Πλατανιάς: Με Γιορέντε στην Τρίπολη (photos)
Την πρώτη του συμμετοχή σε αποστολή των Κρητικών στη φετινή σεζόν μετρά ο Ισπανός αμυντικός.
Ο Γιορέντε είναι μεταξύ των επιλογών του Γιάννη Παράσχου για τον αγώνα του Σαββάτου (15/10) με τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης», ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Ηλιάδης, Ντεβέσα και Πριντέτα, όπως και οι νεαροί Σκουλουδάκης, Παπανικολάου, Ζίκο, Λαμπίρης και Κωσωτάκης.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή είναι οι: Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Γιορέντε, Τσουράκης, Ντιλαβέρ, Ντίνας, Μανούσος, Γιακουμάκης, Γουνδουλάκης, Μενδρινός, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Καρυπίδης, Κάργας, Στάθης, Μπανανά.
Η αποστολή του Πλατανιά αποχώρησε από το αεροδρόμιο των Χανίων με τελικό προορισμό την πρωτεύουσα της Αρκαδίας και στο επίσημο προφίλ στο Facebook φιλοξενούνται φωτογραφίες από την αναχώρηση.
Δείτε…