Νέες βολές Αναστασιάδη κατά Κούγια: «Ποτέ δεν ένιωσα την στήριξη του»

Νέες βολές Αναστασιάδη κατά Κούγια: «Ποτέ δεν ένιωσα την στήριξη του»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε ξανά για τον Αλέξη Κούγια και σχολίασε τη συνεργασία που είχαν την περίοδο που ο έμπειρος τεχνικός βρίσκονταν στον πάγκο της ΑΕΛ.

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» μίλησε το πρωί της Πέμπτης (4/5) ο Άγγελος Αναστασιάδης όπου μίλησε για την ΑΕΛ και την απομάκρυνσή του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το Σάββατο (6/5).

Αναλυτικά είπε:

Για την προπονητική: «Τα συστήματα δεν αλλάζουν παραμένουν ως έχουν και ούτε το ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξει όσον αφορά τα συστήματα.  Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος που προπονούνται πλέον οι ποδοσφαιριστές, σύμφωνα και με το τι έχει στο μυαλό του ο κάθε προπονητής».

Για την ΑΕΛ και την απομάκρυνση του από τον πάγκο: «Όταν ανέλαβα την ΑΕΛ είχα στο ρόστερ ποδοσφαιριστές Β Εθνικής και παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Ευχαρίστησα τον Αλέξη Κούγια για την πρόσληψή μου στην ομάδα της Λάρισας, όμως ποτέ δεν ένιωσα την στήριξή του. Επίσης, ακόμα περιμένω από τους διοικούντες της ομάδας να βγει η απόφαση της απόλυσης μου από τον πάγκο της ΑΕΛ. Όσον αφορά την σωτηρία της ομάδας, πήρα τηλέφωνο τα παιδιά και τους έδωσα συγχαρητήρια για την επιτυχία αυτή. ‘Ηταν επόμενο να σωθεί η ομάδα, εγώ όταν πήγα έβαλα στόχο να βγούμε στην Ευρώπη, γιατί πάντα βάζω υψηλούς στόχους. Πιστεύω πως με όλα αυτά που έγιναν, δεν σώθηκε η Λάρισα, έπεσαν οι άλλοι. Η Λάρισα είναι μία ομάδα με πολλή μεγάλη δύναμη και με πολύ κόσμο, απλά χρειάζεται τους κατάλληλους ανθρώπους».

Για τις συγκρούσεις μεταξύ προέδρων και προπονητών στην Ελλάδα: «Στη Λάρισα κάθε μέρα έβγαινε και μία ανακοίνωση. Αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει, γιατί αποσυντονίζει την ομάδα. Πρέπει να υπάρχει μια καλή συνεργασία μεταξύ διοικούντων και προπονητών, για να κυλάει ομαλά ένας οργανισμός. Μόνο με την εμπιστοσύνη μπορεί να γίνει αυτό. Όταν η διοίκηση έχει καλές σχέσεις με τον προπονητή, μεταδίδεται θετική ενέργεια προς όλη την ομάδα, αλλά το κυριότερο είναι πως αυτό βγαίνει και προς τους φιλάθλους. Ο κόσμος ανταμείβει μία καλή συνεργασία και όταν ο κόσμος είναι σύμμαχος, όλα είναι πιο εύκολα».

Για τις σχέσεις που έχει με τις ομάδες που έχει εργαστεί: «Αν πάω στα Γιάννενα, θα σηκωθεί όλο το γήπεδο να με χειροκροτήσει παρά τα όσα λέγονται από τον κ. Κούγια ότι με έδιωξαν. Επίσης στον Πλατανιά, αν πάω στην Κρήτη δεν προλαβαίνω να χαιρετήσω τους φίλους που έχω κάνει, όπως ακριβώς και στην Καβάλα και σε όλες τις ομάδες που δούλεψα».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Καταρχάς, ο κ. Πετράκης είναι ένας πολύ καλός προπονητής και πολύ καλός άνθρωπος, που είναι και το πιο σημαντικό. Όταν είχα πάει εγώ, είχα βρει την ομάδα σε άσχημη κατάσταση και είχα πει πως με βάση τον κόσμο που έχει, θα έπρεπε να διεκδικεί το Europa League. Πλέον, ο ΠΑΣ κάνει τον δικό του πρωταθλητισμό, όπως και η κάθε ομάδα κάνει πρωταθλητισμό, αλλά με διαφορετικούς στόχους».

Για τον ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ συνέβησαν πολλά πράγματα φέτος, όμως η διοίκηση στήριξε τον προπονητή και έστειλε το μήνυμα προς όλους. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και έναν καλό προπονητή που γνωρίζει την ομάδα. Το πρωτάθλημα το έχασε από νωρίς γιατί δεν το πίστεψε στην αρχή της σεζόν. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει έναν άνθρωπο, ο οποίος πληρώνει στην ώρα του και μπορεί να υψώσει το ανάστημά του. Επίσης με όλες τις επενδύσεις που έχει κάνει εκτός ποδοσφαίρου, έχει δώσει δουλειές σε πολλούς ανθρώπους και αυτό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να τον ευγνωμονούμε. Ο κ. Σαββίδης έχει φτιάξει τον ΠΑΟΚ στα πρότυπα πολύ μεγάλων ομάδων και εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια ηθική, με την οποία πορεύεται τώρα».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Εύχομαι να μην υπάρχουν φασαρίες στον τελικό γιατί το γήπεδο είναι μικρό και ο κόσμος θέλει να τον παρακολουθήσει. Οι ομάδες διψούν για το κύπελλο και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Γνωρίζετε ποιος θέλω να το πάρει, όμως η ευχή μας είναι να μην υπάρξουν επεισόδια, θύματα και άλλες καταστάσεις που πηγαίνουν το ποδόσφαιρο πίσω».



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved