Απόλλων Σμύρνης: Το ασταμάτητο μπες-βγες του Μονεμβασιώτη!

Απόλλων Σμύρνης: Το ασταμάτητο μπες-βγες του Μονεμβασιώτη!

Τρίτη και φαρμακερή για τον ισχυρό άνδρα της «ελαφράς ταξιαρχίας» ή μοχλός πίεσης προς τρίτους;

Την πρόθεσή της να αποχωρήσει από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε η οικογένεια Μονεμβασιώτη το βράδυ της Κυριακής (16/10), μερικές μόλις ώρες μετά την εντός έδρας «λευκή» ισοπαλία με την Κέρκυρα. Στην ανακοίνωση της η οικογένεια Μονεμβασιώτη αναφέρθηκε στην διαιτησία του αγώνα με τους Κρητικούς, τόνισε πως απέτυχε στο έργο της ενώ έκλεισε λέγοντας: «το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται επαγγελματίες παράγοντες». Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ρίχνει «βόμβα» αποχώρησης. Το έχει κάνει άλλες δυο φορές στο πρόσφατο παρελθόν αλλά στο τέλος πήρε πίσω την απόφαση του.

Η πρώτη… αποχώρηση

Στις 29 Οκτωβρίου 2015 ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ομάδα, η οποία δεν θα διοικούνταν από αυτόν από την 1η Νοεμβρίου. Αιτία φέρεται να ήταν το επεισόδιο που είχε με οπαδό μετά το ματς με τον Παναιγιάλειο. Παράλληλα είχε υποστηρίξει τότε ότι στελέχη της ΠΑΕ δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα.

«Οφείλουμε να εκφράσουμε τις πραγματικές μας ευχαριστίες σε όλους αυτούς τους φιλάθλους του Απόλλωνα οι οποίοι βρέθηκαν κοντά μας, μας έσφιξαν το χέρι και μας δήλωσαν ότι είναι δίπλα μας, με ένα καλό λόγο για την προσπάθειά μας και πάνω απ’ όλα για το συμφέρον της ομάδας. Από την 01/11 η ΠΑΕ Απόλλων δεν θα διοικείται από εμάς. Καλούμε όλους τους προαναφερόμενους που μας πολέμησαν μέχρι και σήμερα, με όλες τις δυνάμεις τους, να πάρουν εκείνοι την ευθύνη της ομάδας. Εκ της διοικήσεως» ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ.

«Δεν επιθυμούμε να υπηρετήσουμε υπό αυτές τις συνθήκες τον Απόλλωνα Σμύρνης»

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου 2016, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, ανακοίνωσε την παραχώρηση των μετοχών του Απόλλωνα Σμύρνης σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο. Αιτία της κίνησης αυτής φέρεται να ήταν η ανακοίνωση των οργανωμένων του Απόλλωνα εναντίον του για διάφορα θέματα που απασχολούσαν τον σύλλογο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ενημερώνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο, ότι οι μετοχές της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, είναι υπό παραχώρηση. Από σήμερα έως και την 1η Μαΐου 2016, καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο -ακόμα και τα μέλη του σωματείου φιλάθλων ‘‘Αναγέννηση Απόλλων’’- να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αρχίσει η διαδικασία παραχώρησης των μετοχών. Από τη δική μας πλευρά ξεκαθαρίζουμε ότι δεν επιθυμούμε να υπηρετήσουμε άλλο και υπό αυτές τις συνθήκες τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Το τι θα γίνει πραγματικά μόνο ο ίδιος ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης γνωρίζει. Σίγουρα πάντως ενοχλήθηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια, από διάφορους που δεν έβλεπαν το ποδόσφαιρο, τόσο ρομαντικά όσο εκείνος. Είτε ήταν οπαδοί, είτε συνεργάτες του, είτε μεγαλομέτοχοι άλλων ΠΑΕ. Όταν ανέλαβε το 2014 την ομάδα, όλοι ξέρανε πως δεν πρόκειται για έναν κλασικό παράγοντα του αθλητισμού, όπως έχουμε συνηθίσει. Ο Μονεμβασιώτης τρέφει μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο και στόχος του ήταν να δημιουργήσει μια υγιής ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στα μεγάλα σαλόνια. Εν μέρει κατάφερε το στόχο του. Να φέρει την «ελαφρά ταξιαρχία» στη Super league. Από εκεί και πέρα ο χρόνος θα δέιξει…



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved