Ολυμπιακός: Όλα… ανοικτά για Καπίνο

Ολυμπιακός: Όλα… ανοικτά για Καπίνο

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση… υποβιβασμού του Έλληνα τερματοφύλακα στους «ερυθρόλευκους».

Η ήττα 3-2 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δεν προκάλεσε μόνο την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού με τον Τάκη Λεμονή να παίρνει την θέση του Μπέσνικ Χάσι, αλλά έφερε και την… τιμωρία του Στέφανου Καπίνο, ο οποίος ενημερώθηκε πως δεν θα προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως στη διοίκηση των Πρωταθλητών Ελλάδας υπήρχε δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις του παίκτη, το τελευταίο διάστημα, ενώ στην συνέχεια «βγήκε» πως υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα μετά το τέλος του ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο και είχε επεισόδιο με τον Μπιόρν Ένγκελς στα αποδυτήρια.

Ωστόσο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ διέψευσε άμεσα τα δημοσιεύματα περί καυγά μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών και ο Κώστας Καραπαπάς, Διευθυντής Επικοινωνίας των Πειραιωτών, με μήνυμά του ξεκαθάρισε πως ουδείς παίκτης έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Αυτό σημαίνει πως η… τιμωρία του διεθνή άσου είναι καθαρά θέμα αγωνιστικό. Μάλιστα, αυτό… επιβεβαιώθηκε και από την απόφαση της διοίκησης να τερματίσει την συνεργασία με τον Αλέκο Ράντο, τον προπονητή τερματοφυλάκων των Πειραιωτών, εδώ και πολλά χρόνια.

Πήγε Ρέντη ο Καπίνο

Την Δευτέρα (26/9), ο νεαρός πορτιέρο βρέθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας, ούτως ώστε να διαπιστώσει αν θα προπονούνταν σε άλλη ώρα από τους συμπαίκτες του. Μόλις ενημερώθηκε πως θα γυμναστεί μόνος του, αποχώρησε και σύμφωνα με πληροφορίες δεν πήρε μέρος ούτε στο πρόγραμμα των Κ20.

Πλέον, όλα είναι στον… αέρα για τον διεθνή άσο. Ο Στέφανος Καπίνο έχει ζητήσει ακρόαση από την διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να καταθέσει την δική του άποψη, ενώ η έλευση του Τάκη Λεμονή στον πάγκο, ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός εμπιστεύτηκε απόλυτα τον διεθνή πορτιέρο, στα τελευταία ματς της περσινής περιόδου, όταν ο Νικόλα Λεάλι προερχόταν από άσχημες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα, σε μία κρίσιμη καμπή για τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ο έμπειρος κόουτς θα ήθελε η ομάδα του να λειτουργήσει και να δουλέψει χωρίς να υπάρχουν ανοικτά ζητήματα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει και τον τομέα της ψυχολογίας.

Παράλληλα, στα… θετικά για τον Στέφανο Καπίνο είναι και η έλευση του Παναγιώτη Αγριογιάννη στο τεχνικό τιμ, ο οποίος πήρε την θέση του Αλέκου Ράντου και είναι ο άνθρωπος που είχε ανακαλύψει τον Έλληνα τερματοφύλακα σε μικρή ηλικία. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό και ο γυμναστής τερματοφυλάκων ήταν αυτός που βοήθησε να «βγει» ο ποδοσφαιριστής και να πάρει ευκαιρίες.

Σίγουρα, αυτά από μόνα τους δεν μπορούν να ανατρέψουν άρδην το κλίμα που υπάρχει για τον Στέφανο Καπίνο στον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν αποκλείεται να συνυπολογιστούν και να φέρουν μία δεύτερη… ευκαιρία για τον Έλληνα τερματοφύλακα, ειδικά από την στιγμή που στο ρόστερ υπάρχει ο Σιλβιό Προτό, που έχει την εμπειρία αλλά δεν είναι και στην πρώτη του… νιότη, αλλά και οι Λευτέρης Χουτεσιώτης και Δημήτρης Σκαφίδας που δεν έχουν πολλές παραστάσεις.



Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved