Στραματσόνι: «Θέλουμε να χτίσουμε κάτι»

Στραματσόνι: «Θέλουμε να χτίσουμε κάτι»

Απογοητευμένος ήταν ο Αντρέα Στραματσόνι μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με 1-0.

Οι «πράσινοι» δεν ήταν χειρότεροι, αλλά έχασαν με τον Ιταλό να λέει ότι θα έπρεπε να σκοράρουν, ότι δεν θα κριθεί τον Μάρτιο, αλλά και ότι θέλουν στο «τριφύλλι» να χτίσουν κάτι ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι έφταιξε και δεν νίκησε ο Παναθηναϊκός που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα: «Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά κατά την άποψή μου επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Όταν έχουμε περισσότερες από 10-11-12 ευκαιρίες και δεν σκοράρουμε, μπορεί να συμβεί στο τέλος ένα γκολ που θα αλλάξει το παιχνίδι. Στο τέλος του αγώνα είμαι πολύ αναστατωμένος καθώς δεν μπορείς να χάνεις τέτοιου είδους αγώνες, πρέπει να βρούμε κάτι που για να είμαι ειλικρινής δεν το έχουμε».

Για το που εστιάζει το πρόβλημα που υπάρχει: «Ψάχνω να βρω την κατάλληλη λέξη για να το πω. Δεν μιλάω για άλλους παίκτες. Κατά την άποψή μου, δεν θυμάμαι άλλη ομάδα κόντρα στην ΑΕΚ εδώ με προπονητή τον Πογέτ, να έχει τόσες πολλές ευκαιρίες. Περισσότερες από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια τους εδώ. Όταν βρίσκεσαι 10-12-15 φορές στην αντίπαλη περιοχή και δημιουργείς καταστάσεις δύο εναντίον δύο και δεν μπορείς να σκοράρεις, πρέπει να σκοράρεις. Δεν γίνεται να μην σκοράρεις, ακόμα και με την τάπα του παπουτσιού. Για να είμαι ειλικρινής έχουμε νέους παίκτες όπως ο Βιγιαφάνιες, ο Βλαχοδήμος και ο Μαμούτε. Όταν παίζεις και είσαι σε καλή ψυχολογία και έχεις καλή νοοτροπία πρέπει να το βρεις μέσα σου. Στο τέλος όμως πάμε σπίτι έχοντας χάσει 1-0. Μερικές φορές σκεφτόμαστε ότι υπάρχει κι άλλη ευκαιρία. Φταίω πρώτα εγώ και όχι οι ποδοσφαιριστές. Θέλω να τους μεταδώσω να γίνουν καλύτεροι και να ‘’σκοτώνουν’’ καλύτερα μέσα στο παιχνίδι».

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας κι αν έμεινε ικανοποιημένος: «Για να είμαι ειλικρινής παίξαμε ένα καλό παιχνίδι αλλά είχαμε κάποια προβλήματα στις αρχές του ημίχρονου όταν η ΑΕΚ έπαιξε με ψηλές μπαλιές για τον Πέκχαρτ και στη συνέχεια για τον Αραβίδη και δημιουργήθηκαν αρκετές δεύτερες μπάλες. Από μία από αυτές ήρθε το γκολ. Θέλω να πω ότι δεν είναι φάουλ στην πρώτη φάση του Τελάντερ κι έτσι δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ομάδα μας με τον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ».

Για το κίνητρο που πρέπει να βρει μέχρι το τέλος της σεζόν: «Ό,τι έχω να πω στους παίκτες μου θέλω να τους το πω κοιτώντας τους στα μάτια και όχι μπροστά από τα μικρόφωνα. Δεν θέλω να ακούσω από κανέναν ότι δεν έχουμε κίνητρο. Πρώτον είμαστε Παναθηναϊκός και δεύτερον θέλουμε να χτίσουμε κάτι. Κανείς απ’ όσους με φώναξαν στην ομάδα, δεν μου είπαν ότι θα κριθώ τον Μάρτιο. Με ενδιαφέρει να φτιάξουμε μία καλή ομάδα, αλλά προσπαθώ να βρω τον τρόπο για να φτιάξουμε μία καλή ομάδα».

Για το αν οι παίκτες του χάνουν τα μεγάλα παιχνίδια: «Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο παιχνίδι που χάνουμε. Κατανοώ ότι είναι σημαντικά παιχνίδια και για τον κόσμο μας που τον απογοητεύσαμε. Θα ήταν καλό να του δίναμε μία μικρή χαρά. Αυτή η δουλειά έχει μέλλον και αφορά το να φτιάξουμε μία καλή ομάδα για τη νέα σεζόν».



Euro 2024, Σερβία - Αγγλία 0-1: Το γκολ του Μπέλιγχαμ νίκησε και το άγχος!
Euro 2024, Σερβία - Αγγλία 0-1: Το γκολ του Μπέλιγχαμ νίκησε και το άγχος!
Premier League: Έκλεισε τον Ολίσε με εξαετές συμβόλαιο η Τσέλσι
Premier League: Έκλεισε τον Ολίσε με εξαετές συμβόλαιο η Τσέλσι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Στη Χαλκίδα η Εθνική για το βασικό στάδιο προετοιμασίας
Ολυμπιακοί Αγώνες: Στη Χαλκίδα η Εθνική για το βασικό στάδιο προετοιμασίας
Live Euro 2024: Σερβία - Αγγλία
Live Euro 2024: Σερβία - Αγγλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved