Πάρντο: «Διψασμένοι για επιτυχίες και ρεκόρ»

Πάρντο: «Διψασμένοι για επιτυχίες και ρεκόρ»

Στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι απλά η κατάκτηση της κορυφής της Super League αλλά να το κάνει με εμφατικό τρόπο, όπως τόνισε ο Φελίπε Πάρντο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής και στάθηκε στο… κυνήγι των Πειραιωτών για τα ρεκόρ, μια και άπαντες στον σύλλογο είναι διψασμένοι για επιτυχίες και διακρίσεις.

Αναλυτικά, η συνέντευξή του:

- Έχοντας διανύσει 17 αγωνιστικές, η ομάδα σου βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας χωρίς να έχει χάσει ούτε έναν βαθμό. Τι να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας στη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Να περιμένει μία ακόμη καλύτερη συνέχεια. Είμαστε μία ομάδα διψασμένη για επιτυχίες και διακρίσεις. Το γεγονός ότι κυνηγάμε διαρκώς νέα ρεκόρ, αποδεικνύει αυτό που λέω. Δεν θα σταματήσουμε να πιέζουμε τους εαυτούς μας, με στόχο να πάμε ακόμη ψηλότερα. Δεν θέλουμε απλά να κατακτήσουμε την κορυφή, αλλά και να το κάνουμε με τρόπο εμφατικό. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα σε όλα τα ματς τα οποία δίνουμε και μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας φέτος. Μπορεί να έχουμε ξεφύγει αρκετά στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν λέει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και για τους άλλους στόχους μας».

- Θεωρείς ότι η κατάκτηση του τίτλου, όντας αήττητοι, είναι εφικτός στόχος;

«Δεν μας αρέσει να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Έχουμε κάνει κάτι τρομερό μέχρι στιγμής. Έχουμε φτάσει τις 17 συνεχόμενες νίκες, έχοντας το απόλυτο και συνεχίζουμε να νικάμε σε κάθε αγώνα που δίνουμε. Το να φτάσουμε το 30 στα 30 δεν είναι εύκολο. Το να πάρεις ένα πρωτάθλημα αήττητος είναι άλλο πράγμα. Το να το καταφέρεις έχοντας μόνο νίκες, επίσης κάτι τελείως διαφορετικό! Αν μη τι άλλο, θα το προσπαθήσουμε».

- Ποιος είναι ο στόχος σας στο Europa League;

«Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα η κορυφή. Δεν λέμε ότι πάμε να πάρουμε το Europa League, όμως δεν έχουμε στο μυαλό μας, από τώρα, το πότε θα σταματήσει η πορεία μας. Για να είσαι μεγάλη ομάδα, οφείλεις να στοχεύεις στην κορυφή. Οτιδήποτε άλλο είναι απλώς συμβιβασμός και δεν υπάρχει αυτή η αντίληψη στην ομάδα μας. θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με στόχο την κορυφή και θα πάμε όσο ψηλότερα μπορέσουμε».

- Ποιον νεαρό ποδοσφαιριστή από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

«Θα ήταν άδικο να σταθώ σε έναν. Υπάρχει ο Τσιμίκας, ο οποίος παίρνει πολλές ευκαιρίες και δείχνει ότι έχει στοιχεία να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, όμως δεν είναι μόνος του. Συχνά-πυκνά προπονούνται μαζί μας παιδιά από την Ακαδημία και δείχνουν ότι έχουν δυνατότητες. Μένει να δουλέψουν πάρα πολύ, γιατί τα τμήματα υποδομής είναι άλλο πράγμα και η πρώτη ομάδα ενός συλλόγου, άλλο».

- Ποια ήταν η ωραιότερη στιγμή της ποδοσφαιρικής σου καριέρας και γιατί;

«Μέχρι στιγμής η κλήση μου στην Εθνική ομάδα της χώρας μου και η δυνατότητα που μου δόθηκε να συμμετάσχω σε κάτι τόσο υπέροχο. Ευελπιστώ ότι στο μέλλον θα έχω τη δυνατότητα να ζήσω μεγάλες στιγμές με τον Ολυμπιακό, αλλά και με την Εθνική της πατρίδας μου».

- Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους της ομάδας;

«Να παραμένουν πάντα το ίδιο «ζεστοί» και να συνεχίσουν να αγαπούν την ομάδα τους με τόσο ιδιαίτερο τρόπο. Είναι ιδιαίτερα «φασαριόζοι» και μας αρέσει αυτό. Η φωνή τους μας δίνει δύναμη να παίζουμε ακόμη καλύτερα. Χαιρόμαστε να τους δίνουμε χαρά και να τους κάνουμε να πανηγυρίζουν. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να μένουν πάντα υπερήφανοι!»

- Τι ευχή θα ήθελες να δώσεις σε όλο τον κόσμο για το νέο έτος;

«Υγεία και χαμόγελα. Να απολαμβάνουμε αυτά που έχουμε και να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να προσφέρουμε και σε εκείνους που έχουν λιγότερα, ή που δεν έχουν και τίποτα».

- Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την ζωή στην Ελλάδα;

«Είναι μία πάρα πολύ όμορφη χώρα. Μου αρέσει η ζωή εδώ, οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα ζεστοί και δεν καταλαβαίνεις εύκολα το πόσο έχουν ταλαιπωρηθεί από την κρίση. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν χάνουν το χαμόγελό τους, αλλά και επειδή έχουν πάντα πρόθεση να προσφέρουν. Τι καλύτερο ως παράδειγμα, από τους ανθρώπους στα νησιά, που φιλοξενούν τους πρόσφυγες και τους υποδέχονται με τόση ζεστασιά;»

- Τι ζήτησες από τον Άγιο Βασίλη για τη νέα χρονιά;

«Σε προσωπικό επίπεδο, να με κρατήσει υγιή. Εμένα και την οικογένειά μου. Φυσικά, να φέρει υγεία και σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι ένα ανεκτίμητο δώρο».

- Εκτός από το ποδόσφαιρο ποιο άλλο άθλημα παρακολουθείς και γιατί;

«Αρκετά αθλήματα. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο, μου αρέσει γενικά ο αθλητισμός. Είναι ένα μεγάλο αγαθό και χαίρομαι να τον απολαμβάνω, είτε συμμετέχοντας σε αυτόν, είτε παρακολουθώντας άλλους αθλητές».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved