Χάσι: «Παίζουμε όπως σχεδιάζουμε»

Χάσι: «Παίζουμε όπως σχεδιάζουμε»

Ικανοποιημένος από την εικόνα που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» στο φιλικό με την Μαλίν εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο κόουτς των Πειραιωτών, μετά τη νίκη 6-0 επί των Βέλγων, μίλησε στην κάμερα της «Nova» και υποστήριξε πως το σημαντικό είναι πως οι παίκτες του έπαιξαν, έτσι όπως σχεδιάζεται από τις προπονήσεις. Παράλληλα, ο Μπέσνικ Χάσι στάθηκε και στην έλευση των Εμενίκε και Καρσελά, που ενισχύουν το ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας.

«Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ θετική η εικόνα μας. Βελτιωμένοι σημαντικά σε σχέση με τον Πανιώνιο. Περίμενα δυνατό ματς σήμερα, είμαι ικανοποιημένος που καταφέραμε να πετύχουμε έξι γκολ, αν και δεν αποφύγαμε κάποια λάθη ενώ θα μπορούσαμε. Γενικά είμαι ευχαριστημένος», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε για τα νέα αποκτήματα: «Οι μεταγραφές θα μας βοηθήσουν αλλά αυτό που είναι σημαντικό είναι πως ήδη παίζουμε όπως σχεδιάζουμε. Με την μπάλα κάτω, όπως προσπαθούμε στην προπόνηση. Με γρήγορες εναλλαγές και ανάπτυξη. Σε δύο εβδομάδες οφείλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και σίγουρα τα παιδιά που ήρθαν θα μας βοηθήσουν. Βέβαια στα προκριματικά δεν θα είναι το ίδιο εύκολο και για το λόγο αυτό δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε ακόμα:

Εξάρα για... σεντόνι

Η ενδεκάδα με Μαλίν

Τελειώνει και του Οφόε



Βραζιλία: Ποινή από τη FIFA στην Μποταφόγκο
Βραζιλία: Ποινή από τη FIFA στην Μποταφόγκο
Ολυμπιακός: Η ευκαιρία που ψάχνει στο Telekom Center Athens
Ολυμπιακός: Η ευκαιρία που ψάχνει στο Telekom Center Athens
Επικυρώθηκε η ΑΜΚ ύψους 17.5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Επικυρώθηκε η ΑΜΚ ύψους 17.5 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
United Cup: Έκανε το χρέος του ο Τσιτσιπάς - Νίκη της Ελλάδας επί της Ιαπωνίας
United Cup: Έκανε το χρέος του ο Τσιτσιπάς - Νίκη της Ελλάδας επί της Ιαπωνίας
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved