Παρέμβαση εισαγγελέα για Παπαθανασάκη!

Παρέμβαση εισαγγελέα για Παπαθανασάκη!

Διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις...

Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρου Παπαθανασάκη, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», όπου μίλησε για «προτάσεις» από άτομα που ήθελαν να πάρουν τον «Γηραιό» και «να τον μπλέξουν σε χειραγωγημένους αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας, παρήγγειλε από τον αθλητικό εισαγγελέα Φίλιππο Καρατσίδη, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις, συνδεόμενες με τον Αθλητικό Νόμο, το αδίκημα της εκβίασης, όπως επίσης άλλες αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να ληφθεί μαρτυρική κατάθεση από τον ίδιο τον Σπ. Παπαθανασάκη προς προσδιορισμό πραγματικών περιστατικών και των εμπλεκόμενων σ' αυτά προσώπων. Την έρευνα αναμένεται να φέρεις εις πέρας η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Στις επίμαχες τηλεοπτικές του δηλώσεις ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ανέφερε πως «είναι αλήθεια ότι έχουν στείλει κόσμο για να αγοράσουν την ομάδα και να παίζει σε τέτοια παιχνίδια με στοιχήματα», ενώ ο ίδιος πρόσθεσε: «Εγώ είμαι καθαρός και δεν κάνω τέτοια. Εγώ τους απέφυγα.



Φενέρμπαχτσε: «Κλείνει» Φόρεστ και Σαργκιούνας – Όσα αναφέρουν στην Τουρκία
Φενέρμπαχτσε: «Κλείνει» Φόρεστ και Σαργκιούνας – Όσα αναφέρουν στην Τουρκία
Σικάγο Μπουλς: Τέλος ο Ντόνοβαν μετά από έξι χρόνια
Σικάγο Μπουλς: Τέλος ο Ντόνοβαν μετά από έξι χρόνια
ΠΑΟΚ: Το επετειακό βίντεο της ΠΑΕ για την εποχή Ιβάν Σαββίδη
ΠΑΟΚ: Το επετειακό βίντεο της ΠΑΕ για την εποχή Ιβάν Σαββίδη
Η ΘΕΟΝΗ στο πλευρό των κορυφαίων του παγκόσμιου αθλητισμού
Η ΘΕΟΝΗ στο πλευρό των κορυφαίων του παγκόσμιου αθλητισμού
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved