«Μας έχουν στοχοποιήσει»

«Μας έχουν στοχοποιήσει»

Για προσπάθεια ανεύρεσης θύματος σε βάρος της ΠΑΕ Ηρακλής κάνει λόγο σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Γωγάκος.

Ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport» και επισήμανε ότι ο «Γηραιός» έχει γίνει στόχος, έτσι ώστε να δοθεί η εντύπωση πως λαμβάνονται μέτρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Πρέπει να είμαστε και πάλι ενωμένοι, να είμαστε και πάλι συσπειρωμένοι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αποδώσω ευθύνες για το τι φταίει. Αυτή τη στιγμή, εκείνο που έχει σημασία, αυτό που είναι το παν, είναι η δικαίωση», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Γωγάκος.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Ο Ηρακλής έχει στοχοποιηθεί. Αυτή είναι η άποψή μου. Βιώσαμε την περσινή εμπειρία, ήμασταν εκεί, ήμασταν μπροστά και τώρα βλέπουμε ότι οι αντίπαλοί μας είναι άλλοι. Πιστεύω, όμως, ότι κι αυτή τη φορά θα βγούμε πάλι δικαιωμένοι», επισήμανε χαρακτηριστικά. «Δεν είναι δίκαιο ό,τι κερδίζεις στο γήπεδο, να το χάνεις στα χαρτιά. Κι αυτό το λέω ξεκάθαρα για κάθε ομάδα, όχι μόνο για μας».



Καραλής και Νίλσεν στο Fly Athens
Καραλής και Νίλσεν στο Fly Athens
Γιούρτσεβεν: «Αυτό που έκανε ο Γιαννακόπουλος είναι τεράστιο»
Γιούρτσεβεν: «Αυτό που έκανε ο Γιαννακόπουλος είναι τεράστιο»
Αντίνο: Like σε Παναθηναϊκό και Μπενίτεθ (pic)
Αντίνο: Like σε Παναθηναϊκό και Μπενίτεθ (pic)
ΝΒΑ: Θύμισε ΣΕΦ το παρκέ των Μπουλς (vid)
ΝΒΑ: Θύμισε ΣΕΦ το παρκέ των Μπουλς (vid)
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved