ΑΕΚ: «Πόλεμος» Μελισσανίδη με Nova

ΑΕΚ: «Πόλεμος» Μελισσανίδη με Nova

Έξαλλος είναι ο ιδιοκτήτης της Ένωσης με εξώδικο του συνδρομητικού καναλιού στην ΠΑΕ και πήρε απόφαση για… επίθεση.

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι στο καλύτερο επίπεδο. Στην ΑΕΚ θεωρούν πως αδικούνται από τα χρήματα που εισπράττει η ομάδα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο. Μετά τον υποβιβασμό της κόπηκε 1,45 εκατομμύρια ευρώ από την κεντρική διαχείριση και με την επιστροφή της ομάδας στην Super League, το ποσό δεν… επέστρεψε στην ίδια, αλλά… μοιράστηκε στις άλλες ομάδες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παίρνει λιγότερα χρήματα από τους ανταγωνιστές της και παίρνει το ίδιο ποσό, του 1,5 εκ. ευρώ που αντιστοιχεί σε… νεοφώτιστη ομάδα.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη αντίδραση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ήταν το γεγονός πως η Nova απέστειλε εξώδικο, σύμφωνα με το οποίο επαναλαμβάνει πως δεν φέρει ευθύνη για την κατανομή του 1,45 εκ. ευρώ και ζητά από την ομάδα να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην συνεργασία και προειδοποιεί με ποινές και ενεργοποίηση ρητρών, σε περίπτωση που η ΑΕΚ κινηθεί εναντίον της κεντρικής διαχείρισης.

Ο «Τίγρης» θεώρησε πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν ήταν σωστή από το συνδρομητικό κανάλι και για τον λόγο αυτό, έδωσε εντολή για απάντηση της ΠΑΕ με νέο εξώδικό, με το οποίο θα ζητά την ανάκληση των προειδοποιήσεων και θα τονίζει πως η Nova δεν επόπτευε ως όφειλε την κατανομή του ποσού που είχε αφαιρεθεί από την Ένωση μετά τον υποβιβασμό.



Ο Ραζνάτοβιτς... βάφτισε Λουδοβίκο τον Μπαρτζώκα: «Ένας προπονητής λέει εγώ είμαι ο σύλλογος»
Ο Ραζνάτοβιτς... βάφτισε Λουδοβίκο τον Μπαρτζώκα: «Ένας προπονητής λέει εγώ είμαι ο σύλλογος»
Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας - Όλες οι λεπτομέρειες
Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας - Όλες οι λεπτομέρειες
Παναθηναϊκός AKTOR: «Είστε η δύναμη πίσω από κάθε μας προσπάθεια»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Είστε η δύναμη πίσω από κάθε μας προσπάθεια»
Γκέιμπριελ: «Eυγνώμων για αυτή τη σεζόν»
Γκέιμπριελ: «Eυγνώμων για αυτή τη σεζόν»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved