ΠΑΟΚ: Παίρνει αποφάσεις ο Σαββίδης

ΠΑΟΚ: Παίρνει αποφάσεις ο Σαββίδης

Στην Θεσσαλονίκη επιστρέφει το μεσημέρι της Πέμπτης (14/1) ο Ιβάν Σαββίδης και δρομολογούνται οι εξελίξεις για τα θέματα που «καίνε» τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου» θα φτάσει στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας την Πέμπτη (14/1) κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τον γιο του Γιώργο και θα παρακολουθήσει από κοντά τον κρίσιμο επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ Καλλονής, το απόγευμα στις 17:15 και την Κυριακή (17/1) την αναμέτρηση με την Βέροια στην Τούμπα για την Super League.

Η άφιξη του «ισχυρού άνδρα» του ΠΑΟΚ θα σημάνει και την έναρξη εξελίξεων για τα θέματα που απασχολούν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Το βασικό έχει να κάνει με τις μεταγραφές. Είναι γνωστό πως ο «Δικέφαλος» βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα στην ομάδα, προκειμένου να φτάσει στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος, ήτοι της εξόδου στα προκριματικά του Champions League και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στόχος του Ιβάν Σαββίδη είναι να κλείσουν άμεσα αυτές οι υποθέσεις, προκειμένου άπαντες στον σύλλογο να στραφούν στους στόχους που έχουν τεθεί. Πάντως, ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου» δεν προτίθεται να επέμβει, μια και έχει αλλάξει τρόπο σκέψης για το ποδοσφαιρικό τμήμα, δίνοντας χώρο στους ανθρώπους που έχουν επιλεγεί σε διάφορους ρόλους στην ομάδα.



Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μεταγραφές, ΠΑΟΚ: Πρόταση για τον Αντράντε - Τόσα θέλει η Μπάλτικα
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μαρόκο: Ο Ουαλίντ Ρεγκραγκί αποθέωσε τον Αζεντίν Ουναΐ
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Το… ξέκοψε για Τετέ - «Δεν παραχωρείται»
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
Σεβίλλη: Υπό πίεση ο Αλμέιδα - Σκέψεις για παραίτηση
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved