Πογέτ: «Δεν άρεσε στον Μελισσανίδη που ήμουν ο εαυτός μου»
SHARE

Πογέτ: «Δεν άρεσε στον Μελισσανίδη που ήμουν ο εαυτός μου»

Αιχμές για την πολιτική των μεταγραφών της Ένωσης άφησε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραχώρησε συνέντευξη στην Nova από την Κίνα, μίλησε για τους λόγους που αποχώρησε από την ομάδα, υποστηρίζοντας πως δεν του έγινε καμία πρόταση, ενώ παράλληλα ανέφερε πως η ΑΕΚ θα πρέπει να προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές αν θέλει να «χτυπήσει» το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Λατίνος αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Κίνα: «Εδώ στην Κίνα τα πράγματα βελτιώνονται αργά. Είναι εντελώς διαφορετικά, δεν είναι καλύτερα ή χειρότερα, απλώς είναι διαφορετικά. Κάποια πράγματα είναι πολύ απλά για να προσαρμοστείς και κάποια άλλα πιο δύσκολα για να τα κατανοήσεις. Οι άνθρωποι δεν είναι Λατίνοι, άρα έχουν διαφορετικό τρόπο ζωής. Ο πληθυσμός είναι πάρα πολύ μεγάλος, μιλάμε για 1,3 δισεκατομμύρια άνθρωποι και παρά το γεγονός ότι το ενδιαφέρον τους για το ποδόσφαιρο δεν είναι το ίδιο με την Ευρώπη, λόγω του πληθυσμού τα γήπεδα γεμίζουν. Προσπαθούν να κάνουν σημαντικότερο σπορ το ποδόσφαιρο, επιχειρούν να το βάλουν στα σχολεία και μ’ αυτό τον τρόπο θέλουν να κάνουν πιο ισχυρή την Εθνική του ομάδα. Διαφορές υπάρχουν. Μέρα με τη μέρα είναι διαφορετικός ο τρόπος που αντιλαμβάνεται ο κόσμος το ποδόσφαιρο. Η σημαντικότητα των προπονήσεων, των αγώνων και των ταξιδιών. Ορισμένα ταξίδια διαρκούν μια ολόκληρη μέρα, αλλάζουμε αεροδρόμια, 2-3 ώρες πτήσεις. Μπορείς να προπονηθείς στο γήπεδο που θα αγωνιστείς εκτός έδρας, όπως γίνεται και στα διεθνή παιχνίδια. Υπάρχει ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών που είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Οι περισσότερες ομάδες όπως και η δική μου έχουν τεράστιο ρόστερ. Εμείς για παράδειγμα έχουμε 32 ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Αν είναι όλοι υγιείς είναι δύσκολο να κάνεις προπόνηση. Αν είχαμε 23-24 παίκτες θα μας έδινε την ευκαιρία να προπονηθούμε καλύτερα. Νομίζω ότι οι καλοί Κινέζοι ποδοσφαιριστές είναι άνω των 26-27 ετών. Η Ομοσπονδία προσπαθεί να αναδείξει νέους ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και υπάρχει ένας κανονισμός που σε κάθε ματς πρέπει να βρίσκεται στην ενδεκάδα τουλάχιστον ένας παίκτης κάτω των 23 ετών. Προσπαθούν να βγάλουν νέους παίκτες, γιατί η τελευταία καλή ποδοσφαιρική γενιά τους ήταν πριν από αρκετά χρόνια».

Ποιος είναι ο λόγος που τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι σπουδαίοι παίκτες από την Ευρώπη, επιλέγουν να παίξουν στην Κίνα; Είναι μόνο τα χρήματα ο λόγος;

«Πριν από πέντε χρόνια οι παίκτες από την Ευρώπη πήγαιναν στην Κίνα αποκλειστικά λόγω των χρημάτων. Τώρα για παράδειγμα ήρθε εδώ ο Όσκαρ, ένας παίκτης 25 ετών, πολύ νέος ή και ο Όσκαρ Μαρτίνες, ένας Κολομβιανός 23 ετών. Είναι λίγο διαφορετικά. Δεν έρχεσαι στην Κίνα και «εξαφανίζεσαι». Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι ο Παουλίνιο. Παίζει εδώ τα τελευταία 2,5 χρόνια, καλείται στην Εθνική ομάδα της χώρας του και μάλιστα πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Εθνική της πατρίδας μου»

Πώς είναι να προπονείς έναν ποδοσφαιριστή της κλάσης του Κάρλος Τέβες;

«Είναι εκπληκτικός. Μπορώ να σας πω πάρα πολλά πράγματα γι’ αυτόν. Θα σας πω ένα παράδειγμα. Ένας πολύ καλός Κινέζος ποδοσφαιριστής, ο Σάο εκτελούσε τα κόρνερ πριν έρθει εδώ ο Κάρλος. Όταν ήρθε ο Τέβες και ανέλαβε να εκτελεί εκείνος τα κόρνερ στην προπόνηση, είπα στον Σάο να εκτελέσει κι εκείνος και μου απάντησε ότι είναι προτιμότερο να δω πως το κάνει ο Τέβες. Ο τρόπος που το κάνει ο Τέβες είναι εκπληκτικός. Αυτό δείχνει πόσο σημαντικός είναι ο Τέβες εδώ. Τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο».

Πώς εξηγείτε την απόφαση του Μπράουν Ιντέγε να αφήσει τον Ολυμπιακό για να παίξει στην Κίνα;

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση, οφείλουμε όμως να τη σεβαστούμε. Υπάρχει κάποιος λόγος για κάθε ποδοσφαιριστή, ώστε να πάρει την απόφαση να έρθει εδώ. Σίγουρα είναι τα χρήματα, η καριέρα και η στιγμή για να έρθει κάποιος στην Κίνα».

Από τη στιγμή που φύγατε από την Ελλάδα γνωρίζετε τι συμβαίνει στην ΑΕΚ και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Ξέρω τα πάντα από τη φετινή πορεία της ομάδας χωρίς όμως να έχω δει αγώνες της. Δεν είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω. Μιλάω με κάποιους στην Ελλάδα, με κάποιους παίκτες. Ξέρω τις αλλαγές των προπονητών, ξέρω ότι μετά από μένα έχουν περάσει ήδη τέσσερις προπονητές, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο κι έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην ΑΕΚ. Προσπαθώ να είμαι θετικός. Κοιτάζοντας την κατάσταση απ’ έξω μου φαίνεται ότι η ομάδα είναι ψηλά. Υπάρχουν πολλές αλλαγές και πολλά πράγματα που έχουν συμβεί.. Νομίζω πως υπάρχει συνέπεια και σίγουρα βελτίωση, αφού η ομάδα είναι στα ημιτελικά και θα παίξει με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. Θα είναι η στιγμή της αλήθειας για να αποδείξει η ομάδα πως αυτό που βλέπω εγώ ως βελτίωση είναι αλήθεια. Για την κατάσταση στην ΑΕΚ μαθαίνω βέβαια και από τον Παναγιώτη Βούλγαρη, τον πρώην γυμναστή της ΑΕΚ, με τον οποίο συνεργαζόμαστε και στην Κίνα. Συγγνώμη από τους υπόλοιπους, αλλά πιστεύω ότι ο Πάνος είναι ο καλύτερος γυμναστής. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω μαζί μου εδώ. Πολύ χαρούμενος γιατί αποδέχθηκε την πρόκληση να αφήσει έναν μεγάλο σύλλογο και να έρθει στην Κίνα για μια νέα εμπειρία. Ξέρω ότι είναι δύσκολο όταν φεύγεις από τη χώρα σου. Πόσο μάλλον όταν είσαι πολύ νέος. Έχω καταπληκτική σχέση μαζί του, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό. Είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μου και την απόδοσή της, όπως ήταν και στην ΑΕΚ».

Πιστεύετε ότι η ΑΕΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά απέναντι στον Ολυμπιακό;

«Πιστεύω ότι μπορεί να προκριθεί η ΑΕΚ για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι βρίσκεται σε ανοδική τροχιά και ο άλλος επειδή πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι χειρότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, έχασαν σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Ο κεντρικός τους μέσος πήγε στην Αγγλία, ο Ιντέγε αποχώρησε κι αυτό δείχνει ότι η ομάδα δεν είναι ίδια με πέρυσι. Θυμάμαι ότι την περσινή σεζόν είχαν πάνω από 20 ματς χωρίς ήττα. Φέτος έχουν ηττηθεί ήδη σε 4-5 παιχνίδια. Είναι ένας διαφορετικός Ολυμπιακός. Έχει σίγουρα μεγάλος πιθανότητες για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά τα ματς με την ΑΕΚ θα είναι τεστ. Νομίζω ότι η ΑΕΚ μπορεί να νικήσει και θα είναι σημαντικό κυρίως για τους ανθρώπους εκεί και τους παίκτες, όμως και ο Ολυμπιακός θέλει να αποδείξει στους φιλάθλους στην Ελλάδα και στον κόσμο ότι παραμένει η καλύτερη ομάδα».

Ποια είναι τα συναισθήματα που τρέφετε για την ΑΕΚ, μετά τους λίγους μήνες παρουσίας σας στον πάγκο;

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ξέρει ο κόσμος ότι πριν έρθω είχα μια καταπληκτική προσφορά από τη Σουηδική Αραβία και την ίδια στιγμή από την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Διάλεξα την ΑΕΚ γιατί ήθελα να κερδίζω. Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά, δεν είχε να κάνει με το επαγγελματικό μέλλον. Ήμουν σε μια κατάσταση που χρειαζόμουν νίκες και είχα προαίσθημα ότι ήταν πιθανό να συμβεί. Η απόφασή μου ήταν σωστή, αφού ήταν φανταστικά εκεί. Κερδίσαμε πολλά παιχνίδια, αλλά είμαι λυπημένος για τον τρόπο που τελείωσε όλο αυτό. Κοιτάξτε τον Λουίς Ενρίκε. Είπε δημοσίως ότι θα αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα και δεν απολύθηκε. Στο λόγο μου, το πρώτο μου email ήταν προς την ομάδα και ήξεραν ότι ήθελα να μείνω. Στη συνέχεια έπρεπε να γνωστοποιήσω και να ανακοινώσω τη δική μου θέση. Την αλήθεια. Το έκανα γιατί είμαι ειλικρινής. Ήμουν ο εαυτός μου σε ό, τι έχει να κάνει με την ομάδα. Αυτό δεν άρεσε στον κ. Μελισσανίδη. Καθένας από εμάς όμως είναι διαφορετικός. Έχω απόλυτο σεβασμό. Περίμενα για μήνες μια πρόταση, αλλά δε μου έγινε ποτέ, δεν μου πρόσφεραν τίποτα και ποτέ για να μείνω. Αυτό με απογοήτευσε γιατί νομίζω ότι το αξίζαμε, ο κόσμος ήθελε να μείνουμε και να δημιουργήσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Ήταν μια απόφαση που πήρε η ομάδα και την οποία σέβομαι. Πέρασα πολύ όμορφα και δεν ξέρω πολλά μέρη στον κόσμο που να μπορείς να ζήσεις όπως στη Γλυφάδα. Έζησα εκπληκτικά στη Γλυφάδα, τη Βούλα και τη Βουλιαγμένη. Ήταν υπέροχα για μένα και την οικογένειά μου. Ποιος ξέρει; Στο μέλλον ίσως επιστρέψω».

Επειδή έχουν ακουστεί πολλά για τους λόγους που φύγατε από την ΑΕΚ, θα μας πείτε ποιος ήταν ο κυριότερος;

«Θα σας πω δύο λόγους «κλειδιά» για τους οποίους δεν έμεινα. Ο πρώτος είναι ότι δεν μου έγινε ποτέ κάποια πρόταση. Στο λόγο μου. Ούτε ένα ευρώ, ούτε 1 εκ. ευρώ. Κανένας δεν μου έκανε πρόταση. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ήθελα να κερδίζω το πρωτάθλημα. Να ανταγωνιστώ τον Ολυμπιακό και να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό έπρεπε να βελτιώσουμε την ομάδα. Έπρεπε να πάρουμε 2-3 παίκτες για να ενισχύσουμε περισσότερο αυτό που είχαμε δημιουργήσει τους προηγούμενους μήνες. Η κίνηση αυτή θα μας έδινε τη δυνατότητα να μειώσουμε την απόσταση απ’ τον Ολυμπιακό. Δεν είδα να γίνεται. Δεν ήταν εφικτό. Δε μιλήσαμε ποτέ για οικονομικά. Όλοι οι παίκτες που ήταν στην ομάδα, τους οποίους είχε φέρει πέρυσι ο Μπράνκο (Μιλοβάνοβιτς) ήταν ελεύθεροι. Η ομάδα δεν είχε πληρώσει τίποτα για να τους αποκτήσει. Για να φέρεις όμως παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά πρέπει να τους αγοράσεις και μέχρι εμείς, λέω εμείς επειδή ακόμα νιώθω μέλος της ομάδας, μέχρι η ΑΕΚ ξοδέψει κάποια χρήματα για να φέρει ποδοσφαιριστές που θα είναι στη σωστή ηλικία της καριέρας τους και με τη σωστή νοοτροπία, να έρθουν στην Ελλάδα για να κάνουν τη διαφορά, θα είναι πολύ δύσκολο… Θα φέρω ένα παράδειγμα. Τον επιθετικό που έχει έρθει τώρα από την Λας Πάλμας, τον Σέρχιο Αραούχο, μπορεί η ΑΕΚ να τον αγοράσει; Γιατί αυτός θα κάνει τη διαφορά. Είναι άλλη μια ευκαιρία για τον κ. Μελισσανίδη να αποδείξει αν πραγματικά θέλει να κρατήσει αυτό τον παίκτη και να κάνει την ΑΕΚ καλύτερη την επόμενη χρονιά. Αυτές τις αποφάσεις τις παίρνει μόνο η διοίκηση. Οι υπόλοιποι πρέπει απλώς να τις αποδεχόμαστε. Για να δείξει η ΑΕΚ ότι μεγαλώνει, πρέπει την επόμενη χρονιά, αφού φέτος είναι πολύ δύσκολο, να είναι ανταγωνιστική για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο σημαντικότερος στόχος».

Έχετε μετανιώσει για τον τρόπο που φύγατε από την ΑΕΚ;

«Όχι, εγώ ως άνθρωπος είμαι πολύ τυχερός γιατί μπορώ να διαλέξω τον τρόπο που ζω και ο τρόπος που διάλεξα να ζήσω με την οικογένειά μου είναι ειλικρινής. Μπορώ να λέω την αλήθεια και να κάνω το σωστό για μένα την οικογένειά μου. Αυτό που πρώτα έκανα με εχεμύθεια προς την ομάδα, μέσω mail, ήταν να την ενημερώσω ότι θα τελειώσει η σεζόν, θα προσπαθήσω να κερδίσω στους ημιτελικούς κυπέλλου, να προκριθούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ, αλλά μετά θα έφευγα. Αυτό ήταν κάτι που ο σύλλογος δεν μπορούσε να το αποδεχθεί. Πήρα μια απόφαση να φύγω όταν το ήθελα. Νομίζω ότι δεν είναι θέμα του κόσμου να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για μένα. Αποδείξαμε με τους συνεργάτες μου ποιοι είμαστε και πιστεύω ότι ξεκάθαρα αξίζαμε μια πρόταση από την ΑΕΚ. Χωρίς καμία αμφιβολία αξίζαμε μια πρόταση. Ξέρεις πως γίνεται. Μου κάνεις μια πρόταση, δεν μου αρέσει, σου απαντάω όχι ή διαπραγματευόμαστε. Αλλά αν δε γίνει πρόταση δεν μπορείς να διαπραγματευτείς. Υπάρχει και κάτι άλλο που θα ήταν καλό να ξεκαθαρίσω. Αν κάποιος πιστεύει ότι ζητήσαμε 4 εκατομμύρια ευρώ, ζει στη …Disneyland και όχι σ’ αυτό τον κόσμο».

Θα θέλατε να επιστρέψετε στην Ελλάδα; Είτε ως προπονητής της ΑΕΚ είτε σε κάποια άλλη ομάδα;

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν κλείνω ποτέ καμία πόρτα. Γνωρίζω καλά ποιος είμαι. Γνωρίζω καλά τι μπορώ να κάνω. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες που είναι ακόμα εκεί, όπως και άλλους ανθρώπους που δουλέψαμε μαζί και ήταν φανταστικοί. Μπορώ να δώσω πολλά παραδείγματα. Έδωσα τα πάντα, είχα ξεχωριστές στιγμές όπως τα τρία ντέρμπι τα οποία θα τα θυμάμαι για πάντα. Κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ μέσα σε έναν μήνα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι δεν έμεινα για να κατακτήσω το κύπελλο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκεί στην Ελλάδα, όπου έζησα για 7-8 μήνες. Φύγαμε με έναν τρόπο που έμοιαζε σαν να είναι από την… πίσω πόρτα και ήταν κάτι που δεν ήθελα. Είναι κάτι σαν την ταινία «Terminator». Θα επιστρέψουμε. Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα γιατί ήταν πολύ όμορφα για μένα εκεί».

Τερματοφύλακας: Το πιο δυστυχισμένο «πλάσμα» του γηπέδου
Τερματοφύλακας: Το πιο δυστυχισμένο «πλάσμα» του γηπέδου
Μειώνονται σταδιακά οι ομάδες στην Volley League! Με 10 τη σεζόν 2020-2021
Μειώνονται σταδιακά οι ομάδες στην Volley League! Με 10 τη σεζόν 2020-2021
Όλα καλά παιδιά, μη σκάτε…
Όλα καλά παιδιά, μη σκάτε…
ΠΑΟΚ: Μήνυμα παραμονής από Γκος
ΠΑΟΚ: Μήνυμα παραμονής από Γκος
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  03:00Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Μηχανοκίνητα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας 2018
  04:00Μέγαρα. 4ος αγώνας. Στιγμιότυπα.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
  05:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος.
 • Ποδόσφαιρο: Ζενίτ - Σέλτικ
  05:15UEFA Europa League 2017 - 2018. Φάση των 32. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
 • Τένις: Μαρία Σάκκαρη - Στεφανί Βοεγκέλε
  05:30WTA 2018. Acapulco Abierto Mexicano Telcel. Αγώνας κυρίως ταμπλό. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  06:15Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  06:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  07:10Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • Μπάσκετ: Ολυμπιακός - Άρης
  07:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • RBAR 2018
  07:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Νυρεμβέργη - Χάιντενχαϊμ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • WRC 2018
  08:45Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Ποδόσφαιρο: Μάλαγα - Μπαρτσελόνα
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 28η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.
 • Μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
  09:45Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 24η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  10:00Μαρκόπουλο.
 • Ποδόσφαιρο: Πανιώνιος - Λαμία
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Σωτήρης Κωσταβάρας.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  10:35Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Moto3 2018
  11:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 16η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Βενέτσια - Τρέντο
  11:45Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Χαράλαμπος Σαραντινάκης.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:25Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Ποδόσφαιρο: Μάντσεστερ Σίτι - Στόουκ
  13:45Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 8η αγωνιστική. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:50Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:05Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:10Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:304 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:30XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Ντόμινικ Τιέμ. 2018 ATP World Tour 500. Bracelona Open BancSabadell. Προημιτελικός. Περιγραφή: Πάνος Μάλαμας.)
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies