Συνεχίζονται οι καταθέσεις για το «Koriopolis»
SHARE

Συνεχίζονται οι καταθέσεις για το «Koriopolis»

Τι ειπώθηκε κατά την κατάθεση του Νικόλα Πατέρα για Κούγια, Μαρινάκη και «εγκληματική οργάνωση»

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια που είχε καταθέσει ότι πίσω από την «εγκληματική οργάνωση» και το «Koriopolis» βρίσκεται ο Νικόλας Πατέρας.

Αναλυτικά η κατάθεση του Νικόλα Πατέρα αναφορικά με όσα υποστήριξε στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας:

"Με τον Αλέξη Κούγια, τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Κυριάκο Θωμαϊδη, δεν έχω βρεθεί ποτέ. Δεν έχω πάει ποτέ στον ΣΚΑΙ. Το διαψεύδω, διαψεύδω και άλλα πράγματα. Είναι παραμύθια του Κούγια ότι ήμασταν σε εστιατόριο και οργάνωσα κάποια πράγματα για να ρίξουμε τον Μαρινακη . Αυτά τι σχέση έχουν με την δικογραφία, ο άνθρωπος έδωσε κατάθεση το 2010, άνοιξαν τα τηλέφωνα το 2011 με βρήκε και σε τρία χρόνια έχει αλλάξει εφτά φορές την κατάθεση του σε ότι αφορά εμένα τουλάχιστον.

Είπε ψέματα στην κατάθεση του, ότι υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στον Παναθηναϊκό όταν έφυγα από την ομάδα, ότι ήθελα να ρίξω τον Βαρδινογιάννη. Τον Μάρτιο του 2011 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι "θέλω να σε δω". Μου είπε ότι έχει την Παναχαϊκή και τον πολεμάνε. Του είπα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Όταν ήρθε ο Κούγιας να με δει εγώ είχα φύγει από τον Παναθηναϊκό και στην κατάθεση του αφήνει να εννοηθεί ότι όλο αυτό έχει στηθεί από μένα ενώ εγώ είχα φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Ξαφνικά βρέθηκα εγώ να έχω φτιάξει το "κοριοπολις". Όλα αυτά που λέει ο Κούγιας είναι μυθεύματα. Χρησιμοποιούσε ονόματα κατά το δοκούν και έκανε εκπομπές στην τηλεόραση. Την εποχή την δικιά μου στον Παναθηναϊκό δεν είχα κάποια ενόχληση για να στηθεί παιχνίδι. Είμαι βέβαιος ότι παγκοσμίως και στην Ελλάδα στήνονται παιχνίδια, δεν μπορώ όμως, να το αποδείξω. Αυτή είναι η διαφορά μου με τον Κούγια, ο Κούγιας σας λέει αέρα εγώ σας λέω την αλήθεια. Κανένας κατηγορούμενος δεν ήρθε ποτέ να μου ζητήσει το παραμικρό. Έχει βγει σε 10 εκπομπές, έχει πει τον πόνο του και στην συνέχεια γράφει στην κατάθεση του ότι τον έστειλα εγώ. Τι συμφέρον θα είχα εγώ αν ανέβαινε η Παναχαϊκή ή η Λάρισα;

Έχει χρησιμοποιήσει την δικαιοσύνη, πιέζοντας κατά καιρούς με καταθέσεις που δίνει, δημιουργεί κλίμα ότι είναι πάντα ο αδικημένος και πρέπει να βοηθηθεί. Δεν μπορείς με ψέματα να δημιουργείς περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Έχω καταθέσει 15 αγωγές, από την στιγμή που ο Κούγιας πούλησε παίκτη στον Ολυμπιακό, άλλαξε πλεύση. Δικαίωμα του αυτό, δεν μπορεί όμως, να βρωμίζει τους υπόλοιπους κατηγορούμενους"

Στο υπόλοιπο κομμάτι της κατάθεσής του που είχε συνολικά διάρκεια περίπου 45 λεπτών ο Νικόλας Πατέρας είπε πως δεν δέχθηκε καμία ενόχληση ποτέ για να «στήσει» αγώνα.

- Για τους κύρους κατηγορούμενους της υπόθεσης: "Από τους κατηγορούμενος γνωρίζω τον Κομπότη, τον Μπέο και τον μακαρίτη τον Ψωμιάδη που ήταν πρόεδροι ομάδων. Σαν πρόεδρος της Λίγκας είχαν την υποχρέωση να μιλάω με όλους τους πρόεδρους των ομάδων. Τους υπόλοιπους κατηγορούμενους δεν τους ξέρω".

- Για το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου του 2010: "Το μόνο που έχω είναι ότι μου είχε πει ο μακαρίτης ο Ψωμιάδης ότι σε κάποιο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ότι θα υπάρχει αρνητικό αποτέλεσμα, νομίζω με τον Ολυμπιακό Βόλου. Του είπα να ενημερώσει τον Πιλάβιο που ήταν πρόεδρος της ΕΠΟ, τον Γόντικα και τον Βαρδινογιάννη. Δεν το ξέρω πως το ήξερε ο Ψωμιάδης. Μου είχε πει ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει γιατί ο διαιτητής θα τον αδικήσει. Αυτά που μου είπε ο Ψωμιάδης τα επαλήθευσα με την έννοια του αποτελέσματος".

- Για τον Γιάννη Κομπότη: "Τον είχα γνωρίσει σε συμβούλια στην Σούπερ Λίγκα. Σαν παράγοντας ήταν σοβαρός, δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις, σας είπα ότι από κατηγορούμενος μόνο τρεις γνωρίζω".

- Για τους χειραγωγημένους αγώνες της Β' Εθνικής που βρίσκονται στην υπόθεση: "Δεν μπορώ να σας πω κάτι. Δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία, αν είχαν βρεθεί μέσα στις συνομιλίες να υπήρχε ανταλλαγή χρημάτων, η δικογραφία θα είχε πάει ένα βήμα πιο πέρα. Αν δεν υπάρχουν σκληρά στοιχεία, δεν αποδεικνύεται στήσιμο".

- Για την ΕΠΟ: "Η πιο διεφθαρμένη ομοσπονδία ποδοσφαίρου ήταν η ΕΠΟ, βρήκαν πρόσφατα μέχρι και κρυφές κάμερες εκεί μέσα. Από εκεί εξηγούνται οι συνομιλίες. Είναι φανερό ότι όποιος έμπαινε εκεί μέσα τον παρακολουθούσαν. Τους τελευταίους έξι μήνες γίνονται προσπάθειες να καθαρίσει αυτό το καρκίνωμα, να μπούνε άνθρωποι μέσα σοβαροί και άφθαρτοι".

- Για τον Αχιλλέα Μπέο: "Ο κύριος Μπέος όσες φορές είχαμε συζητήσει διάφορα θέματα, ποτέ δεν είχε τολμήσει να μου πει το παραμικρό για τέτοια ζητήματα, το μόνο που γνωρίζω είναι οι δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος. Ήρθε και με συνάντησε το 2009, μαζί με τον Σπύρο Καλογιάννη, με βρήκαν σαν πρόεδρο της Super League και μου ζήτησαν αν μπορούμε να διευθετήσουμε κάποια οικονομικά θέματα σαν Ενωση. Εγώ έφυγα από τον Παναθηναϊκό και μετά ανέβηκε ο Ολυμπιακός Βόλου κατηγορία. Δεν είχα καμία σχέση".

- Για τον Γιώργο Τσακογιάννη: "Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν είχα συνεργασία μαζί του. Η Ηλιούπολη τότε ήταν στην γ' εθνική. Μια φορά είχε περάσει και αυτός από την Σούπερ Λίγκα, απ' οτι κατάλαβα είχε μεγάλη κόντρα μαζί του ο Κούγιας. Δεν έχω αποδείξεις, δεν μου έδωσε ποτέ το δικαίωμα ο Τσακογιάννης να πω τέτοια πράγματα"

- Για τις κασέτες: "Όταν μου είπε ότι έχει τις συνομιλίες, του είπα να τις πάει στην δικαιοσύνη. Δεν ήξερα ότι από τον Σεπτέμβριο του 2010 είχε καταθέσει κάποια πράγματα για κατηγορουμένους, άρα είχε μπει το νερό στο αυλάκι για να γίνει έρευνα. Προσπαθούσε με τις συνομιλίες να δέσει την υπόθεση και να δείξει ότι η ομάδα του αδικείται".

- Για το τρίτο CD του "Κασέτα Gate": "Ο Κούγιας σας είπε ότι το κρατάω για να εκβιάσω τον Πιλάβιο. Ήρθε και με βρήκε τον Μάρτιο του 2011. Πώς θα εκβίαζα τον Πιλάβιο και τι θα μου έδινε; Τι κίνητρο είχα αφού είχα φύγει από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη χρονιά;"

- Για την «εγκληματική οργάνωση»: "Η υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" από αυτά που διαβάζω είναι πολύ πιο δεμένη από το "koriopolis". Είναι διαφορετικό να υπάρχουν αποδείξεις από το να στηρίζεται σε κάποιες καταθέσεις κάποιου παράγοντα μόνο και μόνο για να βοηθηθεί από την ΕΠΟ".

- Για την UEFA: "Έχουν δημιουργηθεί στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως σε μέρη που δεν μπορούν να ελεγχθούν και είναι αδύνατον να ελέγξουν την ροη του χρήματος. Είναι μερικά πράγματα που είναι ολοφάνερα. Για την UEFA δεν μπορώ να σας πω κάτι, για την FIFA όπως γνωρίζετε τους μισούς τους κλείσανε φυλακή, όχι για στημένα αλλά γιατί οι διεφθαρμένοι παράγοντες έπαιρναν προμήθειες και τα έβαζαν στην τσέπη τους, όχι για στημένα παιχνίδια. Ενώ η UEFA παρακολουθεί τον στοιχηματισμό στα παιχνίδια, δεν έρχεται να πει ότι τα χρήματα στο παιχνίδι αυτό παίχθηκαν από εκείνο τον λογαριασμό, δεν ξέρω για ποιον λόγο, δεν έχουν φτάσει σε αυτό το επίπεδο".

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ
Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ
Ξεκάθαρο μήνυμα Βασιλειάδη σε Πιεμπονγκσάντ για τη ρύθμιση την χρεών της ΠΑΕ
Ξεκάθαρο μήνυμα Βασιλειάδη σε Πιεμπονγκσάντ για τη ρύθμιση την χρεών της ΠΑΕ
Τρίψαμε τα ματάκια μας με την μετατροπή αυτής της Ducati
Τρίψαμε τα ματάκια μας με την μετατροπή αυτής της Ducati
Ο εμίρης, ο καρμίρης και ο κακομοίρης…
Ο εμίρης, ο καρμίρης και ο κακομοίρης…
 • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  12:30Mongolia Bike Challenge.
 • Ποδόσφαιρο: Λειψία - Λεβερκούζεν
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Πάνος Βόγλης.
 • Moto2 2018
  12:55Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  13:05Skyrunner World Series.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  13:45Γκστάαντ, Ελβετία. 1ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  14:00Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • MotoGP 2018
  14:25Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Διατσίδης.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  15:00Γκστάαντ, Ελβετία. 2ος ημιτελικός γυναικών. Περιγραφή: Γιώργος Μπιτσικώκος.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  16:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  16:05Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: 2018 Outdoor Specials
  16:25Salomon Maxi Race.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  16:454 Deserts Race Series.
 • Red Bull MotoGP Rookies Cup 2018
  17:00Σάχσενρινγκ, Γερμανία. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Νίκος Μπλούνας.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:15PANERAI Classic Yachts Challenge.
 • Sports Classics: 2017 Outdoor Specials
  17:45XTERRA European Tour.
 • MotoGP 2018
  18:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Υδάτινα Σπορ: 2018 Icarus Action E3
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Αφιέρωμα: Greek Freak
  18:30Παρακολουθήστε τις καλύτερες εμφανίσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν του NBA. (Μπόστον Σέλτικς - Μιλγουόκι Μπακς. NBA Playoffs 2018. 1ος γύρος. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.)
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  19:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  19:15Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  20:50Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Διπλού. Περιγραφή: Γιάννης Κυφωνίδης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  21:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  21:30Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  21:45Kentucky Quaker State 400. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Γκιμαράες
  22:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • RBAR 2018 - Magazine
  22:45Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - ΑΕK
  23:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  23:15Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • GP Confidential 2018 E12
  23:30Στιγμιότυπα.
 • Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
 • WRC 2018
  00:00Ιταλία. Τα καλύτερα στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  00:25Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  01:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • WRC 2018
  01:15Ανασκόπηση μισής σεζόν.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  01:20Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι
  01:30Αγγλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 32η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E28
  02:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  02:20Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • GP Confidential 2018 E12
  02:30Στιγμιότυπα.
 • 96ο Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb 2018
  03:00Οι πιο θαρραλέοι οδηγοί μηχανοκίνητων αναμετρούνται σε έναν 'Αγώνα προς τα σύννεφα', το ετήσιο Pikes Peak Climb Event, με στόχο τον τερματισμό στα Βραχώδη Όρη της Βορείου Αμερικής, αψηφώντας το υψόμετρο, την απόσταση 19.99 χιλιομέτρων και τις καιρικές συνθήκες. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  03:15Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Βασιλεία - Μάντσεστερ Σίτι
  03:30UEFA Champions League 2017-2018. Φάση των 16. 1ος αγώνας. Περιγραφή: Δημήτρης Τσακίρης.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - ΑΕK
  03:45Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • Μπάσκετ: Αρμάνι Μιλάνο - Μπρέσια
  04:00Ιταλικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. Ημιτελικοί. 2ος αγώνας. Περιγραφή: Γιάννης Μέγας.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  04:15Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  05:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • Τένις: Πέτρα Κβίτοβα - Κίκι Μπέρτενς
  05:30WTA 2018. Mutua Madrid Open. Τελικός. Περιγραφή: Πάνος Λούτας.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  06:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μπάσκετ: Φενέρμπαχτσε - Νταρουσάφακα
  06:10Τουρκικό Πρωτάθλημα 2017-18. 21η αγωνιστική. Περιγραφή: Θανάσης Ασπρούλιας.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  06:30Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • GP Confidential 2018 E12
  07:45Στιγμιότυπα.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  08:05Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ίνγκολσταντ - Αρμίνια Μπίλεφελντ
  08:15Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Χρήστος Κυριαζής.
 • Red Bull Air Race World Championship 2018
  08:30Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Αγώνας. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Πανιώνιος ΒΙΚΟΣ COLA
  08:35Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Βασίλης Σκουντής.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  08:45Επεισόδιο: Μπετίς. Στιγμιότυπα.
 • Τένις: Ισπανία - Γερμανία
  09:00Davis Cup 2018. By BNP Paribas. Προημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.
 • Ποδόσφαιρο: Λεγανές - Σεβίλη
  09:15Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Λάμπρος Μπαλάφας.
 • Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός - ΑΕK
  10:30Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Αντρέα Παλομπαρίνι.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  10:50Στιγμιότυπα.
 • MotoGP 2018
  11:00Pramac Motorrad Grand Prix Deutschland. Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Πόρτο - Βιτόρια Γκιμαράες
  11:30Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 17η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Μάλαγα - Ρεάλ Μαδρίτης
  11:35Πρωτάθλημα ACB Ισπανίας 2017 - 2018. 25η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Sports Classics: The Outdoor Sports Show 2018 E7
  11:50Αθλητική εκπομπή.
 • Dirt Games 2018 - Στιγμιότυπα
  12:15Μαρκόπουλο.
 • Τένις: Γερμανία - Τσεχία
  12:35Fed Cup 2018. Ημιτελικός. Αγώνας Μονού. Περιγραφή: Αγγελική Παπαμιχαήλ.
 • Ποδόσφαιρο: Λεβερκούζεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
  12:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Μηχανοκίνητα: NASCAR Cup Series 2018
  12:55Kentucky Quaker State 400. Περιγραφή: Χρήστος Βασιλείου.
 • COSMOTE SPORT 8HD
  13:00Απολαύστε συναρπαστικούς LIVE αγώνες από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά για εσάς η COSMOTE TV, και πάντα σε ποιότητα High Definition.
 • FIBA: Ο Κόσμος του Μπάσκετ E653
  13:40Στιγμιότυπα.
 • Ποδόσφαιρο: Ντόρτμουντ - Σάλκε
  13:45Γερμανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 13η αγωνιστική. Περιγραφή: Άλκης Τσαβδαράς.
 • Beach Volley: FIVB World Tour 2018
  14:00Γκστάαντ, Ελβετία. Τελικός ανδρών. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Μπάσκετ: Παναθηναϊκός Superfoods - Κύμη
  14:20Stoiximan.gr Basket League 2017 - 2018. 19η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Κατέβας.
 • Ποδόσφαιρο: Μπόχουμ - Καϊζερσλάουτερν
  15:00Γερμανικό Πρωτάθλημα 2η Κατηγορία 2017 - 2018. 30ή αγωνιστική. Περιγραφή: Πάρης Τσελεπίδης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E1
  15:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E2
  15:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: Μπράγκα - Μπενφίκα
  16:00Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2017-18. 18η αγωνιστική. Περιγραφή: Κώστας Γιαλιτάκης.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E3
  16:15Outdoor Specials.
 • Εκπομπή Grand Prix 2018
  16:30Η εκπομπή για όλες τις εξελίξεις στα πρωταθλήματα μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενεί η COSMΟΤΕ TV (F1, MotoGP, WRC, FIA WORLD RALLYCROSS, Formula E).
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E4
  16:45Outdoor Specials.
 • Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθηνών
  17:00Κύπελλο Ελλάδας 2017-2018. Προημιτελική φάση. 1η αγωνιστική. Περιγραφή: Μιχάλης Τσόχος.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E5
  17:15Outdoor Specials.
 • Sports Classics: XTERRA Adventure Series 2018 E6
  17:45Outdoor Specials.
 • La Liga Specials - Πόλεις
  18:00Επεισόδιο: Εσπανιόλ. Στιγμιότυπα.
 • Πυγμαχία: KOTV 2018 E29
  18:15Στιγμιότυπα.
 • Formula 1 2018 - Grand Prix Βρετανίας
  18:30Παρακολουθήστε τον αγώνα που διεξάγεται στο Σίλβερστοουν, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Φόρμουλα 1. Περιγραφή: Κώστας Ψάρρας, Γιάννης Μάριος Παπαδόπουλος.
 • Αφιέρωμα: Stefanos Tsitsipas
  19:00Παρακολουθήστε σε επανάληψη τις προσπάθειες του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του ATP World Tour. (Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάμπλο Καρένο Μπούστα. 2018 ATP World Tour 500. Barcelona Open BancSabadell. 1ος ημιτελικός. Περιγραφή: Μαρίζα Γεωργίτση.)
 • Ποδόσφαιρο: Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης
  20:30Ισπανικό Πρωτάθλημα 2017 - 2018. 29η αγωνιστική. Περιγραφή: Τάσος Κολλίντζας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies