Έφυγε με παράπονα από την ΑΕΚ ο Ανάκογλου...

Έφυγε με παράπονα από την ΑΕΚ ο Ανάκογλου...

Τι έγραψε η σύντροφός του στο Instagram μετά από το διαζύγιο του ποδοσφαιριστή με την Ένωση...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα (25/7) τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ανάκογλου. Σε κλίμα... φιλικό.

Βέβαια όλοι στα Σπάτα και στην πιάτσα ξέρουν καλά, πως από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει πικρία γι’ αυτό το διαζύγιο, αλλά και για τη στάση της Ένωσης απέναντί του τα δύο τελευταία χρόνια.

Θεωρεί δηλαδή ο Ανάκογλου πως δεν στηρίχθηκε και δεν πήρε τις ευκαιρίες που άξιζε στον σύλλογο. Αυτή είναι η άποψή του και αποχώρησε με πολλά παράπονα.

Επίσης ίσως να έχει ενδιαφέρον να αναφερθούμε και στις δύο σημερινές αναρτήσεις της συντρόφου του Έλληνα μέσου, μετά από το διαζύγιο του Δημήτρη με την ΑΕΚ.

Η Χριστίνα Κορομηλά λοιπόν, κόρη του φροντιστή της Ένωσης Νίκου Κορομηλά και σύντροφος εδώ και πολλούς μήνες με τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της αγκαλιά με τον πρώην άσο της ΑΕΚ και άλλη μία, παρουσιάζοντας πέντε μικρές παραγράφους κειμένου, που πολλοί τις συσχέτισαν με τις εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

«Οι άνθρωποι είναι ζηλιάρηδες και σε κατακρίνουν γιατί εσύ μπορεί να έχεις κάτι που αυτοί δεν είχαν ποτέ. Οι άνθρωποι είναι φιλοχρήματοι. Προτιμούν να καταστρέψουν κάποιον για να κερδίσουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Οι άνθρωποι είναι αδαείς. Νομίζουν πως τα ξέρουν όλα και έχουν άποψη πάνω σε αυτά αλλά στην ουσία ξέρουν ότι σανό τους ταΐζουν τα ΜΜΕ.

Οι άνθρωποι είναι αχάριστοι! Εκ φύσεως! Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι που έχουν καλή ψυχή, είναι ΔΥΝΑΤΟΙ και δεν έχουν ανάγκη κανέναν!

ΑΥΤΟΙ είναι και οι άνθρωποι που θα πετύχουν στη ζωή τους!».

Πουθενά δεν υπάρχει πάντως αναφορά στην ΑΕΚ και στον Ανάκογλου σε αυτό το κείμενο-μήνυμα της νεαρής κοπέλας και ίσως να μην σχετίζεται καν με το θέμα.

Όμως είναι μια αλήθεια πως στην κιτρινόμαυρη πιάτσα το ταύτισαν, δεδομένης της χρονικής στιγμής της ανάρτησής του και της γνώσης ότι ο Έλληνας μέσος έφυγε πικραμένος από τα Σπάτα.

Θυμίζουμε πως μήνυμα με παράπονα είχε παρουσιάσει και η σύντροφος του Κορδέρο, Ίνμα Αρούγιο, πριν από λίγες ημέρες. Βέβαια εκείνο ήταν ξεκάθαρο και είχε αναφορές ακόμα και στο πρόσωπο του Δημήτρη Μελισσανίδη.



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved