«Επίθεση» Κούγια και αιχμές για Πηλαδάκη

«Επίθεση» Κούγια και αιχμές για Πηλαδάκη

Ο Αλέξης Κούγιας μέσω δήλωσης του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, άφησε αιχμές για τον Κώστα Πηλαδάκη και τους χειρισμούς του σε διάφορα θέματα που αφορούν τους Θεσσαλούς.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση του:

«Τις σκοπιμότητες του κ.Κέλλα απέναντί μου τις γνωρίζω από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λάρισα και παρ' όλα αυτά τον αντιμετωπίζω με φιλικότητα και χιούμορ. Γνωρίζω ακόμη την καθημερινή του επαφή με τον κ.Πηλαδάκη, όπου είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης, συζητούνται πράγματα που ποτέ μεν δεν έχει δημοσιοποιήσει, αλλά τα οποία επίσης γνωρίζω.

Άλλωστε, δεν διαβάσαμε ποτέ έστω ένα δημοσίευμα με την υπογραφή του, εν αντιθέσει με άλλους ανιδιοτελείς συναδέλφους του που έχουν ασχοληθεί σχετικά, με το οποίο να διαμαρτύρεται γιατί σε δημόσια γη, η οποία προορίζονταν για τη νεολαία της Λάρισας, ανεγέρθη ιδιόκτητο γήπεδο με χρήματα των Ελλήνων καταθετών, με 40 εκατ. δανεικά από την τράπεζα (Marfin) του γνωστού αειμνήστου Βγενόπουλου, η οποία κατέρρευσε λόγω των θαλασσοδανείων που χωρίς εγγυήσεις δόθηκαν σε "επενδυτές" και οδήγησαν στη φτώχεια εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Θαλασσοδάνεια τα οποία ερευνώνται από την ελληνική δικαιοσύνη, τόσο γι' αυτούς που τα έδωσαν όσο και αυτούς που τα πήραν.

Μιλάμε για το γήπεδο στο οποίο έχοντας μόλις 1.650.000 έσοδα, πληρώνουμε 550.000 ευρώ το χρόνο για να μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ως ΠΑΕ ΑΕΛ και να το προσφέρουμε δωρεάν στα παιδιά και στους ανέργους και με το χαμηλότερο δυνατό εισιτήριο σ' αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν αγώνες μας συνοδεύοντας τα παιδιά τους.

Δεν περίμενα ωστόσο ποτέ, επειδή ο κ.Κέλλας διάβασε σε συνέντευξή μου στην έγκριτη εφημερίδα Larissanet και στον ανιδιοτελή, άμεμπτο δημοσιογράφο και πραγματικό οπαδό μόνο της ΑΕΛ και καμίας άλλης ομάδας, Νίκο Ασπρούδη, πως δεν πρόκειται να πουλήσω ποτέ στον Πηλαδάκη ή σε παρένθετα πρόσωπα, όπως πέρυσι οι Τούρκοι που εκείνος μου είπε πως γνωρίζει και πως ήθελαν να αγοράσουν το 40% των μετοχών, πως θα παραποιούσε εντελώς τα λεγόμενά μου για χάρη διακεκριμένης επικεφαλίδας σημερινού δημοσιεύματός του στην "Ελευθερία", ώστε να δημιουργήσει την εντύπωση πως δήθεν εγώ δήλωσα ότι το εναντίον μου μήκους δύο μέτρων πανό στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, το ανέβασε το σωματείο της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και κατ' επέκταση το διοικητικό του συμβούλιο.

Η αλήθεια είναι πως δήλωσα ότι ήταν λίγα έως ελάχιστα άτομα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, μέλη των Monsters και μέλη που ψηφίζουν στην Eρασιτεχνική, οι ίδιοι που πέρυσι πέταξαν τις δύο κροτίδες με τον Κισσαμικό, για να μηδενιστούμε και να μην ανέβει η ομάδα στη Super League.

Τις απόψεις μου για τον κ.Κέλλα τις έχω εκφράσει και στο παρελθόν. Δεν γνωρίζω το σύστημα αξιών του, αλλά δυστυχώς γι' αυτόν, ο σημερινός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ ούτε δημιούργημα τραπεζών είναι, ούτε κάποιος άλλος που δεν έχει διαδρομή και ονοματεπώνυμο στην ελληνική κοινωνία.

Έχω αντιμετωπίσει στη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο πολύ ισχυρότερα ονόματα απ' αυτόν που θέλει να εξυπηρετήσει κι επίσης, είμαι βέβαιος πως γνωρίζει, γιατί είναι έξυπνος άνθρωπος, πως ό,τι και να κάνει αυτός και ελάχιστοι άλλοι με τους οποίους συνομιλεί και ήταν οι ευνοημένοι της εποχής των δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων, ούτε εκβιάζομαι, ούτε φοβάμαι κι ο μόνος τρόπος για να έχει κάποιος αποτέλεσμα σε μια αντιδικία μαζί μου, είναι να με πείσει με επιχειρήματα και να μη με αδικήσει.

Λυπάμαι για άλλη μια φορά που τη στιγμή που τα αποτελέσματα μας ευνοούν, το πρόγραμμα μας ευνοεί, η ομάδα δουλεύει για την βελτίωσή της κι είμαστε κοντά στον στόχο της άνετης παραμονής, εκείνος και όσοι συνεργάζονται μαζί του, προσπαθούν να μας αποπροσανατολίσουν.

Ας αφήσουν εμάς και τους οπαδούς της ομάδας μας, που αγωνιούμε πραγματικά, ήσυχους ως τις 30 Απριλίου. Μετά, ως τις 18 Αυγούστου που αρχίζει ξανά η Super League, που δεν θα'χει θέματα να γράψει, θα συζητάμε για κουτσομπολιά, επιστροφές και καταστροφές.

Αυτά και ευτυχώς που εκτός απ' τα 550 χιλιάρικα που κονομάμε για το γήπεδο απ' τον Κούγια, υπάρχει και το Survivor».



Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
Στη Σμύρνη για προετοιμασία ο Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved