Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-2: Παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά!

Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-2: Παραμένει σε ευρωπαϊκή τροχιά!

Ο Πανιώνιος έφυγε με το διπλό από το Περιστέρι και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση

Σπουδαία νίκη με 2-1 επί του Ατρομήτου μέσα στο Περιστέρι σημείωσε ο Πανιώνιος, για την -εξ αναβολής- 11η αγωνιστική της Super League, και διατηρείται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Μπεν στο 24΄ και ο Σαββίδης στο 59΄ πέτυχαν τα γκολ των «κυανέρυθρων», ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 49΄ με πέναλτι του Ούμπιντες.

Μετά από ένα πρώτο 20λεπτο, που κύλησε με φλύαρη υπεροχή των γηπεδούχων και χωρίς αξιόλογες φάσεις, ο Πανιώνιος... προειδοποίησε στο 20΄, με σουτ του Φούντα που απέκρουσε σωτήρια ο Γκορμπούνοφ, και άνοιξε το σκορ στο 24΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεν.

Οι Νεοσμυρνιώτες θα μπορούσαν μάλιστα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 29΄, όμως ο Ενγκόγκ αστόχησε από πολύ καλή θέση, για να απειλήσει για πρώτη φορά ο Ατρόμητος στο 32΄, με δυνατό σουτ του Κυριακίδη έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Στη συνέχεια το ματς διακόπηκε για περίπου 20 λεπτά, λόγω πτώσης της τάσης στο γήπεδο του Περιστερίου, και όταν ξανάρχισε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς υποχρεώθηκε να αποσύρει τον Ενγκόγκ, που υπέστη μυϊκό τραυματισμό, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους χωρίς κλασικό φορ περιοχής.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία του Πανιωνίου, με τον Μπεν να «αδειάζει» τον Λαζαρίδη αλλά να νικιέται στο τετ-α-τετ από τον Γκορμπούνοφ.
Βλέποντας την κακή εικόνα της ομάδας του, ο Γιώργος Κορακάκης έκανε δύο αλλαγές με το ξεκίνημα του β΄ μέρους, ρίχνοντας στον αγώνα τον νεαρό Λημνιό και τον -προερχόμενο από απουσία λόγω τραυματισμού- Ούμπιντες.

Ο Αργεντινός ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 49΄ με πέναλτι, το οποίο καταλόγισε ο διαιτητής Τζήλος σε χέρι του Οικονόμου, όμως οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν άμεσα και ξαναπήραν προβάδισμα στο 59΄, με τον Σαββίδη να σκοράερει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες με φάουλ του Μασούντ (απέκρουσε ο Γκορμπούνοφ) και σουτ του Μπεν (άουτ), ενώ στο τελευταίο τέταρτο ο Ατρόμητος ανέβηκε και πίεσε, αλλά ο Πανιώνιος κράτησε και πανηγύρισε μία πολύ σπουδαία νίκη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάγκα (71΄ Κεϊτά), Κοντοές (46΄ Λημνιός), Κυριακίδης, Βασιλείου (46΄ Ούμπιντες), Κατράνης, Πλατέλλας, Τόνσο, Λε Ταλέκ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Βλάχος, Κόρμπος, Σιώπης, Φούντας (58΄ Σαββίδης), Μπεν (90΄ Γκιοατά), Μασούντ, Ενγκόγκ (45+6΄ Μασούρας)



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved