Ολυμπιακός: Αήττητο κόντρα στον «κακό δαίμονα»
Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, το απόγευμα της Κυριακής (31/1) στην… πορεία για το αήττητο πρωτάθλημα της Super League.
Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στους «Ζωσιμάδες» απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου», ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί τον «κακό δαίμονα» για την ομάδα του Πειραιά. Οι «κυανόλευκοι» έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να προκαλέσουν… ζημιές στους Νταμπλούχους Ελλάδας και το απόγευμα της Κυριακής (31/1), ο Ολυμπιακός θέλει να… ξορκίσει το… κακό.
Ο Μάρκο Σίλβα κάνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Καμπιάσο, Ντομίνγκεζ και Ερνάνι, ενώ παράλληλα εκτός είναι και ο τιμωρημένος Σαλίνο, αλλά και ο Φινμπόγκασον που άμεσα θα αποτελέσει παρελθόν.
Η αποστολή του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.