Φορτσάρει για Αγκάτσι ο ΠΑΟΚ

Φορτσάρει για Αγκάτσι ο ΠΑΟΚ

Κοντά στην απόκτηση του Ιταλού τερματοφύλακα Μικέλ Αγκάτσι φαίνεται ότι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ

Οι πληροφορίες από το Μιλάνο αναφέρουν ότι ο Λούμπος Μίχελ, αξιοποιώντας τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την Μίλαν στην οποία ανήκει ο έμπειρος γκολκίπερ, ήρθε σε επαφή μαζί του και προχώρησαν σε συζητήσεις που είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθούν άμεσα.

Μπορεί το θέμα Βελλίδη να μην έχει ξεκαθαρίσει, στην Τούμπα όμως θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός γκολκίπερ με εμπειρία και υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, λόγος για τον οποίο επιλέχθηκε ο Μίκαελ Αγκάτσι.

Ο 31χρονος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Αταλάντα και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Σουντιρόλ.

Εκεί τον εντόπισε η Τριεστίνα και τον απέκτησε το 2004 με σκοπό να τον κάνει πρώτο της τερματοφύλακα. Στην εν λόγω ομάδα ο Αγκάτσι έμεινε για έξι χρόνια και υπερασπίστηκε την εστία της ιταλικής ομάδας 70 φορές.

Η Κάλιαρι εντυπωσιάστηκε από τις εμφανίσεις του και το 2010 τον απέκτησε με το συνολικό κόστος της μεταγραφής του να ξεπερνάει τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ύψους 1.91 γκολκίπερ στους «ροσομπλού» βρήκε την… γη της επαγγελίας του. Ο Αγκάτσι πραγματοποίησε τις καλύτερες και τις πιο γεμάτες σεζόν με τον σύλλογο από την Σαρδινία.

Ωστόσο, όταν αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του το 2014, με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκε στην Κίεβο. Παρόλα αυτά λίγους μήνες αργότερα κατόρθωσε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, αφού στις 22 Μαΐου του ίδιου έτους η Μίλαν τον ανακοίνωσε ως τον πορτιέρο που θα βρίσκεται πίσω από τον Κριστιάν Αμπιάτι.

Μπορεί όλα να έμοιαζαν ονειρικά για τον Αγκάτσι, ωστόσο δεν ήταν έτσι. Στην ομάδα από το Μιλάνο δεν κατόρθωσε να αγωνιστεί, αφού ο Αμπιάτι όσο μεγάλωνε, τόσο καλύτερος γινόταν.

Έτσι, από κοινού με τον σύλλογο αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός. Η αγγλική Μίντλεσμπρο ήταν ο νέος σταθμός της καριέρας του, αλλά και εκεί στάθηκε άτυχος, αφού ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος πραγματοποίησε φανταστική χρονιά.

To συμβόλαιο του με την Μίλαν ολοκληρώνεται το 2017, με τις δύο πλευρές να μην είναι τόσο… θερμές για την παραμονή του Μίκαελ Αγκάτσι στους »
ροσονέρι».



ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
ΝΒΑ: Το Κλίβελαντ προκρίθηκε στα ημιτελικά
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved