Βόμβα: Αφαιρέθηκαν βαθμοί!

Βόμβα: Αφαιρέθηκαν βαθμοί!

Σε νέους μπελάδες μπαίνει ο Ηρακλής καθώς επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών για χρέη σε δύο παίκτες.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ διέταξε την αφαίρεση έξι βαθμών στον Γηραιό για χρέη στους Αντωνίου και Μπλέτσα. Οι «κυανόλευκοι» καλούνται να εξοφλήσουν άμεσα τους δύο ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους επιστραφούν οι βαθμοί και να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση των υπ’ αριθμ. 52/2017 και 53/2017 αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 26/04/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης των αιτούντων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεώργιου Μπλέτσα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται έξι (6) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω έξι (6) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League».



Βόλεϊ Γυναικών: Ιστορικό Κύπελλο για τον Πανιώνιο
Βόλεϊ Γυναικών: Ιστορικό Κύπελλο για τον Πανιώνιο
AEK: Πρόβλημα με Γκρέι στην «Ένωση» - Υπέστη κάκωση κάτω από το μάτι
AEK: Πρόβλημα με Γκρέι στην «Ένωση» - Υπέστη κάκωση κάτω από το μάτι
«Πέταξε» στα 6.06μ. ο Εμμανουήλ Καραλής
«Πέταξε» στα 6.06μ. ο Εμμανουήλ Καραλής
ΑΕΚ – ΑΕΛ: Η εξήγηση του Πολυχρόνη για το χέρι του Μούργου – Δείτε τη φάση (βίντεο)
ΑΕΚ – ΑΕΛ: Η εξήγηση του Πολυχρόνη για το χέρι του Μούργου – Δείτε τη φάση (βίντεο)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved