 90 λεπτά (5:15 μ.μ.) από την κατάκτηση του τίτλου, και με νίκη απέναντι στον (καθόλου αδιάφορο) Πανιώνιο γράφει ιστορία. Το γήπεδο αναμένεται να είναι «ηφαίστειο» και άπαντες στο… ατρόμητο στρατόπεδο ξέρουν πως έχουν μια τεράστια ευκαιρία να πραγματοποιήσουν άθλο, εφάμιλλο με εκείνο της Εθνικής το 2004.

Πιθανός τίτλος σε ρεπορτάζ:

atromitos1

Πιθανές δηλώσεις:

Ρισβάνης: «Ήξερα πού πήγα»

Ουάρντα: «Έφυγα γιατί ήθελα να πάρω πρωτάθλημα»

 

Ολυμπιακός

Να κλείσει μια κακή παρένθεση θέλει αύριο (5/11) βράδυ ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή μετά από πολλά χρόνια μένει εκτός θέσεων που οδηγούν στο Champions League και θέλει νίκη οπωσδήποτε προκειμένου να μην χάσει εντελώς το τρένο της Ευρώπης. Σε μια σεζόν που το μόνο που πήγε σωστά ήταν η ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα στο Καραϊσκάκη, οι περσινοί πρωταθλητές έχουν ήδη ξεκινήσει τις ματιές στην επόμενη μέρα που είναι δεδομένο ότι θα έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα.  Η διοίκηση των Πειραιωτών ετοιμάζει ήδη τις κινήσεις για τη νέα χρονιά, προτάσεις από γραφεία μάνατζερ φτάνουν σωρηδόν στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και είναι πολύ πιθανό να έχουμε ανακοινώσεις ακόμα και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα!

Πιθανός τίτλος σε ρεπορτάζ:

OSFP

 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Περίεργα παιχνίδια παίζει η μοίρα. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρίσκονται τόσο κοντά στην πρώτη όσο και στην τρίτη θέση. Για τους δύο Δικεφάλους τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα. Θα αναμένουν σε «αναμμένα κάρβουνα» προκειμένου να δουν τι θα κάνει ο Ατρόμητος. Εφόσον οι Περιστεριώτες φύγουν νικητές από το γήπεδό τους, τότε αύριο απόγευμα στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει ένα πνεύμα πλήρους ξενέρας καθώς ο στόχος πρωτάθλημα θα έχει χαθεί. Αν πάλι όχι, τότε ετοιμαστείτε για το ματς της χρονιάς. Η νίκη δίνει τίτλο, και Μανόλο Χιμένεθ και Ράζβαν Λουτσέσκου θα πρέπει να παίξουν όλη τη χρονιά σε ένα ματς. Κρίμα που δεν περνά από το χέρι τους.

Πιθανός τίτλος σε ρεπορτάζ:

paok aek 1

Πιθανές δηλώσεις:

Πρίγιοβιτς: «Νίκη πρώτα και από μεθαύριο κοιτάμε το μέλλον»

Βράνιες: «Τρελαμένος με την ΑΕΚ!»

 

Παναθηναϊκός

Δύσκολη αποστολή από όλες τις απόψεις για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» κατεβαίνουν με ψηλά το ηθικό στην Τρίπολη μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού, ωστόσο ακόμα και με νίκη η κατάληξη μπορεί να τους βρει και εκτός Ευρώπης εφόσον κερδίσουν ταυτόχρονα Λεβαδειακός, Πανιώνιος και Ολυμπιακός. Σε μια σεζόν με τεράστιες δυσκολίες, τα «πρωτοπαλίκαρα» του Μαρίνου Ουζουνίδη έγιναν γροθιά και με όπλο την καυτή Λεωφόρο έσωσαν τα προσχήματα της σεζόν τερματίζοντας λίγους βαθμούς από την κορυφή. Σίγουρα αν μείνουν εκτός Ευρώπης θα είναι πολύ κακό μαντάτο για τους «πράσινους» θα πρέπει να προχωρήσουν σε εκ νέου ξεπούλημα παικτών.  Όπως και να έχει η επόμενη μέρα για να ξεκινήσει πρέπει να τελειώσει η σημερινή.

Πιθανός τίτλος σε ρεπορτάζ:

ouzounidis



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved