ΠΑΟΚ: Καψόνι τέλος από Τούντορ
Το μεσημέρι της Δευτέρας (7/3) έληξε η τιμωρία των παικτών του ΠΑΟΚ από τον Ίγκορ Τούντορ.
Ο Κροάτης τεχνικός ήταν έξαλλος μετά την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και αποφάσισε να τους κάνει… καψόνι, με αποτέλεσμα, οι «ασπρόμαυροι» να μην επιστρέψουν στα σπίτια του, το βράδυ της Κυριακής (6/3) μετά το ματς, αλλά διανυχτέρευσαν στο «Μακεδονία Παλάς».
Μάλιστα, το πρωτί της Δευτέρας (7/3) βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στη Νέα Μεσημβρία, όπου έκαναν μία προπόνηση. Ωστόσο, μετά το τέλος, ο Ίγκορ Τούντορ αποφάσισε να βάλει… τέλος στην τιμωρία, μια και τους επέτρεψε να αποχωρήσουν για τα σπίτια τους.
Αγωνία για τρεις
Ο Κροάτης κόουτς και οι παίκτες του πρέπει να μαζευτούν και κερδίσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, ειδάλλως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να χάσουν τα πλέι οφ!
Ο τεχνικός ηγέτης του «Δικέφαλου» χρειάζεται όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες ετοιμοπόλεμους, ωστόσο περιμένει να δει τι θα δείξουν οι μαγνητικές των Τσίμιροτ, Ροντρίγκες και Χατζηισαΐα.
Ως γνωστόν Γκόικο Τσίμιροτ και Γκάρι Ροντρίγκες ένιωσαν ενοχλήσεις και δεν μπήκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ενώ πρόβλημα αποκόμισε και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, που επίσης δεν προπονήθηκε σήμερα.