ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης επιθεωρεί τις εξέδρες με Ολυμπιακό!
Αποφασισμένος για τη λήψη ισχυρών μέτρων στο ντέρμπι των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό είναι ο Ιβάν Σαββίδης.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έφτασε την Παρασκευή (26/2) στην Θεσσαλονίκη, λίγο πριν αναχωρήσει για την Νέα Υόρκη και κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, είχε συνεχόμενες συσκέψεις με τους συνεργάτες του, Λούμπος Μίχελ, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ηλία Γεροντίδη και τα μέλη του τμήματος ασφαλείας.
Κύριο θέμα ήταν τα μέτρα που πρέπει να πάρει ο «Δικέφαλος» στην «μάχη» του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχθεί παραβατικές συμπεριφορές, ενώ παράλληλα, πριν τον αγώνα, θα επιθεωρήσει ο ίδιος τις εξέδρες, ούτως ώστε είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα.
Μάλιστα, ο 56χρονος επιχειρηματίας ζήτησε από τους συνεργάτες του στον ΠΑΟΚ να διασφαλιστεί η ασφάλεια των αποστολών των δύο ομάδων, τόσο κατά την άφιξή τους, όσο και κατά την αναχώρησή τους από την Τούμπα.