Ρέτσος: «Συγκεντρωμένοι και σοβαροί»

Ρέτσος: «Συγκεντρωμένοι και σοβαροί»

Τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ… αποκάλυψε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Ο νεαρός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» μίλησε στην εφημερίδα «Real News» για τη «μάχη» απέναντι στον «Δικέφαλο», στάθηκε στο πρεστίζ του ντέρμπι, ενώ παράλληλα, υποστήριξε πως στόχος των Πειραιωτών είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος με διαφορά από τους διώκτες τους και η συνέχεια στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος μίλησε για:

Το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ: «Είναι ένα ματς στο οποίο παίζει ρόλο περισσότερο το πρεστίζ. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη βαθμολογία, αλλά εμείς δεν επαναπαυόμαστε από αυτή. Θέλουμε να συνεχίσουμε εξίσου καλά έως το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος µας και γι’ αυτό αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς µε την ίδια σοβαρότητα. Σίγουρα θα θέλει να παίξει και για το πρεστίζ και η ΑΕΚ, αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να πάρουμε τη νίκη. Σε τέτοιους αγώνες, άλλωστε, νικώντας, κάνεις και τον κόσμο της ομάδας χαρούμενο».

Τους στόχους των Πειραιωτών στους επόμενους αγώνες τους: «Θέλουμε να πάμε καλά κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι ένας αγώνας που μπορεί να µας βοηθήσει πολύ και ψυχολογικά για τη ρεβάνς της Πέμπτης µε την Οσμανλίσπορ. Αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς μετά τον πρώτο αγώνα και θα κληθούμε να παλέψουμε για την πρόκριση στην Τουρκία. Η ομάδα έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και στα δύο ματς και θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους µας. Θέλουμε και το πρωτάθλημα µε μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους µας, αλλά και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Το Κύπελλο, άλλωστε (µε τον Ατρόμητο), είναι µια εβδομάδα αργότερα και θα έχουμε χρόνο έως τότε. Έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων, αλλά οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους µας».



Ο Αϊνά υπέγραψε το νέο συμβόλαιο στη Νότιγχαμ
Ο Αϊνά υπέγραψε το νέο συμβόλαιο στη Νότιγχαμ
Wimbledon: Στον τελικό για τρίτη σερί χρονιά ο Αλκαράθ
Wimbledon: Στον τελικό για τρίτη σερί χρονιά ο Αλκαράθ
ΟΦΗ: Έκλεισε φιλικό με την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα»
ΟΦΗ: Έκλεισε φιλικό με την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα»
Κύπελλο Ελλάδας: Στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων - Επίσημη αλλαγή στο format
Κύπελλο Ελλάδας: Στα πρότυπα των ευρωπαϊκών διοργανώσεων - Επίσημη αλλαγή στο format
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved