Τούντορ: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Τούντορ: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Περήφανος για τους ποδοσφαιριστές του δήλωσε ο Ιγκόρ Τούντορ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία (2-2).

Παράλληλα εκνευρίστηκε όταν ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Φρανκ Άρνεσεν λέγοντας ότι δημιουργούνται προβλήματα από το πουθενά.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης τεχνικός ο οποίος υπογράμμισε ότι η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο:

Για το αν θεωρεί ότι το κομβικό σημείο ήταν το γκολ του Τσίμιροτ με το οποίο μείωσε: «Δουλέψαμε σκληρά αυτή την εβδομάδα. Τα παιδιά είχαν μεγάλο κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο. Φανταστική η αντίδραση των παικτών μου. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και για τον τρόπο που παίξαμε. Όλα είναι σημαντικά, ο Παναθηναϊκός πέτυχε δύο γκολ, αλλά η αντίδραση ήταν εξαιρετική. Περιμέναμε ότι θα μας πρέσαραν με τρεις επιθετικούς στην άμυνά μας. Βγήκαμε καλά γενικά, αλλά σ’ ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο μας κέρδισαν όλες τις μάχες, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τον τρόπο να παίξουμε καλά».

Για τα δύο γκολ σε έντεκα λεπτά και το γεγονός ότι στα προηγούμενα πέντε παιχνίδια είχαν σκοράρει μία φορά: «Ακόμα και σήμερα υποφέραμε για να βάλουμε γκολ. Είναι δύσκολο και το ξέρουμε, είμαστε στον σωστό δρόμο. Πρέπει να επιβεβαιώσουμε την καλή μας στιγμή και να νικήσουμε τον Αστέρα».

Για το αν το 3-5-2 είναι το καλύτερο σύστημα για τον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να προσαρμοζόμαστε με βάση τους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Όσοι έπαιξαν έδωσαν τα πάντα κι έκαναν το καλύτερο δυνατό».

Για το αν θα ρίσκαρε ξανά να βάλει με τον Αστέρα τους Έλληνες παίκτες, αν έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες: «Δεν διαλέγω την ενδεκάδα με βάση την εθνικότητα ή την ηλικία. Διαλέγω τους έντεκα καλύτερους κάθε στιγμή. Είμαι έτσι σαν προπονητής. Πρέπει να τους βρω, να τους βάλω σε ένα ταιριαστό σύστημα κι εκείνοι να τα δώσουν όλα. Αυτό έγινε και αντιδράσαμε».

Για το αν αυτή η ισοπαλία αποτελεί καλή βάση για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου: «Οι ποδοσφαιριστές απασχολούνται από την πίεση στην ομάδα. Εμείς πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να τα δίνουμε όλα. Μπορώ να δεχτώ οποιαδήποτε κριτική όταν δεν δίνουν τα πάντα οι παίκτες, δεν μπορώ να δικαιολογήσω την κριτική με βάση το αποτέλεσμα. Από τους παίκτες δεν έχω κανένα παράπονο και θα τους υπερασπίζομαι όσο τα δίνουν όλα».

Για το γκολ που πανηγυρίστηκε μαζί του από τους παίκτες και το γεγονός ότι αποχώρησε ο Φρανκ Άρνεσεν ο οποίος τον είχε φέρει στην Ελλάδα: «Είχα καλή συνεργασία με τον Άρνεσεν. Για μένα το πιο σημαντικό είναι οι παίκτες και το γήπεδο. Γι’ αυτό θέλω να μιλάω. Όχι για την πολιτική, έχω δει πολιτική και κουβέντα γιατί δεν παίζουν κάποιοι παίκτες και ποιοι πρέπει να παίξουν. Είναι μία κουβέντα που δεν βασίζεται στο τι γίνεται στο γήπεδο, αλλά ότι εσείς οι δημοσιογράφοι μπορείτε να πείτε ό,τι θέλετε. Έτσι θα έχετε πάντα δίκιο εσείς και ο προπονητής το άδικο. Πάντα μπορούμε να απαιτούμε παραπάνω από τον εαυτό μας. Αλλά αν πούμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα δεν θα είμαστε ρεαλιστές. Δεν είναι τα ίδια τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ με το μέγεθος του συλλόγου. Αν είμαστε ειλικρινείς, κάνουμε ανάλυση και δούμε γιατί δεν κερδίσαμε τότε θα καταλάβουμε τι συμβαίνει. Όσο για το ότι πανηγύρισαν μαζί μου. Έχουμε καλή χημεία και σεβασμό με τους παίκτες. Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει δεδομένη κατάσταση πρέπει να επιβεβαιώνεις ότι είσαι καλός κάθε βδομάδα».



Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved