Καλογερόπουλος: Αστυνομικός, κολλημένος με τη μπάλα και... Παναθηναϊκός! (photos+videos)

Καλογερόπουλος: Αστυνομικός, κολλημένος με τη μπάλα και... Παναθηναϊκός! (photos+videos)

Ο διαιτητής του ντέρμπι της ΑΕΚ  με τον Ολυμπιακό, λόγω της εξέλιξης του αγώνα έτυχε να εξελιχθεί σε πρόσωπο της αγωνιστικής! Δείτε σε ποια ντέρμπι έκανε… θραύση, καθώς και τα παναθηναϊκά του συναισθήματα όταν ήταν μικρός!

Ο Χάρης Καλογερόπουλος από το Σάββατο κι έπειτα είναι το κύριο όνομα που συζητείται τις από το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, καθώς ο Ολυμπιακός έχει πολλά παράπονα από την παρουσία του, ιδιαίτερα δια στόματος Σάββα Θεωδορίδη. Στη ζωή μας μπήκε για πρώτη φορά «δυνατά» το 2013 στο παιχνίδι Κυπέλλου Ολυμπιακού –ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που είχε αποβάλλει μόνο τον Στοχ του Δικεφάλου και όχι πακέτο με τον Φουστέρ.

Ο Αθηναίος ρέφερι ωστόσο μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητά μας στο περσινό «αιώνιο» ντέρμπι του πρώτο γύρου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό όπου μία λάθος υπόδειξή του στο τέλος αγώνα (χέρι του Πέτριτς στην εκπνοή που δεν υπήρχε) για να χαλάσει την κατά γενική ομολογία θετική του εικόνα. Σημειωτέον ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0.

Επόμενη διαιτησία του που σήκωσε «θύελλα» αντιδράσεων ήταν στο περσινό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στην Ένωση που αγωνιζόταν ακόμα στη FootballLeagueεπικρατούσε ενθουσιασμός μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη, ωστόσο το γκολ του Χάρα στις καθυστερήσεις του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση και συνάμα διαμαρτυρίες στο στρατόπεδο της Ένωσης. Το γκολ του Αργεντινού πήρε πάρα πολλές… ερμηνείες μέχρι σήμερα ωστόσο κανείς δεν είναι εκατό τοις εκατό βέβαιος αν μπήκε με το χέρι ή όχι.

Φέτος λοιπόν ο καλός μας φίλος Καλογερόπουλος διορίστηκε και πάλι να διευθύνει τον αγώνα του ΟΑΚΑ, καταφέρνοντας να προκαλέσει και πάλι αρνητικά συναισθήματα αυτή τη φορά όμως από την αντίπαλη πλευρά. Ο Ολυμπιακός φωνάζει για τις δύο κόκκινες κάρτες αλλά και το χέρι του Μιλιβόγεβιτς, αποφάσεις οι οποίες έκριναν κατά μεγάλο ποσοστό την εξέλιξη του αγώνα. Το αν ήταν σωστές ή όχι οι αποφάσεις του το αφήνουμε σε σας.

Ο Αθηναίος ρέφερι παρά την αρνητική κριτική που γνωρίζει τις τελευταίες ώρες δεν θα… σκάσει κιόλας. Πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά και αστυνομικός στο επάγγελμα, ο Χάρης Καλογερόπουλος έχει τρέλα με τη μπάλα για αυτό και ακολούθησε το δρόμο της διαιτησίας. Ένας σοβαρός τραυματισμός του το 2000 όταν αγωνιζόταν στον Εθνικό Ελληνορώσων τον οδήγησε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση αλλά δεν μπόρεσε να μείνει μακριά από τη μεγάλη του αγάπη, με αποτέλεσμα να συνεχίσει το αγαπημένο του άθλημα από μια άλλη πιο… δύσκολη σκοπιά!

«Με αυτό το άθλημα η σχέση μου ήταν ερωτική και ποτέ δεν ήθελα να βρεθώ εκτός γηπέδων, αλλά δυστυχώς κάποιες άτυχες στιγμές δεν μπορείς να τις ελέγξεις», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του.

kalogeropoulos skondras lucas

Το καλοκαίρι του 2011 το όνομά του ήταν αρχικά μέσα στη λίστα των διαιτητών που μπλέκονταν στα στημένα παιχνίδια, ωστόσο το απαλλακτικό πόρισμα του κ. Φάκου τον βοήθησε να συνεχίσει χωρίς περισπασμούς τη διαιτητική του καριέρα φτάνοντας μέχρι το σημείο να γίνει διεθνής στη θέση του αποχωρήσαντα Τάσου Κάκου το 2013.

Παρά τα όσα σκέφτεται ο κόσμος για αυτόν, ο 33χρονος ρέφερι είναι (τουλάχιστον υπήρξε στο παρελθόν) φίλαθλος… του Παναθηναϊκού! 



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved