Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τους Κινέζους και Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τους Κινέζους και Καραϊσκάκη

Έτοιμοι να κάνουν… είσοδο στην ελληνική αγορά και να μπουν στον Ολυμπιακό εμφανίζονται Κινέζοι επενδυτές.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», σύμφωνα με την οποία επιχειρηματίες από την ασιατική χώρα έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να πάρουν μέρος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, σε μία κίνηση ματ από τον πρόεδρο της πειραϊκής ΠΑΕ. Μάλιστα, υποστηρίζεται πως για το συγκεκριμένο deal έχει… βουίξει η Σανγκάη και ετοιμάζονται μεγάλες επενδύσεις στην ομάδα του Λιμανιού.

Ακόμα, στο δημοσιεύματα, το οποίο τιτλοφορείται «Βάζει τους Κινέζους στο νέο Ολυμπιακό!» γίνεται λόγος ακόμα και για επέκταση του «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο θα… ονομαστεί σε «Cosco Arena» και θα μεγαλώσει κατά 15 χιλιάδες θέσεις.

Όμως, λίγο αργότερα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έσπευσε να διαψεύσει τα συγκεκριμένα σενάρια, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένας συμπαίκτες για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και ουδείς Κινέζος έχει «μπει» στους Πειραιώτες.

«Επειδή με έχετε ζαλίσει από το πρωί με μηνύματα, να ξεκαθαρίσω από εδώ κάτι για να τελειώνουμε όμορφα και ωραία: Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ έχει ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΜΟΝΟ τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και τον... ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

Κινέζοι, Ιάπωνες και Κορεάτες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, δεν έχουν δώσει ούτε ευρώ να πάρουν εισιτήριο, όχι για να πάρουν μερίδιο της ΠΑΕ ή του γηπέδου!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

Και τα ΜΜΕ που είναι κοντά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, που τoν στηρίζουν στον πόλεμο που δέχεται, ας μη δίνουν τροφή στους φαντασιόπληκτους του διαδικτύου!», έγραψε.

Δείτε…



Αγόρασε μετοχές ευρωπαϊκής ομάδας ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα
Αγόρασε μετοχές ευρωπαϊκής ομάδας ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα
Κηφισιά: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ
Κηφισιά: Με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΟΚ
Προκριματικά Μουντιάλ 2027: Σούπερ πρεμιέρα για την Ελλάδα, 3-0 τη Γεωργία (vid)
Προκριματικά Μουντιάλ 2027: Σούπερ πρεμιέρα για την Ελλάδα, 3-0 τη Γεωργία (vid)
Λιονέλ Μέσι: Ένα βήμα πιο κοντά στο να γράψει ιστορία και στις ΗΠΑ
Λιονέλ Μέσι: Ένα βήμα πιο κοντά στο να γράψει ιστορία και στις ΗΠΑ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved