Ηρακλής: Τάσεις φυγής από Αργυρόπουλο

Ηρακλής: Τάσεις φυγής από Αργυρόπουλο

Την πόρτα της εξόδου από τον Γηραιό άνοιξε ο 27χρονος αμυντικός.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ηρακλή άφησε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος. Ο 27χρονος αμυντικός αφού μίλησε για το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει στην ομάδα, τόνισε την αδυναμία της διοίκησης να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της και να τηρήσει τις υποσχέσεις που είχε δώσει, ενώ πρόσθεσε πως η κατάσταση είναι σε οριακό σημείο.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για το αν υπάρχει κάτι νεότερο από την πλευρά της διοίκησης:
«Δεν έχω κάποια ενημέρωση. Δεν έχω κάποια επικοινωνία και η όποια ενημέρωση είναι από τους δημοσιογράφους. Μιλάω και με τα άλλα παιδιά και προσπαθούμε να καταλάβουμε πού βαδίζουμε. Οι μέρες περνούν, αγχωνόμαστε όλο και περισσότερο. Υπήρχε ένας προγραμματισμός ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία και θα προχωρήσουμε όλοι μαζί και του χρόνου, βλέπουμε όμως ότι δεν είναι εφικτό αυτό. Όσο περνούν οι μέρες το άγχος μεγαλώνει, η πίεση μεγαλώνει και δεν ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε».

Για τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών:
«Το θεωρώ λογικό. Είχαμε έναν προγραμματισμό όταν τέλειωσε το Πρωτάθλημα και μείναμε στην κατηγορία. Μας είχαν δώσει υποσχέσεις ότι η ομάδα θα προχωρήσει έτσι και τη νέα χρονιά. Βλέποντας ότι οι μέρες περνούν και η ομάδα είναι στον αέρα, εφόσον έχουν μια καλή πρόταση, το θεωρώ σωστό για μένα. Κοιτούν το μέλλον τους. Βοήθησαν τον Ηρακλή στο μέγιστο. Έπρεπε και ο Ηρακλής να βοηθήσει εμάς τους ποδοσφαιριστές. Εφόσον δεν μπορεί να το κάνει, ο καθένας κοιτάει το μέλλον του. Και όταν λέω να μας βοηθήσει, δεν εννοώ μόνο το οικονομικό, αλλά το μέλλον της ομάδας. Να ξέρουμε ότι η ομάδα θα είναι στην Α’ Εθνική, ότι θα ξεκινήσουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Αυτό δεν μας το προσφέρει ο Ηρακλής, είμαστε στον αέρα. Το να μας δώσει πάλι άλλη μια υπόσχεση θα είναι ανούσιο. Αν μας έδινε κάτι χειροπιαστό θα ήταν πολύ ουσιαστικό και πιστεύω ότι κανείς δεν θα αποχωρούσε από την ομάδα».

Για την απουσία προγραμματισμού:
«Δεν υπάρχει ημερομηνία πρώτης συγκέντρωσης. Περιμένουμε το συμβούλιο της Super League. Άργησαν πολύ και αυτοί, δεν ξέρω για ποιον λόγο, να επικυρώσουν τη βαθμολογία. Την επόμενη εβδομάδα οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας ξεκινούν την προετοιμασία τους και εμείς δεν έχουμε κάνει ούτε καν προγραμματισμό».

Για τα συναισθήματά του που ζει αυτήν την κατάσταση:
«Αυτό που κάναμε στον β’ γύρο ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Ήταν μια εμπειρία ζωής. Ήμασταν σαν μια οικογένεια. Μπορεί να είχαμε προβλήματα, όμως, τα αφήσαμε στην άκρη. Θα μπορούσαμε να είχαμε διαλύσει πάμπολλες φορές σαν ομάδα. Πιστεύαμε ότι εφόσον κάναμε τέτοια προσπάθεια ότι θα είχαμε κάποια αποτελέσματα, όμως, δεν έχουμε».

Για το αν έχει κάποια επαφή με τη διοίκηση:
«Δεν έχω καμία επαφή. Βλέπω ότι υπάρχει η διοίκηση και μια επιτροπή που κάνει κάποιες κινήσεις. Δεν ξέρω τι γίνεται. Απλά περιμένω».

Για το αν σκοπεύει να αποχωρήσει από τον Ηρακλή:
«Αν είχα κάποια πολύ καλή πρόταση θα προσπαθούσα να μιλήσω με κάποιον από τους διοικούντες για να δω τι γίνεται, να μου πουν κι αυτοί κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα θα αποφάσιζα. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο να φύγω από τον Ηρακλή».


  



Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved