Ολυμπιακός: Καίγεται για κεντρικό αμυντικό!

Ολυμπιακός: Καίγεται για κεντρικό αμυντικό!

Εβδομάδα αποφάσεων στους «ερυθρόλευκους» για τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνουν στο μεταγραφικό… παζάρι του Ιανουαρίου, με το θέμα του στόπερ να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Οι Πειραιώτες μετά το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» επέστρεψαν στο +7 από τους διώκτες τους και είναι σαφώς πιο… ήρεμοι για την συνέχεια, όπου πρωταρχικός στόχος είναι να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους για το 2016 με τον καλύτερο τρόπο και να προετοιμαστούν κατάλληλα για το δεύτερο… μισό της φετινής σεζόν Ένα από τα θέματα που «καίνε» τους Πρωταθλητές Ελλάδας, είναι οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν τις επόμενες εβδομάδες, όσον αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ, μια και το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεχόμενα ματς για την Ελλάδα, τουλάχιστον στις πρώτες μέρες του Γενάρη, ενώ υπάρχει ακόμα… πρόσφορο έδαφος για μια καλή πορεία στο Europa League μετά την κλήρωση στους «32» κόντρα στην Οσμάνλισπορ.

Αναμφίβολα οι Τούρκοι μόνο βατοί δεν είναι για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, στο Λιμάνι έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να μπορέσει η ομάδα του Πάουλο Μπέντο να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί και να πάρει την πρόκριση για τους «16» της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Μάλιστα, για τον λόγο αυτό, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση των Πειραιωτών και την λήψη αποφάσεων για τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για την επόμενη… μέρα της ομάδας.

Βασικός στόχος είναι ένας κεντρικός αμυντικός, ελέω Κόπα Άφρικα. Με την… αυγή του νέου έτους, οι Μανουέλ Ντα Κόστα και Αλεξίς Ρομαό θα αναγκαστούν να αποχωρήσουν από τον Πειραιά για τις πατρίδες τους, ενόψει της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων τους για τη διοργάνωση, η οποία θα τους κρατήσει μακριά από την Ελλάδα για όλον τον Ιανουάριο. Μάλιστα, στις πρώτες μέρες του νέου έτους, ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει τρία σημαντικά παιχνίδια, αρχικά στις 4 του μηνός με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», εν συνεχεία στις 8 Γενάρη με την Ξάνθη στα «Πηγάδια» και τις 12 με τον Πλατανιά, για τις εξ αναβολής αναμετρήσεις της Super League. Σε εκείνα τα ματς, αν δεν αλλάξει κάτι στο ρόστερ, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε με τρεις στόπερ, τον Αλμπέρτο Μποτία, τον Μπρούνο Βιάνα και τον Παναγιώτη Ρέτσο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η αναγκαιότητα για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι μεγάλη στον Ολυμπιακό, μια και θα πρέπει να βρεθεί ένας παίκτης που θα έρθει άμεσα στην ομάδα, αλλά και θα μπει με το… καλημέρα στο πρόγραμμα, ενόψει και της πρώτης «μάχης» στο Europa League με την Οσμάνλισπορ, όπου ο Μανουέλ Ντα Κόστα είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Πάντως, από την στιγμή που οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα έχει άμεσα ρόλο στον σύλλογο, υπάρχει η εντύπωση πως θα καθυστερήσει η συγκεκριμένη μεταγραφή, την στιγμή που στο ρόστερ υπάρχει ο Δημήτρης Σιόβας, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο.



Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
Basket League: Για τη «ζωή» του ο Κολοσσός, για την πρόκριση το Περιστέρι
Άρης - ΠΑΟΚ: «Συναγερμός» στη Θεσσαλονίκη - «Αστακός» η πόλη | «Ασπρόμαυρο» πάρτι στην Καμάρα
Άρης - ΠΑΟΚ: «Συναγερμός» στη Θεσσαλονίκη - «Αστακός» η πόλη | «Ασπρόμαυρο» πάρτι στην Καμάρα
NBA: Στους τελικούς της Δύσης οι Μάβερικς με τρομερή ανατροπή
NBA: Στους τελικούς της Δύσης οι Μάβερικς με τρομερή ανατροπή
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/05) - Πού θα δείτε το φινάλε σε Super League, Premier League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (19/05) - Πού θα δείτε το φινάλε σε Super League, Premier League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved