Το… σύνδρομο Ολυμπιακός «χτύπησε» κι άλλους πρωταθλητές

Το… σύνδρομο Ολυμπιακός «χτύπησε» κι άλλους πρωταθλητές

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν τις πληγές τους στην Super League αλλά δεν είναι οι μόνοι που υποφέρουν.

Με την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής στην Super League (απομένει η αναμέτρηση της Λαμίας με τον Πανιώνιο) ο Ολυμπιακός παραμένει μακριά όχι μόνο από τον καλό του εαυτό αλλά και από την κορυφή. Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, έναντι 13 που έχει η ΑΕΚ που φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Ο Ολυμπιακός έμεινε την Κυριακή (1/10) για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα από τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι πορεία θα διαγράψει η ομάδα στις επόμενες αγωνιστικές. Από ότι φαίνεται όμως υπάρχει μια γενικευμένη κρίση στους πρωταθλητές των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Αγγλία

tselsi

Η Τσέλσι γνώρισε το Σάββατο (30/9) την ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 και παρέμεινε στο -6 από την κορυφή. Το γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέτυχε ο Ντε Μπρούιν στο 67′ με… άπιαστο σουτ εκτός περιοχής.

agglia

Γερμανία

bayern

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Χθες η μετά-Αντσελότι εποχή ξεκίνησε άσχημα για τους πρωταθλητές, μιας και οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να νικήσουν ούτε τη Χέρτα για την έβδομη αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Η έμεινε 2-2 με τη Χέρτα στο Βερολίνο και βρίσκεται πλέον στο -5 από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ.

germania

Ολλανδία

feyenotd

Η Φέγενορντ πασχίζει να καλύψει τη διαφορά των τριών πόντων από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. Την Κυριακή (1/10) επικράτησε της Άλκμααρ με 4-0. Δύο γκολ σημείωσε ο Μπεργχούις, ένα ο Λάρσον στο πρώτο μέρος για να κάνει το 4-1 ο Τόνι Βιλένα στο 57’.

ollandia

Ιταλία

1 Juventus Barcellona20170411 017

Μετά από έξι σερί νίκες ήρθε το πρώτο στραβοπάτημα για την Γιουβέντους. Η «Κυρία» δεν ξεπέρασε το «σκόπελο» του Μπέργκαμο, καθώς αν και προηγήθηκε με 2-0 της Αταλάντα στο «Ατλέτι Ατζούρι ντ΄ Ιτάλια» δέχθηκε στη συνέχεια ισάριθμα γκολ και απέτυχε να κάνει το «7Χ7» στο φετινό καμπιονάτο, με αποτέλεσμα η Νάπολι να μείνει μόνη πρώτη.

italia

Πορτογαλία

benfi

Η Μπενφίκα πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Μαρίτιμο χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή. Η ομάδα του Ρουί Βιτόρια ήταν κυρίαρχη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με τον Ζόνας, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πιέστηκε και η κούραση βοήθησε τον Καλέντε να ισοφαρίσει.

porotogalia



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved