O Ολυμπιακός στο διεθνές Συνέδριο «The Business of Football»

O Ολυμπιακός στο διεθνές Συνέδριο «The Business of Football»

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Μιχάλης Λάιος παρουσίασε την προβολή των brands μέσω του ποδοσφαίρου.

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017 στο ξενοδοχείο «Hilton Park», στη Λευκωσία διεξήχθη το συνέδριο “The Business of Football”, στο οποίο διεθνείς ομιλητές και ειδικοί από το χώρο του Αθλητικού Marketing ανέλυσαν τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζονται στον τομέα του σύγχρονου ποδοσφαίρου.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε στο Συνέδριο ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Λάιος. Ο κ. Λάιος, ένας από τους Keynote Speakers, παρουσίασε στους σύνεδρους πως τα brands, μέσω των χορηγιών τους, σε ποδοσφαιρικές ομάδες, αποκτούν τεράστια προβολή και συναισθηματική σύνδεση με το φίλαθλο κοινό.

Γνωστά στελέχη τόσο από μεγάλα Ευρωπαϊκά Clubs, όσο και από εταιρίες που πρωταγωνιστούν και διακρίνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου παρουσίασαν την παρούσα κατάσταση καθώς και το μέλλον του αθλήματος. Εξελίξεις, σύγχρονες τάσεις & ευκαιρίες, νέες τεχνολογίες, εμπορικές πλατφόρμες, τηλεοπτικά δικαιώματα, αξιοποίηση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης ήταν κάποια από τα θέματα που παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν.

Πέρα από τον Εμπορικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μιχάλη Λάιο, συμμετείχαν οι:

-Simon Crouch, Chief Operating Officer, TEAM AG (εταιρία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα της UEFA)

-Oscar Ugaz, Strategy Director, Atomikal Digital Marketing, Former Digital Business Manager, Real Madrid C.F.

-Julien Jalouzet, CEO, Digital Playas, Former Digital Marketing Manager, Paris-Saint Germain,

-Marc Schmidgall, Head of Communications & Marketing, European Club Association

-Pedro Trueba Iriondo, Sports Business Senior Consultant, KPMG Sports Advisory

-Marta Wasiluk, Head of Sport Department, Legia Warszawa

-Γιώργος Κούμας, Αναπληρωτής Πρόεδρος ΚΟΠ, Διοικητικό Συμβούλιο

-Δρ. Νίκος Καρτακούλλης, Πρόεδρος Συμβουλίου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Το Συνέδριο παρακολούθησαν περισσότερα από 200 άτομα.



Σκάνδαλο 25 εκατομμυρίων για το ΣΕΦ: Με εξώδικα απαντάει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Σκάνδαλο 25 εκατομμυρίων για το ΣΕΦ: Με εξώδικα απαντάει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Έκπτωτος ο Νίκος Λεπενιώτης από ΓΓ του ΕΣΑΚΕ με απόφαση του ΑΣΕΑΔ - Η νομιμότητα επικράτησε
Έκπτωτος ο Νίκος Λεπενιώτης από ΓΓ του ΕΣΑΚΕ με απόφαση του ΑΣΕΑΔ - Η νομιμότητα επικράτησε
Ντουράντ: «Ελπίζω να γίνω μέρος του NBA Europe»
Ντουράντ: «Ελπίζω να γίνω μέρος του NBA Europe»
Σπανούλης: «Ο Μακουντού είναι εκτός ομάδας γιατί ο ίδιος το θέλει»
Σπανούλης: «Ο Μακουντού είναι εκτός ομάδας γιατί ο ίδιος το θέλει»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved