Από εβδομάδα η απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!
Απολογήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στην Τούμπα με τον Ολυμπιακό στο πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και τα έριξε όλα στον ρέφερι Παππά.
Οι νομικοί του ΠΑΟΚ κατέθεσαν τους ισχυρισμούς τους δίχως να δεχθούν ερωτήσεις από τους δικαστές της πειθαρχικής επιτροπής και θα παρουσιάσουν και υπόμνημα την προσεχή Δευτέρα.
Η θέση του ΠΑΟΚ όπως αυτή εκφράστηκε από τους εκπροσώπους του, ήταν πως όσα συνέβησαν στην Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν αποτέλεσμα των λαθών που έκανε ο ρέφερι Παππάς, ενώ έφεραν και παραδείγματα άλλων υποθέσεων που ομάδες τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 3 βαθμών και όχι 6 όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ για περίπτωσεις παρόμοιες με αυτή της διακοπής του αγώνα της Τούμπας.
Για τον Παππά μάλιστα ειπώθηκε ότι τον χλεύαζε όλο το γήπεδο λόγω της διαιτησίας του και πως έχει την ηθική ευθύνη όσων ακολούθησαν.
Η απόφαση θα εκδοθεί από εβδομάδα και ουδείς μπορεί να προβλέψει το μέγεθος της τιμωρίας του ΠΑΟΚ.